Hae
My Project Is Me

Luistelemassa

En ole luistellut sitten lukioaikojen, vai peräti yläasteaikojen, ellei noin vuosi sitten (viimeisillään raskaana ollessani) kokeiltua kertaa lasketa. Olo oli kuin Bambilla ensiaskeleita ottaessaan mutta näkymä ei ehkä ollut yhtä söpö. Ensimmäisten huterien liukujen jälkeen itseluottamus alkoi kuitenkin kasvaa ja lihasmuisti virkistyä mutta paljon on vielä harjoittelukertoja edessä ennenkuin voin kehua olevani hyvä luistelija. Onneksi lapsetkin ovat innokkaita luistelemaan lähtijöitä ja kenttä löytyy ihan kodin vierestä niin säiden salliessa, on helppo lähteä harjoittelemaan. Ja vaikka tämä enemmän yhteistä hauskaa ja leikkiä lasten kanssa onkin, niin kyllähän se kysyy tasapainoilua eli sitä myöten keksivartalon hallintaa. Ylös, ulos ja luistelemaan!

luistelemassa_1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *