Hae
My Project Is Me

Epäonnistunut hiustenvärjäys

Pyydän jo etukäteen anteeksi kaikilta kampaajilta ja erityisesti siltä omaltani: Olen jälleen kurittanut hiuksiani kotivärjäyksellä. Viime kerralla kun näin tein, toimin värinpoiston kanssa. Tuolloin kerroin että vaalentaminen oli vain yksi etappi matkalla kohti päämäärää, mikä oli suuressa suosiossa olleen ruusukullan sävyn saattaminen omaan tukkaani.

Ruusukullan sävy oli ollut kaapissani jo jonkinaikaa ja vaikka kyseessä olikin kestoväri, haihtui sävy hiuksistani muutamassa viikossa pois. Jotain jäi kuitenkin jäljelle ja vaalentamattomat hiukseni olivat siitä viileän puhtaasta sävystä muuttuneet lämpimän punertaviksi. Ei sinänsä paha muttei ehkä kuitenkaan sitä mitä hain takaa.

 

Idea lähti epäonnistumisesta

Pienestä epäonnistumisesta sain kuitenkin idean, mikä on kypsynyt päässäni jo jonkin aikaa: Uusi värjäys punertavammalla sävyllä. Tarkkasilmäisimmät ovatkin ehkä huomanneet että Instagramissa on vilahtanut uuden sävyinen tukka.

Pisamakasvoisena ja punapigmenttiä hiuksissani valmiiksi jonkinverran omaavana ovat kaikki hiusvärit ennenpitkää taittaneet aina lämpimään, hieman punertavaan sävyyn.  Ja tällaisella lämpimällä, häivähdyksellä punaista värjäsin hiukseni.  Sävy on L’orealin Light warm Auburn vaikka mikään kovin vaalea tämä ei mielestäni kyllä olekaan.  Alkukauhistuksen jälkeen olen alkanut taas viihtyä hivenen tummemmassa, tai ainakin sävykkäämässä, tukassa ja jos hinku käy oikein kovaksi niin kaapissa on vielä myös ihan rehellisen punainenkin väri odottamassa tarpeeksi rohkeaa päivää.  Ellen sitten ennen sitä ala taas leikkimään vaalennusten kanssa.

4 kommenttia

 1. hannamariav kirjoitti:

  Kaunis on väri! Jos punapigmenttiä löytyy hiuksesta, kannattaa antaa sen puskea esiin. Itse opin tämän kantapään kautta ja nykyään vain tykkään pigmentistä hiuksessani! Kun olet tähän totuttautunut, anna mennä rohkeasti sen punaisen kanssa – kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa sen olevan ihanaa!

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • myprojectisme kirjoitti:

   Sitä rohkeudenpuuskaa odotellessa 😉 Se on jännä miten olena iana ennen kammonnut punaista mutta nyt siinä on jotain, mikä on alkanut houkuttamaan..

 2. Nena Sofia kirjoitti:

  Todella nätti sävyhän tuo on! Sopii sinulle vallan mainiosti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.