Hae
My Project Is Me

Loppukesän lomailija

Loppukesä on alkanut vakiinnuttaa paikkansa lomakautenani ja niin myös tänäkin vuonna. Aurinkoisen ja poikkeuksellisen lämppimän sään puolesta tuntuu kuitenkin siltä kuin kesästä olisi ehtinyt jo nauttia paljon ennen varsinaista loma-aikaakin. Toki asiaan saattaa vaikuttaa se että kesään otettiin varaslähtö jo toukokuisella Turkin matkalla, mistä palattuamme aurinko onkin porottanut lähes poikkeuksetta. Illat ja viikonloput on vietetty ulkona ihanasta ilmasta nauttien ja heinäkuun aikana tein jonkinverran myös etätöitä kotoa käsin tarjoten näin lapsille mahdollisuuden pitkään kesälomaan. Lapset jäivät päivähoidosta lomille tosiaan jo heinäkuun 1. alkaen ja pienten työaikasumplimisien jälkeen, tämä saatiin hoidettua oikein mallikkaasti maaliin.

Tänään vietetään kuitenkin koko perheen yhteisen kesäloman neljättä päivää. Kesälomana tämä on siitä erikoinen että meillä ei ole ollut, eikä ole, minkäänlaisia lomasuunnitelmia. Viime vuonna vietettiin muutama yö Tallinnassa, toissakesänä (vai peräti sitä edellisenä) Ruotsissa; Olisi mahdollisuus lähteä mökillekin ja lisäksi on pyöritelty myös muutamaa muutakin mahdollisuutta koti-Suomessa mutta loppujen lopuksi luulen, että tulemme tekemään vain täsmäretkiä omasta kodista käsin kuten näinä kuluneina päivinä onkin jo tehty.(postauksen kuvat ovat kolmesta kuluneesta päivästä ja niistä voi päätellä että tekemistä on riittänyt).


Tulevaisuudessa loma-ajankohta tulee kuitenkin aikaistumaan sillä tänä syksynä alkaa meidän perheen elämässä kokonaan uusi vaihe kun urhea nuorimies aloittaa koulutaipaleensa. Vielä on kuitenkin lomaa jäljellä, joten nautitaan siitä loppuun asti täysillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.