Hae
My Project Is Me

Kampaajalle Tallinnaan

Onnekkaita ovat he, joilla on luottokampaaja mutta löytyy varmasti vielä paljon heitä, joilla näin ei ole. Lisäksi kampaajakäynnit ovat suhteellisen tyyristä hupia ja varsinkin ne parhaimmat, ovat usein melko mojovan hintaisia. Vuosia sitten päätin tutustua Tallinnan tarjontaan ja yksi asia mikä minulle kävi melko nopeaa selväksi, olivat Suomea selkeästi edullisempi hintataso. En enää muista millä perusteella päädyin ensimmäistä kertaa kokeilemaan Kauneushoitola Marinessia mutta ensimmäisen kokemuksen ollessa aikanaan hyvä, en muita enää etsinyt.

P1090106

IMG_7246

Paikka on ensimmäisistä käyntikerroista muuttanut suurempiin ja tyylikkäämpiin tiloihin mutta asiakaskunnassa on edelleen paljon suomalaisia ja asiakkaiden juttuja sivukorvalla kuunnellen moni heistä on vakikävijä ja heillä on omat luottokampaajansa. Itsellä oli edellisestä käynnistä kulunut useampi vuosi, enkä siis osannut pyytää ketään nimeltä. Sain käsittelijäksi nuoren neidon, suunnilleen itseni ikäisen, jonka kanssa kommunikoin englanniksi. Kerroin mitä halusin ja valitsimme yhdessä värin. Tuntemattomana kampaajana hän luonnollisesti hieman arasteli leikata hiuksiani lyhyemmäksi  ja olikin varovainen, ettei vain napsaise liikaa. Annoin luvan lyhentää vielä vähän enemmän kuin hän ensin itse oli ajatellut.

IMG_4238

Saamani palvelu on ollut ystävällistä ja ne hinnat vasta ystävällisiä ovat olleetkin. Viimeisimmällä kerralla raidoitus (jota joutuu tähän tukkaan tekemään paljon!) sekä leikkaus maksoivat 65€. Samasta setistä minun hiuksillani saa ihan faktana maksaa Suomessa vähintään tuplasti, ellei ole tuttua luottokampaajaa. Jos siis etsii lompakkoystävällistä kampaajavaihtoehtoa, niin kannattaa huomioida myös Tallinnan tarjonta. Varsinkin jos matkaan saa yhdistettyä jotain muutakin jolloin matkan hintaakaan ei tarvitse laskea ylimääräiseksi kuluksi.

IMG_4230

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.