Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kirotut kesäkilot ja arvonta niiden karistamiseksi

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Kaupallinen yhteistyö, toteutettu yhdessä 24 Fitness Onlinen kanssa

Suurimmalla osalla kesälomat alkavat olla jo takanapäin mutta kesämuistot säilyvät ja osalla säilyy jotain muutakin, nimittäin kesäkilot. Jos ruotuun palaamiseksi tarvitsee hieman lisäbuustia,  on minun lupa tarjota kolmelle onnekkaalle 24 Fitness Onlinen vapaavalintainen ohjelma (digital PT Beginner, Advaced tai Pro).

Arvonta

Kun itse aloitin yhteistyön, hain ihan puhtaasti painon pudotusta talven aikana keräämäni ylimääräisen massan karistamiseksi. Treenasin kevään ohjeiden mukaan ja tulosta syntyi. Uskaltauduin jopa jossain treeneissä riisumaan paitani kun aloin olla tyytyväinen kehitykseeni eivätkä vaatteet enää puristaneet päällä. Voin siis puhtaasti puhua ohjelman tuloksellisuuden puolesta.

11139996_356190351253281_2042972274997250141_n

Onnekkaat voittajat saavat tosiaan siis valita omaan lähtötasoonsa parhaiten sopivan nettivalmennuksen Beginner, Advanced tai Pro-tasoista. Perusteluna halauaisin tietysti tietää miksi juuri sinä ansaitsisit/tarvitsisit/haluaisit tämän valmennuksen joten kommentoithan perustelusi tähän postaukseen. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun, eli  keskiyöhön 30.8.2015. Onnekkaisiin voittajiin olen yhteydessä henkilökohtaisesti (sähköpostitse)

Jos epäilee omaa arpaonneaan, tai tahtoo tuplata mahdollisuutensa niin 24 Fitness Online hakee myös kahta bloggaajaa kokeilemaan heidän palvelujaan ja kirjoittamaan kokemuksistaan blogin muodossa. Aiempaa bloggaajakokemusta ei vaadita, sillä blogipaikka tarjotaan heidän omilla nettisivuillaan. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 24fit(at)24fitness-online.com. Hakuaikaa on 31.8.2015 saakka.

11873490_852643298123668_5871798737781330092_n

”Haemme kahta elämäntapamuutokseen tai kuntokuuriin valmista bloggaajaa. Hakijoilta ei vaadita aikaisempaa bloggaamiskokemusta ja blogipaikan tarjoamme sivuiltamme”

Ja jos joku ihmettelee että mitä sitten kevään jälkeen tapahtui niin loma, rannevamma (joka edelleen tehokkaasti rajaa yläkropalla tehtäviä liikkeitä) käsittämätön väsymys ja jonkinasteinen salikyllästyminen. Koska vihdoin on alkanut tuntua siltä että salikiinnostus on taas löytymässä, niin nähtäväksi jää mitä alkava syksy tuo tullessaan myös minulle – olettaen että ranteen saa vielä kuntoon.

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

82 kommenttia

 1. Essipauliina kirjoitti:

  Vitsit mikä arvonta! 🙂 Mie haluaisin voittaa valmennuksen siitä syystä, että saisin hieman lisämotivaatiota kesänjälkeisiin treeneihin. Olen aloittamassa unelmieni ammatissa, ensihoitajana, loppusyksystä ja pieni kunnon ja voimatasojen nostaminen olisi enemmän kuin paikallan työssä jaksamisen ja pärjäämisen kannalta! 🙂 Valmennukseen haluaisin siis sen takia, että voisin olla parempi versio itsestäni!

 2. Noora kirjoitti:

  Haluaisin osallistua naisten Advanced-ohjelmaan, jossa tavoitteena on lihaskasvatus. Reilun vuoden aikana olen laihtunut aika paljon erinäisten syömiskikkailujen tähden ja nyt olisi tärkeää saada ohjeet saliharrastusta tukevaan ruokailuun, jolla saisi hieman myös massaa takaisin!

 3. Milla kirjoitti:

  Tuo beginner olisi niin sopiva mulle! Kovasti pitäisi päästä ruotuun kesän jäljiltä ja aloittaa jo pikkuhiljaa häädieettiä, tästä saisi niin loistavan potkaisun sille!

 4. assi kirjoitti:

  Tarviisin lisämotivaatiota treeneihin ja ryhtiä ruokavalioon, ne kun on päässeet vähän lipsumaa tässä kesän aikana. Muutenkin hyvin syöminen on itselleni ongelma, vaikea hahmottaa itse milloin syö tarpeeksi ja monipuolisesti suhteessa liikuntamäärään!

 5. Anetta kirjoitti:

  Oispa huippua päästä valmennukseen! Pudotin pari vuotta sitten 22kg itse ja nyt kesän aikana muutamia tullut takaisin. Se pudotus vaatii kovan tsempin mutta tiedän aina siihen pystyväni!

 6. Emilia kirjoitti:

  Olen vasta aloittanut salitreenin vuoden tauon jälkeen, koska sain lapsen 🙂 olisi kiva saada vähän motivaatiota ja taas muistella että mitä salilla tehtiinkään 🙂

 7. Emmi kirjoitti:

  Yksi sana: raskauskilot.

  Vaan muutama kilo enää, mutta ne on tiukassa ja herkkuhimot ihan jäätävät.

 8. Freija kirjoitti:

  Hei! Haluaisin osallistua valmennukseen, sillä se on juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitsisin. Olin vakavasti sairas viisi vuotta, enkä sinä aikana pystynyt liikkumaan paljoakaan. Nyt olen reilun vuoden käynyt aktiivisesti salilla, mutta ohjelmani kaipaa kipeästi uudistusta ja uutta motivaatiota. Näin vahvistan lihaksiani joita menetin sairauden aikana. Liikkuminen on antanut minulle hirmuisesti energiaa ja jaksaminen on ollut aivan toista luokkaa! Olisi ihanaa päästä valmennettavaksi 🙂

 9. Minskuliina kirjoitti:

  Tää on niin mahtava tilaisuus, että pakko yrittää ! Toi advanced kehonmuokkaus kuulostaisi juuri mulle sopivalta valmennukselta. Olen ollut melkoinen jumppatyttö ja pikkuhiljaa innostunut salilla käymisestä. Vuorotyöt ja jumppa-aikataulut eivät vaan oikein sopineet yhteen, joten siirryin salille. Sinne olisi kiva saada jotakin ohjelmaa, jolla saisi kehoa muokattua siihen suuntaan johon haluan. Lihaksikas, timmi ja kestävyysurheilijan kropalle sopiva salitreeeni olisi mulle omiaan. Toivotaan, että voittaisin tän mahdollisuduen ja pääsisin testaamaan mitä siellä salilla saisikaan aikaan.

 10. Tipe kirjoitti:

  Olen niin pitkään jo yrittänyt saada tuloksia yksin, siinä onnistumatta. Joten tällainen valmennus toisi juuri sopivan tuen ja ohjeet projektilleni !!

 11. Vappe kirjoitti:

  Tarvitsisin kipeästi advanced valmennuksen! Minulla on puolivuotias vauva ja nyt viimeistään tarvitsisin apua, että saan raskauskilot karistettua. Vauva arki meinaa imaista niin sisäänsä, että melkein unohtaa itsensä ja ihmettelee miksi olo on huono!

 12. Nanna kirjoitti:

  Heippa,

  mulla olisi tälläiselle ohjelmalle nyt todellakin tarvetta!
  Elämäni on ollut hyvin hektistä koko kesän ja ikävä kyllä ensimmäinen asia mistä olen joutunut karsimaan, on liikunta 🙁 Minulla on yhtäaikaa meneillään erittäin kiireinen työ, uuden työpaikan etsintä, asunnon etsintä, puolison muutto toiseen maahan, jne jne. Olen aina ollut urheilullinen ja liikkunut paljon. Parhaimmillaan jopa muutaman kerran päivässä. Luulen että tämän kiireisen elämäni ohella olen myös kokenut jonkinlaisen salikyllästymisen, jonka vuoksi en ole jaksanut paljoakaan välittää ja myös ruokailun suhteen olen tehnyt huonoja valintoja. Vaa’alla en ole edes uskaltanut käydä!

  En ole varma kumpi sopisi paremmin, Advanced vai Pro -painonpudotus.. Liikuntataustaa siis löytyy koko elämänajalta ja myös salikokemusta n. 3 vuotta.

 13. Nea kirjoitti:

  Ihana arvonta just hyvään aikaan! Treenasin salilla viime talvesta 2014 talveen 2015 kovaa ja sain hyviä tuloksia. Olin elämäni kunnossa 165/52 rv. 18! Tammikuussa 2015 kuitenkin sain jalkaani pahan vamman tippuessani portaista joten treenit jäivät samalla. Ajattelin, että kun en voi treenata, en voi myöskään syödä, siitä alkoi tämä helvetti. Olin siis käytännössä viikot syömättä ja viikonloppuisin söin, etteivät muut alkaisi ihmettelemään. Elin talven sumussa ja eristäydyin kaikesta. käytännnössä viikot makasin sängyssä kun en jaksanut tehdä mitään, kun en saanut energiaa. Tätä jatkuin n. 3kk jonka jälkeen pystyin aloittamaan treenauksen. joka toinen päivä vedin hirveitä kasoja ruokaa, herkkuja yms. naamaan ja seuraavana päivänä treenasin kuin hullu syömättä mitään. Kesän aikana tämä on kuitenkin muuttunut siihen, etten kompensoi oikestaan syömisiäni. > painon nousu 15kiloa. Olen hiljalleen päässyt normaaliin rytmiin, mutta olisi ihanaa saada valmennus tukemaan tätä urakkaa. 18-vuotiaalla opiskelijalla kun ei ole mahdollisuutta palvelua maksaa.. 🙁

 14. kirsikka kirjoitti:

  Kevät meni yli. Oma kova pää ja liian vähän ruokaa ja liian paljon reeniä tuotti pahan ylikunnon. Lääkärin määräyksestä olin lähes koko kesän salikiellossa, uintia, hölkkää ja kävelyä kuitenkin harrastin. Nyt olen vihdoin palannut järki päässä ja lääkärin luvalla salillekin, uus liikuntamottoni onkin Less is more. Nyt tarvitsisin kuitenkin ihan uuden alun ja saliohjelman, jota lähteä tekemään rauhassa puhtaalta pöydältä edellisvuoden ylilyöntitreenit unohtaen.

 15. Eve kirjoitti:

  Moi,

  Mielestäni ansaitsisin valmennuksen, tarvitsisin alun tälle aloitukselle ja potkun persaukselle.
  Liian kauan liian ylipainoinen omaan makuun, rakastan lihaksia ja treenamista. Motivaatio totaali hukassa ja kaikki muu maistuu paitsi terveellinen ruoka. 162 cm/85 kg. Apua, kiitos. 🙂

 16. Riia kirjoitti:

  Kaipaisin persuksillepotkimista kunnon ohjeiden muodossa, koska ruotuun pääseminen on jälleen niin vaikeaa :/ Selluliitti on taas tehnyt kesän aikana supervaltauksen mun kroppaan, ja jätskikilot ja skumppapöhötys sen kaverina. Mutku karkki on hyvää, ja leipä on mainio ateriankorvike.. Eiku! 🙁 Sitoutuminen johonkin muuhun kuin omaan ajatukseen treenaamisesta ja kunnolla syömisestä toisi takuulla tekemiseen taas aivan uutta ulottuvuutta.

 17. Hellu kirjoitti:

  Mahtava arvonta! Advanced-valmennus kuulostaa juuri siltä mitä tarvitsisin nyt. Olen treenaillut itsekseni ja alkuun sainkin tuloksia, mutta pitkään kunto on junnannut samalla tasolla ja en tunnu saavan treenistä irti tarpeeksi tehoja. Kropassa on pientä höttöä, jota mielelläni karsisin pois lihasmassaa menettämättä. Monesti lähden salille innokkaana ja poistun sieltä lannistuneena, kun treeni ei kuljekaan odotetulla tavalla. Tarvitsisin kipeästi ammattilaisen laatiman saliohjelman, jottei treenaaminen tuntuisi aina päämäärättömältä haahuilulta.

 18. Virpi Lahtinen kirjoitti:

  Hei olisi kiva päästä valmenukseen. Koska haluan oppia miten yhdistää vuorotyön ja salilla käymisen tietysti myös ruokailun.Olen käynyt salilla vasta puolivuotta.

 19. Anni kirjoitti:

  Oh mikä arvonta! Liikuntatottumukset mulla on nyt oikeinkin ok. CrossFitia treenaan noin viidesti viikossa ja lenkkeilen juost..hölkötellen pari kertaa viikossa, näiden päälle vielä koiran lenkitykset. Luulisin siis liikuntamäärien olevan kunnossa. MUTTA. Syömispolitiikka on vähän niin ja näin. Joko syön liian paljon tai siinä mättää joku muu, mutta kilot tuntuu nyt kesän jäljiltä junnaavan paikoillaan, vaikka normaalia arkea on vietetty jo kolme viikkoa. Kesällä tuli kaksi lisäkiloa tanakasti vyötärölle, vaikka suunnan piti olla alaspäin. Juhannukseen mennessä kiloja siis omin konstein oli hävinnyt kahdeksasta yhdeksään. Saman verran vielä pitäisi, lähtöpainoa kun oli ja on reilusti. Mikäpä olisi parempi juttu kuin tällainen valmennus! Kuola jo suorastaan valuu innosta!

 20. Marie kirjoitti:

  Olen käynyt salilla alle vuoden ja haluaisin selkeämmän suunnitelman lihasten vahvistamiseen/samalla rasvamäärän pudottamiseen. Olen normaalipainoinen, mutta jostain syystä ihannepainoon pääsy tuottaa hankaluuksia vaikkei se olekaan kuin noin 4 kilon päässä! Uskon että tuo ero kuitenkin näkyisi minussa. Ja salitreenin motivaatiota lisäisi selkeät ohjelmat! Haluaisin nähdä miten paras versio itsestäni voin olla jos pusertaisin hieman lisää päättäväisyydellä. Nyt tuntuu liiankin helpolta ajatella ”olenhan normaalipainoinen, ei ne muutamat kilot haittaa”. Ei ne haittaisikaan, en ole, enkä ole ollut koskaan syömishäiriöinen ja rakastan kroppaani tämmöisenään, terveenä ja energisenä mutta kun haluaisin kaikista eniten osoittaa itselleni että voin saavuttaa tavoitteeni ja onnistua!

 21. Elisa kirjoitti:

  Hei! Haluaisin voittaa valmennuksen, sillä olen pitkään omin avuin yrittänyt tiristää rasvakerrokseni pois, tuloksetta. Käyn säännöllisesti salilla ja syön terveellisesti. Pullea maha ja löysät sisäreidet istuu tiukasti minussa. Haluaisin ammattilaisten neuvoja ruokavalioon ja bodaukseen !

 22. Laura kirjoitti:

  Tällaiselle valmennukselle olis todellakin tarvetta! Nopean painonpudotuksen jälkeen kroppa on jäänyt kaikkea muuta kuin timmiksi ja hyvästä aerobisesta kunnosta huolimatta kaipailisin pientä potkua persauksille, jotta saisin itseni treenailemaan enemmän myös lihaskuntopuolta ja haastamaan itseni näin ollen myös epämukavuusalueelle. Tää vois todellakin tepsiä! 😉

 23. riikka kirjoitti:

  Nuoruusiän ylipainosta tuli anoreksia ja syömishäiriö, nyt kova omatoiminen lihaksen kasvatus on menossa, mutta Advanced kuulostaisi silti ihan mahtavalta mahdollisuudelta päästä kuntoon, niin että joskus vois harkita kisalavoillekki menemistä.

 24. milja kirjoitti:

  haluaisin voittaa arvonnassa sillä olen juuri parantunut selkäleikkauksesta jonka vuoksi tavoitteellinen treenaaminen on ollut mahdotonta. nyt haluaisin samaan rautaiseen kuntoon kun vuosi sitten, nyt kun selkä antaa taas treenata ja kunnon ohjelma mahdollistaisi turvalliset treenit ja liikkeet! 🙂

 25. Mariem kirjoitti:

  Moi! Olin jo aivan unohtanut 24fitness-sivuston olemassa olon! Olen käynyt salilola jo useamman vuoden (5v?) säännöllisesti, ajoittaisen stressin vuoksi paino on tippunut ja tarkoitus olisi saada lisää lihaa 😀 Tekniikat on suurin piirtein halussa ja tuntuma menee treenattavaan lihakseen, en vain osaa tehdä lihasten kasvatusohjelmaa eli pro kehonmuokkaus kuulostaa täydelliseltä! Tsemppiä syksyyn Jenni! 🙂

 26. tseni kirjoitti:

  Miten sattuikaan osua silmiini tällänen huikea arvonta! Olen kipeästi jonkin valmennuksen tarpeessa. Motivaatiota on, mutta se mitä pitää tehdä ja miten, on hakusessa. Käyn salilla satunnaisesti (pari kertaa viikossa) mutta ei ole mitään saliohjelmaa mitä noudatan.. Lisäbuustia tarvitsisin treeniin, kesällä olen saanut pudotettua pari ylimääräistä kiloa mutta muutama kilo saisi mielellään vielä lähteä! 🙂

 27. Maria kirjoitti:

  Tahtoisin mukaan valmennukseen, että motivaatio treeneihin nousisi! Olen jo pidempään tehnyt treeniohjelmat itse, joten olisi kiva kokeilla muiden tekemää. 🙂

 28. ansku kirjoitti:

  Teen jotain väärin. Käynyt fitfarmin superdieetin läpi, kiloja putos ja senttejä lähti mutta ei lihasta tilalle yhtään. Tavoitteena sporttisen näköinen vartalo. Kolme kuukautta ollut eräältä salilta saliohjelmat käytössä ja tunnollisesti kaikki teen. Tulosta vaan ei synny, ei siis mitään kolmeen kuukauteen. Painoja nostettu mutta tavoitteeseen en vaan pääse. Senttejä Pitäs saada vielä pois ja rasvaprosentti laskuun mutta ei. Oisiko tästä valmennuksesta minulle apua? Todellakin!

 29. Heidi kirjoitti:

  Salikyllästyminen tuli itsellekin ja festarit sai +4kg ja laiskan olon. Salille meno pelottaa, mutta uskon, että uusi ohjelma motivoisi taas lihasten kasvatteluun ja samalla rasvan tirisemiseen.

 30. Maare kirjoitti:

  Olisipa mahtavaa päästä tällaiseen valmennukseen mukaan! Täältä löytyy muutamia ylimääräisiä kiloja ja lihasta olisi mukava saada lisää, että kropan malli alkaisi miellyttää omaakin silmää enemmän. 🙂

 31. Js kirjoitti:

  Olisi kyllä tarvetta valmennukselle! Pari kesäkiloa ehkä kertynyt ja jos voittaisin niin sitten taas uudella motivaatiolla salille pienen tauon jälkeen! 🙂

 32. Katia kirjoitti:

  Tulisi todella sopivaan saumaan tämä, kun pitäisi ottaa taas itseään nistkasta kiinni ja pudottaa kertyneet kilot. Olisi hyvä kokeilla muidenkin ohjelmia kuin vain itsetehtyjä. Saisi motivaatiota taas tekemiseen.

 33. Essi kirjoitti:

  Olen menossa ensi vuonna naimisiin ja haluan luonnollisesti näyttää hääpäivänäni mahdollisimman hyvältä. Häihin on vielä reilu puoli vuotta aikaa, joten ehtisin nyt aloittaessani pudottaa painoa turvallisesti eikä ”10 kiloa 10 päivässä”- tyyppisesti.

 34. Motivaatio hukassa kirjoitti:

  Olen käynyt lähemmäs 2 vuotta kuntosalilla, mutta nyt motivaatio on hiipunut. Itselläni ei ole varaa ostaa minkäänlaista valmennusta opiskelijana. Olisi hienoa päästä toteuttamaan treeniohjelmaa, ja näyttää sosiaali ja terveysalalla esimerkki muille liikunnan ja ruokavalion kautta.

 35. Siiri kirjoitti:

  Mulla on salitreeniä kohtaan ollut motivaatio katossa jo pidemmän aikaa ja siksi oonkin 110% varma että tulisin tekemään kovaa ja täysillä. Ei menis siis hukkaan toi valmennus, mikäli se tähän osoitteeseen pamahtais. Niin ja tosiaan, oon käynyt salilla jo vuoden verran, heilutellut vähän painoja sinne sun tänne ja muuta vastaavaa, mutta vedenpitävää tiukkaa ohjelmaa mulla ei oo koskaan ollut. Nyt alkaa vähän turhauttaa kyseinen ongelma ja oiskin ihan unelmien täyttymys päästä vetämään kunnon tiukka treeniputki. Tulokset motivoi ja niitähän mä hankkisin keinolla millä hyvänsä. Saisit tietty nähdä tulokset omin silmin sitten kuvien muodossa. 😉

 36. aino kirjoitti:

  Aikeissa olis alottaa jotain pientä välidieettiä tässä lähiaikoina ja valmennustakin olen miettinyt jo tovin. Tää tulis siis aikalailla juuri sopivaan aikaan! Kesällä maistui herkut ehkä vähän liikaakin, osittain syytän itselle sopimatonta hormonaalista lääkitystä( never again) joka aiheutti hallitsematonta ahmimista… nooh kyllä tää tästä, ei oo ainakaan syömisestä gainssit ollu kiinni 😀

 37. Aijuli kirjoitti:

  Onpa huippu arvonta! Olen käynyt aktiivisesti salilla jo reilu kolme vuotta ja saanutkin loistavia tuloksia sen myötä. Viime sykysynä tilanne meni niin sanotusti vähän överiksi eli raskasta liikuntaa tuli harrastettua joka päivä, ilman lepopäiviä ja ruokaa syötyä aivan liian vähän. Tuloksena sairaalloinen väsymys, stressi ja ylikunto. Salilla on tullut käytyä tästä toivuttua, mutta jonkinlainen kipinä kuitenkin puuttuu. Kaipailisi jotain uutta treeneihin ja lihaksetkin sais joutua taas uudella tavalla töihin. Asenteeni on viime syksyn jälkeen muuttunut valtavasti ja olen oppinut ymmärtämään, että laatu korvaa määrän! Nyt siis Pro-nettivalmennus olisi se, joka potkaisisi taas tähän naiseen saman salikipinän kuin silloin joskus. Mahtavaa syksyä sulle Jennie! 🙂

 38. Jylia kirjoitti:

  Mahtava arvonta 🙂 Olen nyt puolisen vuotta sitten aloittanut salilla treenaamisen eli ihan aloittelija sitä ei olla, jolloin tuo advanced-ohjelma voisi tuoda sopivaa lisähaastetta. Puolen vuoden aikana tavoitteena on ollut enemmän rasvanpoltto, mutta tässä pikkuhiljaa on alkanut tulemaan kasvava halu kerryttää myös lihasmassaa ja saada kroppaan jäntevyyttä. Ohjelmaan sitoutuminen toisi sopivaa aikataulutusta ja on se aina kiva kun jossain lukee mitä pitää tehdä ja milloin ;D

 39. Jenna kirjoitti:

  Olen reilun vuoden ajan käynyt ryhmäliikuntatunneilla, mutta kesällä uuden salikortin hankittuani myös ihan salilla käyminen kiinnostaa, mutta ilman valmista treeniohjelmaa ja tietoa kaikista hyvistä liikkeistä se on tuottanut hieman ongelmaa ja olenkin vain muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta jatkanut pelkillä tunneilla käymistä. Tämä olisikin hyvä tilaisuus saada kunnon treeniohjelma ja vihdoin uskaltautua sieltä jumppasaleista sinne painojen ja laitteidenkin puolelle.

 40. Miims kirjoitti:

  Olen ollut toisen firman nettivalmennuksessa mutta olisi hienoa päästä kokeilemaan myös jonkun muun firman nettivalmennusta ja olen muutamaan otteeseen harkinnut 24fitness onlinen valmennuksia joten nyt siihen olisi tilaisuus. Salitaustaa löytyy nyt n.2.5 vuoden ajalta joten advanced olisi mieluinen 🙂

 41. Pauliina.K kirjoitti:

  Voih mikä arvonta! Nyt kun kesälomailujen jälkeen on taas saanut arkirytmin rullaamaan ja sali-intokin on hiljalleen palannut, olisi ihanaa saada ammattilaisen tekemä ohjelma, jota noudattaa 🙂 Toivottavasti onni osuu kohdalle!

 42. Pauliina kirjoitti:

  On pieni haave mulla, haluaisin voimakkaammaksi tulla.
  Ei haittaisi mua olla vahva ja samalla saa sulaa jenkkakahva.
  Nykyinen paino mulle hyvin passaa, mutta enemmän saisi olla lihasmassaa.
  Treenien suhteen olen aika keltanokka ja ilman saliohjelmaa pettää varmasti mun pokka.
  Jos nyt mulla käy hyvä tuuri, on pian mulla haukkari melkoisen suuri!

  Eli beginner ja kehonmuokkaus kiinnostaapi

 43. Sini kirjoitti:

  Voi kumpa olisi joskus itsellä arpaonnea, mahtava arvonta!:) Itselleni on kertynyt tässä hiipien ja salakavalasti kiloja, ja pois otettavaa olisikin noin 7kg, että olisin tyytyväinen taas itseeni. Tavoitteena on pudottaa jouluun mennessä tämä 5-7kg, mutta paras apu tähän olisi tällainen valmennus! Ja varsinkin kun luonteeltani olen sellainen, että jänistän taas pitkästä aikaa salitreenejä, joten kunnon ohjeet ja kyseinen valmennus tulisi varmasti enemmän kuin tarpeeseen!!:)

 44. Helmi kirjoitti:

  Mulla on takana parhaimmillaan 20 kilon painonpudotus takana, mutta nyt takaisin on tullut 6 kiloa. Se masentaa ja kaipaan keveämpää oloa, mutta jostain syystä ostin painonnoususta huolimatta juuri pussillisen karkkia… Jos voittaisin tämän arvonnan, se olisi selkeä merkki, että nyt mun on aika saada keveämpi minä takaisin. En ikinä voita arvonnoissa tai missään muussakaan, joten jos tämän arvonnan voittaisin, olisi mun vaan pakko viedä valmennus kunnialla läpi!

 45. Hanna kirjoitti:

  Oi vitsit, tää tulis niinkun tilauksesta! 🙂 Tässä on vähän tullut pohdiskeltua, että millä sitä sais itsensä siihen omaan huippukuntoon?! Itsellä kun ei kauheasti ole vielä kokemusta salilla treenaamisesta, niin itse ohjelmien tekeminen tuottaa pientä päänvaivaa.. Ja jos siihen sais vielä sopivan ruokavalion treenin tueksi, niin loppu ei olis enää kun itsestä kiinni!!

 46. Jenni kirjoitti:

  Minulle sopisi Pro-tason valmennus. Muutaman vuoden kokemus säännöllisestä salitreenistä takana ruokavalion kera, mutta tuntuu, että kehitys junnaa eikä yksin tahdo päästä eteenpäin. Intoa ja motivaatiota kyllä löytyy vaikka muille jakaa! 😀

 47. Iinako kirjoitti:

  Tarttisin nimenomaan vinkkejä, avustusta ja motivaatiota treenipuoleen. Nää kesäkilot kertynyt viimeisen vuoden aikana ja vaikka välillä sen saa alas, se sama vanha huippu palautuu aina muutaman lisäkilon kera.. Haluan voida paremmin 🙂

 48. Tiima kirjoitti:

  Keväällä sain ”omin voimin” karistettua noin 5 kg, mutta kesän tultua katosi motivaatio enkä toisaalta edes tiennyt mitä oisin enää tehnyt kun paino alkoi jumittaa. Oli niin paljon helpompaa vain palata vanhoihin tapoihin ja nyt ollaankin korkeammassa painossa kuin ennen kevään dieettiä. Jotakin pitäisi tehdä, mutta mitä? Tuollainen räätälöity nettivalmennus voisi olla juuri se mitä nyt tarvitsen että saan itseni takaisin kuriin ja kuntoon!

 49. Saana kirjoitti:

  Nyt tarvittaisiin beginner-ohjelmaa laiskanpulskealle kesäkissalle 🙂 Salille tuntuu olevan kolmen metrin kynnys eikä liikuntaa ole tullut koko kesänä kuin sohvalta terassille ja takaisin. Apua siis kaivataan!

 50. Aikku kirjoitti:

  Kesä, rakkaus ja riennot toi mukanaan liikaa kiloja, niitä pitäisi ruveta karistelemaan ensi kesän häitä varten. Kaamea totuus iski vasten ensimmäistä hääpukua sovittaessa kun normaalikokoiseen pukuun mahtuminen oli mahdotonta.. :/ Ensi kesään vielä pitkä aika joten nyt olisi hyvä ruveta asialle tekemään jotain ja tämä nettivalmennus olisi mahtava tapa saada projekti kunnolla käyntiin! 🙂

 51. Jasmiina kirjoitti:

  Pro-valmennuspaketti sopisi tännekin! 🙂 Vinkkejä tarvisiin mihin suuntaan pitäisi treenejä viedä jotta kehitystä tapahtuisi.

 52. Karoliina kirjoitti:

  Kesä mennyt löysäillen, ja nyt olisi paluu arkeen edessä. Valmis saliohjelma ja tsemppi olis hieno juttu!

 53. Jenna kirjoitti:

  Toivoisin voittavani Beginner tason valmennuksen.

  Oma motivaationi on aikalailla hukassa, ollut jo pitkään. Tarvitsisin elämääni takaisin jotain liikunta rutiinia, jonka myötä löytäisin takaisin kadonneen liikunnan ilon. Jonkinlainen potku takamukselle olisi itselleni paikallaan. Valmennus olisi myös sen myötä hyvä että en aloittaisi tapani mukaan liian kovaa, jonka takia tulee rasitusvamma joka taas hidastaa liikkumista ja aloittaa uuden tauon.

 54. mirjam kirjoitti:

  Valmennus olisi todella mahtava juttu, koska epäilen etten omin keinoin pääse ikinä tästä pömppövatsasta ja 10kg liikakiloista. 🙂 Epätoivoista yritystä vuosien varrella ja nyt olen taas löytänyt uutta virtaa lenkkeilyyn ja kotijumppaan. Juoksukoulunkin aloitin! 🙂 Salille seuraavaksi.

 55. Hekla kirjoitti:

  Hei, advanced tai vaikka ihan vain alusta aloittaminen tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Kova työputki, fyysiset terveysongelmat sekä lähipiirin jatkuva auttaminen ovat vieneet ajan ja voimat – omasta hyvinvoinnista ja liikunnasta on joutunut nipistämään. Nyt olisi aika saada kunnonkohotus ja oikeanlainen ruokailu takaisin elämään – jotta jaksaisi sitten taas muidenkin asioiden parissa paremmin.

 56. Mari kirjoitti:

  Heippa!

  Haluaisin voittaa Advanced-tason valmennuksen. Olen harrastanut useita eri lajeja ja käynyt läpi kaikenlaiset eri kaudet: jumppakauden, salikauden ja juoksukauden. Nyt kaipaisin taas potkua salitreeneihin, sillä intohimo uupui pikku hiljaa, kun ohjelmani ei antanut minulle enää haastetta.

  Antaisin varmasti täyden panokseni harjoitteluun ja avoimin mielin lähtisin mukaan tällaiseen projektiin 🙂

  Mahtava arvonta ja todella hienoa, että tällaisia mahdollisuuksia tarjotaan lukijoille!

 57. Emmi kirjoitti:

  Hei! Mahtava kilpailu. Kesällä liikunta jäi hyvin vähälle kipeänä olon ja jalkahaaverin vuoksi, joten nyt olisi enemmän kuin paljon motivaatiota päästä taas liikunnan pariin. Olisi mahtavaa päästä treenaamaan ammattilaisten ohjeilla, sillä yleensä saliohjelmat on tullut rustailtua itse.

 58. Iida kirjoitti:

  Valmennus tulisi tarpeeseen jotta jaksaisin tiukan opiskelu- ja työrupeaman syksyllä ja auttaisi samalla palauttamaan salimotivaation.

 59. Anu kirjoitti:

  Voih! Tämä olis aivan loistava palkinto. Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

 60. Mari kirjoitti:

  Mahtava arvonta! Valmennus tulisi todella tarpeeseen. Ylipainoa on noin 20 kiloa ja omin avuin projekti tuntuu liian hankalalta. Dieetin olen aloittanut monesti, mutta se kaatuu aina siihen, että syön aivan liian vähän. Toivottavasti siispä saisin apuvoimia tähän projektiin 🙂

 61. Titu kirjoitti:

  Advanced ohjelma kuulostaa just mulle tehdyltä! 🙂 Kesän aikana e-pillereiden ansiosta ja ehkä vähän kesäherkuttelunkin takia päässyt muutamia lisäkiloja kertymään. Nyt olisi kunnon motivaatio startata syksyllä kunnon kuntokuuri 🙂

 62. Sanna kirjoitti:

  Hei, kahden pienen lapsen äiti kaipaisi kovasti valmennusta, jotta saisi kropan taas kuntoon ja jotta sillä vähäisellä omalla ajalla treenaaminen olisi mahdollisimman tehokasta.

 63. May kirjoitti:

  Kontrolli syömisen suhteen on ollut jo pidempään hukassa mutta nyt kun kaupan päälle tuli vielä särkynyt sydän niin tarvitsisin todella tarkkaa kuria päästäkseni taas ruotuun.

 64. Jenny kirjoitti:

  Tuollainen valmennus olisi niin tervetullut lisäbuusti treenaukseen! Alkanut nyt tuntua, että kesän noudattamani ohjelma ei enää kehitä, tarvitaan vaihtelua!

 65. Tuulia kirjoitti:

  Tietenkin haluan osallistua arvontaan!

  Ottaisin Pro Naiset Kehonmuokkauksen, sillä säännöllistä saliharrastusta löytyy 3v ajalta. Nyt olisi tilaisuus tehdä kovaa salitreeniä niin, etten samalla stressaisi ruoista miinuskaloreille tähdäten (ja niistä parista historiaan jääneestä, epäonnistuneesta bulkkauksesta ei kannata myöskään puhua). Kun olen vihdoin oppinut syömään tasapainoisesti ilman vaakaa ja laskureita, olisi kiva nähdä mitä ammattilaisen tekemä ohjelma tähän päälle iskettynä saisi aikaan. Lupaan laittaa tänne ennen ja jälkeen -kuvat, jos voitan. 🙂

  Tsemppiä syksyyn!

 66. Jenna kirjoitti:

  Mahtava arvonta, tulis kuin tilauksesta! Itsellä tilanteena se, että parin vuoden aikana olen saanut tiputettua painoa 100kg –> n.65kg omin neuvoin. Nyt kehitys stopannut ja viimeiset kilot tuntuvat olevan todella tiukassa. Jonkin verran olen jo kerennyt katsella nettivalmennuksia, josko niistä apua olisi, mutta nuorella opiskelijalla paljoa ole ylimääräisä rahaa käytettävissä… Ongelmana usein on ollut liian vähän syöminen, mikä kostautuu myöhemmin ja kroppaa olen valitettavasti saanut sekaisin… Tämä toisi varmasti varmuutta ja motivaatiota loppurutistukseen ja siihen, että vihdoin saisin kropan, johon voisin olla tyytyväinen.

 67. Kati kirjoitti:

  Ehdottomasti arvonnassa mukana! Kaipaan apua nimenomaan painonpudotukseen. Painoni on noussut 10 kiloa viimeisen neljän vuoden aikana enkä koe nykyistä vartaloani enään omaksi. Olen jo siinä pisteessä, että välttelen tiettyjä tilanteita muuttuneen ulkomuotoni vuoksi. Vaikka kuinka haluan pudottaa painoa, oma itsekurini ei tunnu siihen riittävän. Uskoisin saavani tästä tosi paljon tsemppiä ja haluaisin näytyää itselleni mihin kaikkeen minusta on.

 68. Päivi kirjoitti:

  Minä haluan olla elämäni kunnossa, kun ensi vuonna täytän 40 v. ja siihen pääsemiseksi tällainen nettivalmennus olisi hyvä startti!

 69. Janetta kirjoitti:

  Hei,
  Itselleni haluaisin voittaa advanced kehonmuokkaus ohjelman, olen todella skeptinen netissä oleviin dieetti-/saliohjelmiin eikä tule itse ostettua tai otettua selvää kun on niin monta erilaista nettiohjelmaa nykyään! Pitkään salilla olen käynyt, sen sijaan ruokavalion sekä järkevän treeniohjelman hankkimista kaipaisin. Elikkä ongelmana ei ole ylipaino tai motivaation puutos, lähinnä lihasten metsästys oikeanlaisen treenin ja ruokavalion avulla. Mahdollisesti ruokavaliosta kehkeytyisi elämäntapa, eikä vain kymmenen viikon ”dieetti kokeilu”. 🙂 – Janetta

 70. Anna kirjoitti:

  Kaipaisin jonkinmoista ryhtiliikettä lapasesta lähteneen syömisen oikaisuun ja kadonneen treenifiiliksen etsintään. Aiemmin olin innokas salikävijä, mutta kun ohjelma alkoi olla aikansa elänyt eikä internetin ihmeellisestä maailmasta uutta sopivaa (ja ilmaista) löytynyt, niin treeni-into on nyt ollut täysin kateissa… Painokin nousee sitä tahtia että hirvittää. Olen menossa naimisiin ensi kesänä, ja tavoitteena olisi viimeistään silloin olla selvästi nykyistä timimmässä kunnossa, joten valmennus ja pieni persiille potkiminen olisi tässä kohtaa ihan paikallaan! 🙂

 71. Mila kirjoitti:

  Beginner-ohjelma olis just loistava tähän kesän jälkeiseen oloon. Jonkun verran löytyy jo pohjaa salille, mutta ruokapuoli pitäis saada kuntoon. Pieni painonpudotus tekis varmasti ihmeitä omalle fiilikselle ja itsetunnolle 🙂

 72. Santti kirjoitti:

  Hei. Olen aina urheillut enemmän tai vähemmän. Viime syksynä saimme vauvan 4kk ennen laskettua aikaa ja sen jälkeen jäI kaikenlainen liikunta lähes kokonaan. Rankka taistelu elämästä, jatkuva huoli ja väsymys veivät kaiken motivaation pitää huolta itsestä. Nyt olisi äidin vuoro, mutta kotihoidontuella ei pt:tä palkata. Oon niin mukana!

 73. tara kirjoitti:

  Oih, valmennusta kaivataan! Motivaatio kadonnut, vaikka innostusta uudelleen aloittamiselle on jo hieman tullutkin.

  Viime syksynä aloitettu salitreeni kuihtui kevään aikana ja uutta aloitusta, ja tehokkaampaa sellaista, kaivattaisiin!

 74. Tia kirjoitti:

  Itse sain pudotettua kahdeksan kiloa ja nyt on paino junnannut paikoillaan kaksi kuukautta vaikka liikuntaa on lisätty ja ruokavaliota fiksattu.. lisäbuusti olisi tarpeen että päästäisiin tavoitteeseen! 🙂

 75. Anette kirjoitti:

  Voi itku! Mä niin tarvitsisin tätä, ehkä advanced tai jopa pro- versiona. Olen liikkunut vuosia ja nykyään olen sivutyökseni ryhmäliikuntaohjaaja. Ei kuitenkaan ole kovin kivaa olla hieman pyylevä ohjaaja kun itse haluaisin näyttää siltä mitä asiakkaat tavoittelee! Ruokavaliossani täytyy siis olla jotain pielessä, sillä liikuntaa tulee viikossa 5-10h. Bloggaajana toimiminen voisi myöskin olla minun juttuni, julkinen paine on minun paras motivaattorini! 8.1.2016 starttaava thaimaanmatka on tietysti myös oma motivaatiotekijänsä, olisi superia jos maha ei hyllyäisi bikineissä. Oi valitse minut!!!

 76. Vilja kirjoitti:

  En ole aikaisemmin osallistunut yhteenkään arvontaan, mutta tämä kuulosti sen verran houkuttelevalta, että kai se on pakko kokeilla 🙂 olen itse normaalipainoinen, joidenkin määritelmien mukaan jopa aika hoikka, mutta ongelmanani on, että kehossani ei juuri ole lihasta. Harrastan aerobista liikuntaa pyöräilyn ja kävelyn muodossa, mutta sen lisäksi minun on jotenkin tosi vaikea saada motivoitua itseni liikkumaan haastavimmilla tasoilla. Teen töitä toimistossa ja jatkuvasti huomaan, että tästä lihasten heikkoudesta ja tietynlaisesta liikkumattomuudesta on haittaa mm jatkuvien lihasjumien ja selkä- ja polvikipujen muodossa. Sen takia olisi ihana päästä Beginners-valmennukseen, jotta saisi jotain vinkkiä, mistä ja miten aloittaa. Tiedän, että liikunnalla saisi enemmän energiaa ja kehoon paremman olon, mutta satuinnaisten liikuntapyrähdysten lisäksi en vaan saa omaa rutiinia kasaan. Kaiken päälle asun nykyään lisäksi Puolassa, minkä takia valmentajaa tai ryhmäliikuntaohjaajaa, jonka kanssa takuuvarmasti löytyisi yhteinen kieli, ei ole maailman helpointa löytää, joten siinä mielessä tällainen nettivalmennus sopisi paremmin kuin hyvin. Sormet ristissä siis odotellen, kuinka yrittävälle tiellä käy 🙂 !

 77. Marika kirjoitti:

  Heippa, myös minä tahtoisin osallistua arvontaan. Kirjoittelin sinulle jokunen aika sitten tänne blogin puolelle, ja kerroin jumahtaneesta painonpudotuksestani; olin ns. elämäni kunnossa pari-kolme vuotta sitten, mutta lähdettyäni ulkomaille töihin muutamaksi vuodeksi liikunnan määrä putosi ja myös syömiset lipsuivat enemmän herkuttelun puolelle. Palattuani takaisin Suomeen olen pyrkinyt saamaan ”parhaimman minäni” takaisin, mutta kehitys ja paino (sekä sentit) junnaavat vain paikoillaan, liikkumisesta ja terveellisistä syömisistä huolimatta. Olen tuskaillut tässä samassa ”vaiheessa” jo yli vuoden, ja olen viimeaikoina tajunnut sen vaikuttavan omaan itsetuntooni, jaksamiseeni ja koko elämänasenteeseeni yllättävän paljon – negatiivisella tavalla. Tahtoisin niiiin entisen, elämäniloisemman minäni takaisin, oman ”unelma”kroppani kera. Toki tiedän ettei laihtuminen automaattisesti takaa onnea ja hyvää oloa, mutta tunnen itseni niin hyvin että tiedän sen olevan suuuuri osatekijä asiassa. Olen miettinyt juurikin ammattivalmentajien ohjelmia ja palveluita, mutta heikon taloudellisen tilanteeni takia esimerkiksi pt:n palkkaaminen on poissuljettu vaihtoehto. Olisi upeaa saada tämmöinen tilaisuus, ohjelma ja ammattilaisten neuvot tukemaan oikeasti prosessiani – uskoisin sen olevan juuri se oikea sysäys, joka johdattaisi projektini parempaan suuntaan ja siten myös kohti ”oikeaa, tutumpaa ja iloisempaa minää”!

 78. Mi kirjoitti:

  Upea arvonta! Haluaisin saliohjelman, jotta pääsisin taas kesätauon jälkeen järkevästi kiinni sisällä treenaamiseen. Kesäkuukaudet kun kuluivat lähinnä puolimaratonille treenaillessa.
  Viimeiset 1-2 vuotta ovat menneet salilla enemmän ryhmäliikuntojen parissa, mutta olisi kiva saada ohjelma, jonka avulla myös varsinaisesta salilla käymisestä saisi enemmän irti – ja tuloksia aikaiseksi.

 79. johanna kirjoitti:

  Haluaisin lisäboostia tähän alkavaan elämäntaparemonttiin.. fitfarmin dieetit nähty ja olisi hienoa päästä kokeilemaan saisiko tällä itsestään enemmän irti ja oikean palon elämäntapojen muuttamiseen. Kova halu on mutta pää pitäisi saada pysymään mukana ja kieltäytyminen houkutuksista ☺ siihen tarvisin avuksi valmennusta!

 80. Kerttu kirjoitti:

  Oi mikä arvonta <3 !! Mä tarvitsisin tätä kipeästi!! Miksi? Koska mulla ei enää omat keinot riitä karistamaan kiloja ja saamaan lihasta sopivasti koko kroppaan!
  Tuntuu, että jyystän samoja liikkeitä salilla koska en vaan osaa muuta. Tatvitsisin kipeästi ammattilaisen apua tässä!
  Toisen lapsen jälkeen pudotin painoa, mutta ne hiipi takaisin…
  Mä haluan olla normaalipainoinen ja terve ❤! Nauttia elämästä tyytyväisenä omaan itseeni terveenä ihmisenä!
  Olen jojoillut melkein koko aikuisikäni ja en jaksa enää sellaista! En tykkää ylipainostani, en jää niitä ylimääräisiä kiloja kaipaamaan jos (KUN) ne saan pois ja pidettyä poissa!
  Ylipainoa ei ole paljon, mutta riittävästi jotta se vaikuttaa itsetuntooni.

 81. maikki kirjoitti:

  Keväällä tuli pudotettua useampi kilo ja fiilis oli hyvä, kesä meni rennosti ottaen ja se näkyy vaalla ja peilissä, ja se harmittaa, mutta tuntuu vaan niin hankalalta ottaa taas itseä niskasta kiinni

 82. tanja kirjoitti:

  Kroonisen stressin uuvuttamaa kehoa ja mieltä yritän tässä pikkuhiljaa laittaa kuntoon. Tsemppi ei olisi pahitteeksi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.