Hae
My Project Is Me

Houston, we have a problem

Moi, ilmoitan vain että ainakin tämän päivän osalta jää postaus väliin tietoteknisten ongelmien vuoksi.

Tieokone on käyttökelvoton kunnes siihen saadaan asennettua uusi windows kun vanha poistettiin kokonaan jonkin mystisen, löytymättömän viruksen vuoksi. Omistimme siis kyllä tuon windowsin asennuslevyn mutta ei se sitten toiminutkaan. Tänään pitäisi onneksi saada uusi niin huomenna onkin sitten jo toivottavasti käyttövalmis kone:)

Onneksi tekniikka kaikenkaikkineen on niin kehittynyttä että pystyin tämänkin tiedon jakamaan puhelimen kautta.

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei mun on ihan pakko kysyä, että mistä olet hankkinut rasvaprosenttimittarisi? 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Moi Anonyymi, En tiedätkö yhtään muista mistä sen aikoinaan hankin. On jo jokusen vuoden vanha kapistus, mutta netistä tilasin kun vain googlettelin Omronin rasvamittareita. Todellisuudessa en osaa sanoa onko sen tarkempi kuin nuo vaa’atkaan, jotka mittaa rasvan pelkän painon lisäksi.. Mutta ainakin suuuntaa antavaa tietoa siitä saa irti.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Moikkis! 🙂 Löysin sun blogin tässä ihan äskettäin ja tykkään kovasti! Vaikka olenkin nykyään jo normipainossa antaa blogi tsemppiä treeneihin.

 4. jennie kirjoitti:

  Anonyymi, onpa ilo kuulla että olet normaalipainoisena pysynyt (sain siis viestistäsi kuvan että olet jossain vaaiheessa painoa pudottanut) – kaltaisesi antavat ihanan innostavaa esimerkkiä meille kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *