Hae
My Project Is Me

Maaseudun rauhassa

Moikka,

 

 

Näin hiihtosäiden suosimana olen siirtynyt talviloman viettoon enkä tätä postausta lukuun ottamatta ole ajoittanut mitään tekstejä. Vaikka tosiaan mökkielämää vietänkin, niin ihan askeettisiin olosuhteisiin en ole päätynyt vaan matkaamme minun mummolaan. Joskus ennen tämäkin oli vain pieni mökki järven rannalla mutta nykyään kyseessä on tosiaan mumman ja paapan koti. 

 

 

 

 

Vielä en oikeastaan edes tiedä kuinka kauan aion reissussa olla, eli palaanko kotiin juhannukseksi vai vasta juhannuksen jälkeen.Työt kutsuvat joka tapauksessa 25.6, eli silloin viimeistään kotona. Tässä hieman kuva-arvoitusta siitä minnepäin Suomea matkani mahdollisesti vie

Suomen Suurin puukirkko
Täällä Jyrää joka kesä

 

En siis näillä näkymin tule vierailemaan säännöllisesti blogin parissa mutta yritän käydä päivittämässä kuulumisia edes jokusen kerran. Toivottavasti ymmärrätte ettekä pahastu pienestä blogitauosta ihan kauheasti. Nyt oikeastaan tarjoankin teille lukijoille mahdollisuuden ilmaista toiveitaan blogin sisällön suhteen. Vaikka kommentteja ja toiveita on ilmaistu kiitettävästi kommenttien puolella niin mikäli jotain on jäänyt hampaankoloon voi sen esittää tässä ja nyt.

Mikä on ollut mielenkiintoista? Mistä haluaisit lukea/kuulla enemmän? Mikä on ollut turhaa? onko sisältö tasapainoista? Kaikenmoinen vapaa kommentointi on tervetullutta.

Kuva täältä
Vielä projektiin liittyen, matkaan lähdettiin vaakalukeman 53,8kg parissa. Mielenkiinnolla jään odottamaan millaisten lukujen kanssa tullaan takaisin sillä jostain syystä kotiympäristön ulkopuolella on vain niin paljon helpompi antaa periksi kaikenmoisille houkutuksille. Lisäksi liikkumisethan muuttuvat kun salitreeniin tulee taukoa mutta onneksi sitä voi olla aktiivinen monin eri tavoin. Sitäpaitsi, kuten mainittu ei yksi viikko muuta mitään pitkällä tähtäimellä. En siis ole huolissani mutta mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

13 kommenttia

 1. tiina kirjoitti:

  Itse luen mielellään saliohjelmistasi ja kuvat niissä on suurta plussaa. Lisäksi on mielenkiintoista kuulla sinun mietteitäsi motivaatiosta liikuntaa kohtaan ja tietysti ruokavaliosta. Todella hyvän blogin olet pistänyt pystyyn 🙂 Mukavaa lomaa sinulle!

 2. Miru kirjoitti:

  Mä toivon lisää asiaa lisäravinteista, palautujuomista ja hyvstä kotijumppavinkeistä. Kuvat vinkkien lisäksi ovat iso plussa. Oikein hyvää lomaa, eiköhän sen meistä jokainen ansaitse 🙂 Palaile blogin pariin kun pääset 🙂

 3. Kristen kirjoitti:

  Voisitko tehdä joskus postauksen siitä että miten pääsit tässä projektissasi alkuun ja miten sait päätöksesi pitämään? 🙂 On aivan mahtavaa seurailla sun blogia, en ole samanveroista löytänyt 😉 Kiitos ihanasta blogista, innoitit jo minutkin terveellisempään elämään ja sitä kautta laihtumaan. ISO KIITOS JA HALAUS SINULLE! <3

 4. Miru kirjoitti:

  Tuli vielä mieleeni, että olisi kiva tietää venytteletkö. Eli siis jos teet sitä (toivottavasti) niin olisi siitä myös kiva saada oma postaus.

 5. roosi kirjoitti:

  Hei!Muutama viikko sitten löysin sattumalta vahingossa blogisi ja koukkuun jäin samantien lukien muutaman päivän aikana koko blogin läpi 🙂 Pakko kyllä antaa erityiset kehut juuri siitä että miten monipuolisia kirjoituksesi ovat eivätkä keskity vain yhteen asiaan ja jos vaikka repsahduksia sattuu niin niihin ei pidä jäädä rypemään 🙂 Puukirkosta päätellen lomareissu taitaa sijoittua tänne asuinpaikkakuntani lähettyville ;D Kotioveltamme taitaa olla n. 20-25 km kyseiselle paikalle 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Mielettömän hauska kuulla että lukijoita löytyy sieltäkin päin ja vielä noin aktiivisia 🙂

 6. Anonymous kirjoitti:

  En osaa oikein sanoa muuta kuin KIITOS! Tämä blogisi on toiminut minulle todella, todella suurena inspiraationa oman elämäntaparemonttini matkassa 🙂 Kaikki jutut on tervetulleita!

 7. Anonymous kirjoitti:

  Hyviä hiihtokelejä! 😉 Oot kyllä hurja, ennen-jälkeen-kuvissa muutos _todellakin_ näkyy, anna sille aikaa tulla omaankin tajuntaasi. Jatkan seurailua, ehkä toivoen pientä kipinää omaan salimotivaatioon… jota ei siis juuri ole, vaikka lähisalikaan ei kyllä ois kaukana. Iiiso kiitos aktiivisesta blogista, vietä ihana loma maaseudulla!- Lyyti

 8. Anonymous kirjoitti:

  Kerimäki on ihana paikka. Itselläkin mökki siellä.

 9. jennie kirjoitti:

  Ettehän pahastu jos en vastaa näihin kaikkiin henkilökohtaisesti? Kiitän suuresti aktiivisista kommentoinneista ja toiveista, nämä milessä pitäen edetään totuttuun tapaan päivittäisin ”uutisin”. Mukava kuulla että monipuolisuus on ilahduttanut teitä yhtälailla kuin itseäni. Näiden esitettyjen toiveiden lisäksi on muutamia mujitakin juttuja, sekä jo aiemmin lupaamaani saliohjelmaa joten eikähän näillä päästä pitkälle. Kaikki kommentointi ja toiveiden esittäminen on edelleen sallittua ja tervetullutta.

 10. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos Jennie oikein todella ihanista sivuista. Mä olen aika lailla sun alkutilanteessa, tai no en ihan. Puoli kiloa on lihasta tullut viime mittauksen jälkeen lisää ja paino tippunut. Painoa en isommin halua pois, viitisen kiloa.Yläkroppa aika jees, mutta tuo ahteri ja reidet on aika tiukassa.=)Ootko itse kokeillut Spirulina levää? Ite oon siihen tykästynyt juur smootihieissa, maku on aluks aika tökköinen, mutta Spirua saa tabuinakin jos vihree levä ällöttää. Suosittelen, on tosi vahvaa proteiinia!Samaten öljyssä oon siirtynyt vallan kookosöljyyn niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!! =)http://www.superfoodit.com/index.htmlTuossa noista supereista onkin tietoa. Kovasti tsemppiä jatkoon, upean elämänmuutoksen olet tehnyt. Aurinkoista ja lämmintä kesää!!!Terveisin Karita

  • jennie kirjoitti:

   Hei Karita, On se hassua miten ne viimeiset sinnikkäät kilot tuppaavat jämähtämään jollekin tietylle alueelle. Kiitokset sinullöe vinkistä. Käytän päivittäin Emerald Balance- nimistä viherjauhetta joka sisältää muunmuassa Spirulinaa sekä ”muutamia” muita ainesosia. Mukavaa kesänjatkoa myös sinulle ja toivotaan tosiaan niitä lämpimiä päiviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.