Hae
My Project Is Me

Mistä sinä haluaisit lukea?

Kun vielä totuttelen uuteen, kiireiseen, arkeeni niin yksi asia millä sitä voi halutessaan helpottaa on antaa postaustoiveita. Kun työpäivän jälkeen haen lapset päiväkodista ja kaikkien yhteisten puuhailujen jälkeen pääsen viimein asettumaan koneen ääreen, ei ole mitään ikävämpää kuin tyhjää tietokoneen ruutua tuijottava katse. Vaikka kirjoitankin omasta elämästäni kumpuavista ajatuksista ja tapahtumista, niin silti on hetkiä kun tuntuu ettei mitään kirjoittamisen arvoista vain yksinkertaisesti ole. Ja juuri tuollaisina hetkinä, sekä toki joskus muutoinkin, olisi aivan parhautta jos olisi olemassa valmis ajatus siitä, mistä olisi lukijankin kannalta kiinnostava kirjoittaa. Vaikka postaustoiveita saa aina antaa, niin tähän alle se on enemmän kuin suotavaa. Kerro siis ihmeessä mistä juuri sinä haluaisit blogissani lukea.

6 kommenttia

 1. Miski kirjoitti:

  Arkiruokavinkkejä on aina kiva lukea 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ja sellaistahan täällä nimenomaan syödään, hellpoja ja nopeita arkiruokia. Kiitos tästä toiveesta.

 2. Erja kirjoitti:

  Kiitos mukavasta, aidonmakuisesta blogista! Reseptit ja ruokapäiväkirjat, liikkuminen lasten kanssa ja lapsiarjen ehdoilla, kuinka luoda omaa aikaa kiinnostavat aiheina, edelleen.

 3. Suvi kirjoitti:

  Kiitos kivasta blogista! 🙂 Arkiruokajutut, päivän tekemiset, lasten kanssa puuhailut sekä vaatejutut kiinnostavat. Ja toki liikuntajutut myös. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hei jee, kiitos näistä – hyvin huomaa että se mikä ihan oikeasti kiinnostaa, on pääsääntöisesti ihan tavallinen, samaistuttavissa oleva, arki. Eli juurkin se, mitä itse usein ajattelee liian tavanomaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *