Hae
My Project Is Me

Banaanipannareita

Moi,

Kyllä, minäkin olen nyt sitten kokeillut tätä jokapuolella esiintullutta reseptiä banaanipannareista <3 Kuten siis olettaa saattaa, ne olivat aika herkkua ja aion ehdottomasti tehdä niitä toistekin. Kaikessa yksinkertaisuudessaanhan niiden valmistaminen on äärettömän helppoa ja maku tosiaan hyvä. Siltä varalta jos tämä resepti on uusi tuttavuus niin yhdellä banaanilla ja kahdella kananmunalla valmistat 3-4 kämmenen kokoista pannaria. Itse tuplasin annoksen.

Banaani(t) ja kannamunat vain blenderiin ja sekaisin – taikina on valmis. Itse en ensimmäisellä kokeilukerralla sotkenut joukkoon mitään muuta, mutta ymmärtääkseni esimerkiksi kaneli tuo mukavaa lisämakua. Sitten vain paistelemaan miedohkolla lämpötilalla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.

Maku on banaaninen ja koostumus minun suuhuni miellyttävä ja ihan oikeanlainen. Parhaimmillaan nämä ovat vastavalmistuttua ihan sellaisenaan. Yhtälailla päälle voinee lisätä marjoja, hunajaa, rahkaa (maustettu rahka toimii varmasti hyvin) tai miksei ihan aitoakin kermavaahtoa ja hilloa. NAM!

27 kommenttia

  1. Marja kirjoitti:

    No pakko niitä on itsekin sitten kokeilla kun joka tuutista niitä näyttää tulevan! 😀

  2. Anonymous kirjoitti:

    Oi nam!! 😛 Nyt tuli tälkä!! Kuullostaa kyllä liian helpolta ja hyvältä ollakseen mahdollista 😀 Tänään siis kaupan kautta kotiin. -E-

  3. Anonymous kirjoitti:

    Noi on kyllä yllättävän hyviä! Itse en jaksa yleensä sutata blenderiä vaan muussaan banaanin ja sekoitan kananmunat siihen haarukkaa käyttäen. Ihan hyvin toimii niinkin. Joskus maustan ”taikinan” mansikan makuisella proteiinijauheella.

    • jennie kirjoitti:

      Oi, tuo mansikka kuulostaa hyvältä.. mikä jottei varmaan joku suklaankin makuinen proteiinijauhe toimisi.

  4. Tea H kirjoitti:

    pakko kyllä itsekkin kokeilla viimestään viikonloppuna! nam!:)

  5. -didi- kirjoitti:

    Tänään menee testiin 🙂 Niin monesta paikkaa olen nyt näitä lukenut kehuttavan.

    • jennie kirjoitti:

      Eikä turhaan kehutakaan.

    • -didi- kirjoitti:

      Tosi hyviä oli, sain myös vinkin laittaa vain valkuiset ja mantelijauhoa, tai sitten lisätä mukaan esim suklaaproteiinijauhetta. Tein lisukkeeksi hunajalla makeutettua maitorahkaa, lisää proteiinia ja hyviä antioksidantteja hunajasta..

    • jennie kirjoitti:

      namnamnam! Tätäkin täytyy kokeilla tällaisenaan joku kerta

  6. Katarina kirjoitti:

    Tätä pitää kokeilla 🙂

  7. Jossu kirjoitti:

    Tykkäsin itsekin kovasti ja ajattelin seuraavalla kerralla lisätä kardemummaa joukkoon, josko tulisi vähän ahvenanmaan pannarin tunnelmaa 😉

    • jennie kirjoitti:

      Minäkin ajatellin että tästä tulee viikonloppuaamujen herkku. Ja joo, kaardemumma varmaan sopii sekaan hyvin – täytynee testata sitäkin.

  8. Elina Sonné kirjoitti:

    Laitan kyl itsekin testiin. Olethan huomannut että blogini on siirtyny tännehttp://aurinkoelina.wordpress.com/

    • jennie kirjoitti:

      Itseasiassa en ollut huomannut, joten kiitos infosta! Nyt taas pääsee seurailemaan näppärästi, kiitos.

  9. Anonymous kirjoitti:

    Eilen tuli itsekkin testattua näitä banaanipannareita ja yllätyin kyllä positiivisesti miten hyviä olivat 🙂 Kiitos reseptistä 🙂

  10. Henna Eveliina kirjoitti:

    Minäkin kokeilin eilen – olivat todella hyviä! Kiitos vinkistä 🙂

  11. Marja kirjoitti:

    Täällä kanssa kokeiltiin ja yllätyttiin toden teolla, kuinka maukkaita olivat! Lisäsin vain ripauksen kanelia ja paistoin tilkassa voita – pannu on sen verran elämää nähnyt että muuten olisivat tarttuneet varmaan ikuisuuksiksi kiinni. 😀 Nautittiin (pakaste) mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden kanssa. NAM.

    • jennie kirjoitti:

      Jouduin minäkin käyttämään vähän öljyä ja nyt viimeksi kun kokeilin käytin kookosrasvaa (kun vihdoinkin sain ostettua) ja siitä tuli myös mukava lisämaku

  12. Anonymous kirjoitti:

    Täytyykin hyödyntää tätä reseptiä heti illalla kun pitäisi hyötykäyttää yksi pehmennyt bansku kotona!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *