Hae
My Project Is Me

Arjen ajatuksia

Moi,

Nyt on muutama päivä takana tuota Jillianin jumppailua ja sehän alkaa tuntumaan! Ei mutta ihan oikeasti, minusta sen tekeminen on nyt rankempaa kuin alussa 😀 Se voi toki johtua siitä että  a)teen osan liikkeistä käyttäen 3kg painoja tai b)olen nyt jumpannut yleensä kävelylenkin jälkeen kun olen jo muutenkin hieman uupunut.. Niin tai näin mutta tehoja alkaa löytymään. Nyt onkin muuten pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa myös uhraamaan aikaa venyttelylle. Sen verta jumissa on kohta paikat..

Olen siis käynyt nyt päiviitäin kävelemässä sen 6km ja lisäksi tehnyt tuon 20min treenin. Oman lihassarjani olen treenannut myös päivittäin, joskin tiistaina jätin väliin käydessäni tangolla. Onneksi jätin, oli nimittäin sen verta lihaskuntopainotteinen tunti:D

kuva: http://weheartit.com/entry/15345364

Joskus olen miettinyt että riittääköhän tuo 20min jumppailuja päivittäin, mutta uskottelen itselleni että riitettävähän sen on kerta lihakset tulevat näin kipeiksi. Sitä paitsi joskus taannoin huhuttiin Jessica Simpsonin laihduttaneen Dukes of Hazzard-elokuvan rooliinsa urheilemalla 25min viitenä päivänä viikossa. Olihan hän tuolloin aikamoisen timmissä kunnossa.

kuva: http://weheartit.com/entry/15264769

 

Simpsonin käyttämä metodi tosin oli 5 factor diet (jota muuten mm. Eva Mendesin ja Kate Beckinsalen huhutaan myös harjoittaneen). Tähän siis kuuluu että kuutena päivänä viikossa laihdutetaan aktiivisesti ja yksi päivä on nk. huijauspäiviä. Viiden aktivipäivän ruokailut koostuvat viidestä ateriasta, jotka sisältävät kaikki tärkeät elämän rakennusaineet (proteiinia, kuitua sekä hyviä rasvoja ja hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja): Ruoat avihtelevat aina tortilloista salaatteihin ja hedelmiin .

Lisäksi liikutaan tuo 25min näinä kuutena aktiivisena laihdutuspäivänä.  Liikuntasuoritus sisältää alkulämmittelyn, ylävartalotreenin, alavartaotreenin, keskivartalotreenin sekä loppuvenyttelyn. En itse ole mikään asiantuntija tässä (en siis ole lukenut yhtäkään aihetta käsittelevää kirjaa) mutta tutustunut aiheeseen erinäisten lähteiden kautta. Jos kiinnostuit, niin kannattaa myös katsoa dieetin omat sivut: http://www.5factor.com/Pages/The-Diet/ (jossei muutoin niin vaikkapa vain tarkastellakseen ketkä kaikki julkimot ovat tätä(kin) metodia kokeilleet)

Kaikenlaisella tiedolla sitä päänsä täyttääkin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.