Hae
My Project Is Me

Mökkiviikko takana

Moi,

Lähdin mökille viikoksi 13-19.8 ajaksi. Ennen mökille lähtöähän kaikki oli hyvin- painon punnitsin olevan vain 60,2kg 12.8 ja tein itsekseni päätöksen että kun seuraavan kerran punnitsen itseni (ma 22.8) olisi paino joku luku joka alkaa numeroin 59…

Mökillä ollessani kävin edelleen päivittäin kävelemässä pojan kanssa ja söin pääosin terveellisesti. Mutta siis vain pääosin – mistä se johtuu että kun ei ole kotona tulee syötyä mitä sattuu?! Kävin tietysti vaalla kotiin tultuani ja se pirulainen näytti 61,2kg.. nestettähän tuo varmaan suurimmaksi osaksi on mutta silti harmittaa.

Mökillä ollessani tein päätöksen alkaa opetella syömään tummaa suklaata. En ole siitä koskaan pitänyt. Mielestäni se maistuu karvaalle eikä todellakaan vie makean himoa. Olen kuitenkin ymmärtänyt että sen makusta oppii pitämään ja sitä ei tule syötyä montaa palaa, kuten tavallista suklaata jota voi helposti syödä levyllisen 🙂

Vielä hieman kuvaa maalaismaisemista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.