Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Blogiuutisia

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

*Yhteistyössä Gazoz*

Moi,

Kuten jo hyvän aikaa sitten kirjoitinkin, on treenivaatekaappini kokenut pienimuotoisen evoluution tässä vuosien varrella. Se että olen alkanut käyttää treenatessani päälläni jotain muuta kuin ”sitä t-paitaa, jota ei muualla enää voi kättää”ei suinkaan johdu vain ja ainoastaan ulkonäöllisistä seikoista. Toki, en kiellä etteikö sitä ole ihan mukava näyttääkin hyvältä kun peiliin sattuu vilkaisemaan  mutta kyllä ne tärkeimmät syyt löytyvät käyttömukavuudesta. Ylpeänä kerronkin teille nyt että jatkossa (treeni)vaatekaappiani täydentää Gazoz-verkkokaupan tarjonta, jonka kanssa tulen toteuttamaan yhteistyötä.

IMG_1926

Paita: Gazoz, Housut: Gazoz

gazoz_1

Heti ensimmäisenä haluankin vinkata että Gazozilla on juuri nyt käynnissä malliston uudistus, joka tarkoittaa tietysti meille ostajille tavanomaista edullisempia hintoja. Jotta haluamansa saa, kannattaa olla nopea sillä minäkin missasin muutamat toivelistalla olleet vaatekappaleet kun koot olivat loppu ennenkuin ehti kissaa sanoa 😀 Muun muassa kaikki alla oleva löytyy tällä hetkellä alesta

 

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *