Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Valmiina joulunodotukseen

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka ja somessa.com

Tänään, 29.11, vietetään ensimmäistä adventtia ja joulunodotus alkaa siis virallisesti tästä. Myös meillä on valmistauduttu joulunodotukseen jo jonkin aikaa, ja nyt ehkä se viimeinenkin (ja lasten mielestä ehkä tärkein) asia on järjestyksessä nimittäin joulukalenterit. Joulukalenterit tilasin tänä vuonna Fiksuruoka -palvelun kautta, mistä sopivasti sain 1,50€ hinnalla sai tarvitut 3kpl suklaakalentereita.

fiksuruoka, somessa.com

 

Mikä ihmeen fiksuruoka

Fiksuruoka on netissä toimiva jäännös- ja hävikkierien myyntiin erikoistunut verkkokauppa, mikä tarjoaa meille ostajille mahdollisuuden säästää kuluissa ja samalla vähentää ruokahävikin määrää. Ruokahävikistä syntyvien päästöjen haittavaikutukset ovat merkittävät, ei vain maailmalla mutta myös Suomessa. Päästöjä syntyy mm. ruoan tuottamisvaiheessa sekä kuljettamisessa ja kun ruoka päätyykin jätteeksi ravinnon sijaan, ovat päästöt syntyneet turhaan. Tiesitkö että Suomessa ruokahävikkiä syntyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa? Minusta määrä on hurja! Tässä onkin helppo tapa tehdä hyvää paitsi maapallolle, myös omalle lompakolle ilman yhtään ylimääräistä kuluerää vaan päinvastoin rahaa säästäen.

fiksuruoka, somessa.com

 

Edulliset ostokset nopealla toimituksella

Tällä kertaa tilasin Fiksuruoan kautta myös muun muassa kahvia. En tiedä oletteko te muut koskaan huomanneet mutta silloin kun kahvia saa 3pkt 10€ hintaan, mikä on siis melko yleinen tarjous erään ketjun valikoimassa, saa se asiakkaat suorastaan ryntäämään kahviostoksille. Minä ostin kahvini, ne kolme pakettia, ilman ruuhkia, ilman ylimääräisiä kontakteja ja ilman jonottamista hintaan 6,90€. Siis selkeää säästöä ja koronan aikaiset suositukset huomioivaa.

fiksuruoka kahvi

Tarjolla olevat tuotteet vaihtelevat mutta ainakin vielä tänään (29.11) esimerkeissäni mainitut tuotteet ovat vielä tarjolla mainituin hinnoin. Kuivakaappituotteiden lisäksi olen usein tehnyt edullisia löytöjä myös muun muassa vitamiineista, proteiinituotteista sekä myös viikonloppuherkuista. Toimitus on tullut aina perille muutamassa päivässä, joten vielä ehtii joulukuun alkuun tilamaan tarvittaessa esimerkiksi ne joulukalenterit.

Oliko Fiksuruoka sinulle jo entuudestaan tuttu palvelu?

fiksuruoka, somessa.com

Kurkkaa myös aiheeseen liittyen kuinka taistelin ruokahävikkiä vastaan pienellä henkilökohtaisella teolla.

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka ja somessa.com

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Fiksuruoka- sivuston mainoksia olen nähnyt facebookissa, mutta en ole sen tarkemmin sivustoon perehtynyt. Mainontaa tulee joka suunnalta eri yrityksiltä, joten mielenkiinto ei riitä kaikkia tsekkaamaan. Tämä postaus oli hyvä ja kertoi perusmainontaa enemmän. Taidan tutustua sivustoon nyt erilaisella mielenkiinnolla.

    • myprojectisme kirjoitti:

      Kiitos, olipa mahtavaa saada tällaista palautetta. On totta, ettö Fiksuruoka mainostaa tällä hetkellä melko paljon ja olen tosiaan erityisen otettu jos tuntuu, että pystyin tarjoamaan jotain perusmainontaa enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.