Hae
My Project Is Me

Kaunis sisältä ja ulkoa

Moikka,

Se on sopivan pieni, tai sopivan suuri – ihan miten asian tahtoo itse ottaa. Se on yksinkertainen ja simppeli kuten omistajansakin. Se ei turhia kaunistele tai kainostele ja sopii moneen menoon ja paikkaan.

kuva 4(23)

Yllätyn iloisesti jo toistamiseen tämän kesän alemyynneissä kun jo ennen Skotlannin matkaani silmiini osunut laukku löytyi -40% alesta. Tässä aikojen saatossa on ollut tarjousta 20-30%:lla mutta minä olen odottanut parempaa. Tämän enempää en enää uskaltanut riskeerata vaan menin ja ostin tämän ihanuuden.

IMG_8307 IMG_8309

Kustannus ei oikeasti ollut paha, 30€ mutta kun suuri osa vaatteista on kirppislöytöjä maksimikustannuksillaan 10€ (joka sekin on siis paljon!) on tämä tietysti vielä enemmän. Osaatteko arvata laukun ostopaikan? Aleksi13.

IMG_8310 kuva 1(49) kuva 3(34)IMG_8311

8 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  Kaunis laukku! 🙂 Hyvä, että hait talteen 😀 Tykkään erityisesti noista metalliyksityiskohdista tossa alareunassa.

  • jennie kirjoitti:

   Jes, ite tykkään samasta jutusta 6 vaikutti yllättävän laadukkaalta muutenkin.. laatu tosin jää nähtäväksi 😉

 2. annukka kirjoitti:

  Moi!
  Kaunis laukku, itsekin olen ostanut yhden luottolaukuistani Aleksi 13 alesta jo vuosia sitten, mutta palvelee hyvin vielä. Pakko sanoa, että ihanaa kun joku postaa joskus ihan tavallisille mattimeikäläisille tarkoitetuista tuotteista, eikä Louis Vuitton, Chanel ym. laukuista, joihin käsittääkseni ihan normipalkoilla ei ole varaa. (Tai siis ei mulla ainakaan) Kauniita kesäpäiviä ja hyviä treenejä!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, täällä ei tulla Louis Vuittoneita varmaan näkemään ikipäivänä – en vaan raaskisi laittaa sellaista summaa menemään kerralla 😀

  • Leela kirjoitti:

   Samaa mieltä mattimeikäläis-osiosta!

   Katsoin ensin, että joku Korssihan siellä keikkuu nyt olalla, kuten joka kolmannessa vastaantulevassa blogissa, mutta ihanaa ettei näin ollutkaan. Mielestäni parhainta on asenteesi, jolla esittelet ostoksiasi; et kaipaa hintalappuun pitkiä numerosarjoja monen nollan kera, vaan voit iloisena kertoa alelaarilöydöistä ja kirpparibongauksistasi. Vaikutat yhtä tyytyväiseltä kohtuuhintaisen laukun (tai esim niiden Lidlin lenkkareiden) kanssa kuin jos tuotteella olisi jokin hinnan kymmenkertaistava brändi. Ihana sinä, vaikutat aidolta!

   • jennie kirjoitti:

    Kiitos 🙂 Jäin tiedätkö tämän sinun kommentin kautta miettimään että onkohan minulla montaakaan normihintaista vaatetta tällä hetkellä käytössä.. Ja hei, Lidlin lenkkarit on kyllä olleet todellakin rahansa arvoinen ostos 😉

 3. laalaa kirjoitti:

  Samaa mieltä annukan kanssa! Arvostan 🙂 Ja kiitos muutenkin hyvästä ja inspiroivasta blogista, Jennie. Täällä melko tuore äitee seurailee ahkerasti päivityksiä ja koettaa päästä taas treenauksen makuun itsekin pikkuhiljaa, askel askeleelta. Myös noita vanhimpia postauksia on mielenkiintoista lukea ja saada ideoita sekä tsemppiä omaan arkeen. Mukavaa ja reipasta kesän jatkoa sulle ja muille lukijoille.

  • jennie kirjoitti:

   Vanhimmissa postauksissa varmaan ne suurimmat salaisuudet piilevätkin, tai no, ne merkittävimmät askeleet matkan varrelta. Sinulle myös ihanaa ja aurinkoista kesänjatkoa pikkuisen kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *