Hae
My Project Is Me

Perinteinen maanantaipostaus

Moi,Tajusin jokin aika sitten että kirjoittelen tänne milloin mistäkin ja läheskään aina en kerro missä mennään, tai ylipäätään mennäänkö yhtään missään. Tähän todellisuuteen minut herätti eräs teistä lukijoista kun kyseli että selvisikö taannoiselle vatsaturvottelulle mitään selitystä. Ei selvinnyt, tai en oikeammin edes lähtenyt asiaa edes tutkimaankaan. Ehkä kyse tosiaan oli hormonikierrosta tai muusta vastaavanlaisesta. Niinpä aion tarkkailla asiaa kaikessa hiljaisuudessa ja sen mahdollisesti toistuessa, tarkastelen jälleen hieman stressitasojani sekä hormonikiertoajankohtaa.Toinen asia mikä ei varsinaisesti ole edistynyt on ripsiseeruminhankintani.  Olen kuitenkin hiljalleen alkanut tottua tavallisiin ripsiini ja ripsivärin päivittäiseen levittämiseen. Haaveilen edelleen noista seerumeista mutta pieni pelko niiden käytön lopettamisesta kaihertaa mieltä. Enköhän minä vielä tämä vuoden puolella jonkin ihmelääkkeen kuitenkin hanki ja siinä vaiheessa saadaan varmasti raporttia tännekin. 


Sitten viime viikon liikuntoihin:
 
Vastoin yleistä, en koskaan ehtinyt intervallitreeneihin. Oikeastaan se etten ehtinyt, on vain tekosyy, en oikeasti jaksanut. Sen sijaan haastoin itseni hieman toisin kun lähdin viemään pikkusiskoa takaisin kotiin. Reipas sisko päätti pyöräillä kun minä juoksen vierellä. Niinpä pakattiin siskon tavarat ja äidin pyytämät omenat reppuun ja eikun juoksuksi. Elämäni ensimmäistä kertaa repun kanssa ja ilman musiikkia. Siinähän juostiin niin ylä- kuin alamäet. Vaikkei matkaa ollut kuin reilu viisi kilometriä niin kyllä siinä ajassa ihan tehokas hiki ehti puskea. Kotiin päin kuljinkin sitten pyörällä, joka oli aikaisemmalla kerralla jäänyt äidin luokse. Ei siinä sitten enää mihinkään itseään saanut joten venyttely ja ruoanlaitto kutsui.
Tämä selässä matkattiin

Ja tässä väsynyt lopputulos

Kiitos hyvin palvelleille (ja kunnoltaan myös sennäköisille) kengille

 

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei!En ole aiemmin kommentoinut, mutta aktiivisesti seurannut blogiasi Iltalehden jutusta lähtien. Kiitos mielenkiintoisista ja motivoivista jutuista! Olet tällä hetkellä suurin motivaation lähteeni. Itse olen viime vuonna laihduttanut 25 kiloa, joista tosin viisi on nyt tullut takaisin. :/ Haaveilen tällä hetkellä lihasten kasvattamisesta, sinulla on kyllä aika lailla unelmavartalo. Ei kai tällä kommentilla mitään pointtia ollut, halusin vain kiittää ja toivottaa kaikkea hyvää elämääsi! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ei kaikella tarvitse olla sen suurempaa merkitystä 🙂 Kiitos sinulle huimasti ihanasta kommentistasi ja ihan superonnittelut tehdystä työstä itsesi eteen. Nyt iltojen pimetessä, kenenkään huomaamatta kadotetaan ne takaisin hiipineet kilot!

  • Anonymous kirjoitti:

   Kiitos! Ja kyllä, näin tehdään. Kesä on kavalaa aikaa jäätelöineen ja grilliherkkuineen. Onneksi seuraava haaste taitaakin olla vasta joulu! 🙂

 2. Eli kirjoitti:

  Mieheni ehdotti joskus, että miksemme lähtisi lenkille, minä juoksisin ja hän pyöräilisi… Juuh ei, ei tällä kunnolla! 😀 Mutta ehkä ensi kesänä? Mukavaa alkavaa viikkoa!

 3. Nina kirjoitti:

  Hei! Hyvä blogi sulla 🙂 Itekki oon aina tykänny liikkumisesta, mutta nyt viimeaikoina oon hurahtanu siihen aivan kunnolla! Käytän myös Heiaheiaa, ja aattelinki nyt kysyä sulta, että miten tohon merkintään saa pienellä kirjotettua ns. ”lisähuomautuksen”? Eli kun olet laittanut että kuntosali, se on isolla, ja sen alapuolelle olet laittanut esim. että ”kädet” joka on pienellä. Ite jos oon alkanu laittaan sitä muistiinpanojen kohdalle, nii se tulee sitte isolla siihen pääotsikkoon, mistä sen sitte sais laitettua…? Haha, aika sekavasti kirjotettu, toivottavasti ymmärsit mitä meinaan! 😀

  • jennie kirjoitti:

   Voijjei, olen ihan unohtanut sinulle vastata eikä se missään nimessä ole ollut tarkoituksenmukaista :(Mutta siis, tuon lisäinfon kirjaan siihen muistiinpanot-kohtaan, joten en tiedä sitten miten se eroaa sinun tavastasi merkata.. Outo juttu.

  • Nina kirjoitti:

   Ahaa joo, no se ei ilmeisesti jostain syystä toimi mulla oikein tai jotain. Kiitos kuitenki! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.