Hae
My Project Is Me

Olen laihtunut muutaman kilon – ja tältä se tuntuu

Olen laihtunut muutaman kilon. Vaikka muutaman kilon pudotus ei määränä ole mikään valtava, niin se on minulle henkilökotaisesti merkittävä ja jopa huomattava. Ja ihan konkreettisesti sen huomaa vaatteista mitkä istuvat päälle nykyään ihan eri tavalla kuin ennen. Jaoinkin tämän alla olevan kuvan eilen Instagramiin ja siinä keskiössä ovat aina ennen niin tiukat housut, mitkä nykyään soljahtavat päälle haasteitta.

Tämä muutaman kilon pudotus ei ole ollut mikään pikajuoksu ja joku ilkeämielinen voisikin sanoa, että pudottaa saman verran käytyään kerran vessassa isommalla tarpeella. Hyvä hälle, joilla näin on mutta itsellä kilot istuvat tiukemmassa. Ehkä se johtuu kaikesta menneestä jojoilusta painoni kanssa, ehkä stressistä, huonosti nukutuista öistä tai ihan puhtaasti vaan liiasta energiasta suhteesta kulutukseen mutta yhtä kaikki ne istuvat tiukemmassa kuin yksi vessassa käynti. On hyvä kuitenkin muistaa että vaikka jokin on vaikeaa, ei se kuitenkaan onneksi ole mahdotonta. Ja se että olen laihtunut muutaman kilon, on todistus tästä.

Olen dokumentoinut tammikuun alussa painavani 70,7 kiloa ja viimeisin vaakalukema on tämän viikon maanantailta, tasan 68 kiloa. Karkeasti siis kahden kuukauden aikana olen laihtunut vajaan kolmen kilon verran. Kilojen lisäksi, olen varmasti kadottanut myös joitain senttejä sillä kuten jo kerrottu, huomaan itse muutoksen erityisesti vaatteiden istuvuudessa. Omaksi harmikseni en ole kuitenkaan huomannut mittoja ylös kirjata. Konkreettisten muutosten lisäksi se, että olen laihtunut muutaman kilon, tuntuu myös muutoin hyvältä ja olo yllättävän paljon keveämmältä.

Muutosmatkani tähän saakka, ei todellakaan ollut mikään pikajuoksu eikä se sellaiseksi tule muuttumaankaan. Päinvastoin kuitenkin kuin tähän asti, ajattelin aiheesta kirjoittaa jatkossa taas enemmän ja samalla paitsi dokumentoida omaa matkaani, myös onnistua jakamaan vertaistukea painonhallintaan – kuten blogini esittelyssä kerronkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.