Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Uusi viikko, uudet kujeet

Kaupallinen yhteistyö: Cocovi

Moi,

Voin heti alkuun sanoa ettei minulla ole kertakaikkisesti mitään asiaa. Tai saattaisi vaikka ollakin mutta en tule tässä tekstissä saamaan mitään kokonaisjärkevää lopputulosta kuitenkaan, joten en edes yritä. En välttämättä kirjoittaisi tänään yhtään mitään mutta jollain tapaa koen sen viikonlopun hiljaiselon jälkeen velvollisuudekseni. Enkä periaatteessa tee tätä edes siksi että niin kuuluu tehdä, teen tämän saadakseni jonkinmoista selvyyttä tähän omaan ajatuksenvirtaani, joka sisältää juuri nyt sen sata erilaista ajatusta, jotka vain kirmailevat valtoimenaan edestakaisin.

On mullakin joskus ilmeitä

On mullakin joskus ilmeitä

Olen jostain syystä tavattoman innoissani ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olen innoissani siitä että on maanantai; Suurin syy taitaa olla että korkkasin uuden saliohjelmani. Ensimmäistä kertaa ohjelmani on jaettu neljään osaan ja ainakin yhden treenikerran kokemuksena voin sanoa että on lihakset ihan erilailla väsyneet kun samaa lihasryhmää hinkkasi salilla tunnin ajan. Josko tässä viimein saisi sitä muotoa kroppaan – hiljalleen. En odota tai oleta että jouluna minua katsoo peilistä muskelimimmi, vaikka se kaltaiselleni hätähousulle hieman vaikeaa onkin. Jotenkin ajatus siitä että lihasta tulee kilo vuodessa, tuntuu hurjan vähäiseltä mutta tavoitellaan sitä, mitä on mahdollista saada.

kuva 3(6)

Olen tässä aikojen saatossa tullut siihen tulokseen että minulla on kuin onkin olemassa jonkinlainen elämänohje: Every little helps, eli pienistä asioista kasvaa suuria kokonaisuuksia. Vaikka olenkin hieman malttamaton, niin uskon silti siihen että jokaisella pienellä eleellä, jonka voi tehdä tulevaisuutensa eteen , on merkitystä. Jokainen parempi valinta on askel kohti hyvinvointia ja siksi yksikään treenikerta ei ole koskaan turha; Siksi yksikään terveellinen ruokavaihtoehto ei ole koskaan turha vaikka eteneminen tuntuisi mitättömältä.

Mutta täydellinenkään ei ole täydellistä ilman pieniä poikkeuksia. Moni lukijoista on kiitellyt ”tavanomaista” suhtautumistani, mitä esimerkiksi herkutteluun tulee. Vaikka paljon teen ja kokeilen näitä ”parempia vaihtoehtoja” myös herkuttelussa niin toisinaan syön silti ihan oikeaa kakkua. Toisinaan syön silti ihan oikeaa suklaata (kuten vaikkapa viime viikonlopun aikana aivan taivaallisen hyvää uutta Fazerin joulusuklaata). Kun tällaiselle tavanomaiselle herkuttelulle on syynsä, on silloin lupa tehdä poikkeuksia arkisiin valintoihin.

Hämmästelin kun en laivalla juurikaan syönyt karkkia kunnes kotona tajusin vedelleeni lähes levyllisen suklaata, hups!

Hämmästelin kun en laivalla juurikaan syönyt karkkia kunnes kotona tajusin vedelleeni lähes levyllisen suklaata, hups!

Fazerin suklaan lisäksi on pakko sanoa että olen viimein tainnut menettää sydämeni raakasuklaalle <3 Vaikka olen tämän herkun makuun päässyt jo moneen kertaan, niin vasta nyt olen ihan tavattoman viehättynyt sen koostumuksesta ja mausta. Raakakakkuja olenkin kehunut joka kerta kun niitä olen päässyt syömään ja makunsa puolesta ne ovat minusta voittaneet vaikka tavanomaiset suklaakakut mennen tullen (mutta olenkin syönyt vain ammattiluomuoksia).

IMG_2625

Tässä vaiheessa siis kiitos Cocoville raakaruokaherkkuihin tutustuttamisesta. Cocovilta sain myös I Love Me-messuilta pienen pussin mukaani, joka sisälsi muun muassa tätä ihanaa raakasuklaata sekä vähän muitakin tuotteita.

kuva 5(5)

 Huom! Sisältää yhteistyötä Cocovin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Cocovi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.