Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Pika-arvonta: Voita juoksuvalmennus sinulle ja kaverillesi

Kaupallinen yhteistyö: Vahva Elämä/ Rebekka Jaakkola ja Naisten Kymppi

Olen ollut noin viiden kuukauden ajan mukana Vahva Elämä luotsaaja Rebekka Jaakkolan juoksuvalmennuksessa. Ja nyt myös sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi Rebekan juoksuvalmennus.

Millainen tausta ja tavoite, sellainen juoksuvalmennus

Olen itse mukana valmennuksessa, missä tähtäimessä on siirtyä kävelystä juoksuun mutta valmennusryhmiä on myös kovempitasoisille menijöille. Itse voin kuitenkin tässä vaiheessa kertoa vain siitä, miten minun matkani kävelijästä juoksijaksi on näiden kuukausien aikana taittunut ja miltä juoksuvalmennus on tuntunut.

Valmennus alkoi kevyesti, lyhyin juoksuosuuksin mutta kuten arvata saattaa on näiden kuukausien aikana juostavat osuudet pidentyneet. Edelleen jokaisessa juostavassa lenkissä on kuitenkin mukana myös kävelyosuuksia eli yhtään lenkkiä ei ole edes tässä vaiheessa menty kokonaan hölkäten. Pienetkin kävelyosuudet matkalla ovat mahdollistaneet sen, että jaksaminen lenkkeillessä on pysynyt hyvänä ja onhan tässä kuukausien kuluessa myös juoksukuntokin varmasti ehtinyt kasvaa. Ehkä parasta on kuitenkin ollut huomata kuinka lenkin jälkeen, on usein sellainen olo että olisi jaksanut ja ehkä jopa halunnut mennä vielä vähän lisää. Pelkän juoksemisen lisäksi on kehitetty myös lihaskuntoa sekä huollettu kehoa ja kaikki tämä on sisältynyt valmennukseen. Matkaani ja kehitystäni kävelijästä juoksijaksi voit seurata tarkemmin täältä.

Jos siis sinullakin on joskus ollut haaveissa löytää se kuuluisa juoksemisen flow tai ehkä kehittyä siinä, niin kurkkaa arvonta Instagram-tililläni. Arvottava valmennus alkaa 20.3 ja päättyy toukokuussa juostavaan Naisten Kymppiin. Naisten Kympin osallistuminen ei kuitenkaan sisälly tuohon valmennukseen eli arvontaan voi, ja kannattaa, osallistua vaikka asuisi vähän kauempana.

osallistu ja voita juoksuvalmennus

Ja nyt itse arvontaan eli missä voit voittaa Rebekan juoksuvalmenukksen itsellesi ja kverillesi. Osallistumisaikaa Instagramissa vielä tämän päivän eli 27.2.2022 klo 23.00 saakka. Arvonnan sensijaan suoritan huomenna 28.2.2022 aikana ja säännöt ja ohjeet löydät julkaisusta.

OSALLISTU ARVONTAAN TÄÄLLÄ

Kaupallinen yhteistyö: Vahva Elämä/ Rebekka Jaakkola ja Naisten Kymppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.