Hae
My Project Is Me

Värikkäät porkkanat

Tiesitkö että perinteisen oranssin porkkanan lisäksi on olemassa myös muita värejä? Ilokseni huomasin että Laitilalta (jonka vihanneksia on varmasti jokaisessa kaupassa) on ilmestynyt raikas porkkanapussi, joka sisältää kolmea eri väriä. Harmauden keskellä moinen väriläiskä lautasella piristä kummasti.

porkkanat

porkkana

valkoinen-porkkana

liila-porkkana

Pakko kuitenkin myöntää että olin ehkä vähän pettynyt ettei liila porkkana olekaan täysin liila vaan ainoastaan pintapuolisesti parin ensimmäisen kerroksen osalta. Makueroa en kahden tummemman välillä juurikaan huomannut mutta valkoinen oli makumaailmaltaan jotenkin vaimeampi. Tiedä sitten onko se totta vai ainoastaan päänsisällä. Värikäs porkkanapussi on painoltaan kilon ja ainakin S-ryhmän kaupoissa olen niitä nähnyt myytävän vaikka varmasti on saatavilla myös muualta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.