Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kuten luonto minut tarkoitti

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan

Kaupallinen Kampanja, yhteistyössä Vaasan

Leipä on hyvästä. Leipä on pahasta. Leipä lihottaa. Leipä on osa tasapainoista ruokavaliota. Leipä käy aamuun. Leipä käy iltaan. Leipä käy evääksi, arkeen ja juhlaan. Leivästä kuulee monenmoista mielipidettä, ajatusta niin puolesta kuin vastaan. Itse olen leipäaddikti ja tunnustanut sen niin moneen kertaan etten viitsi edes laskea. Leipä on vain niin helppo, herkullinen ja ennenkaikkea monipuolinen ruokavaihtoehto moneen tilanteeseen että ei minusta ainakaan ole elämään ilman sitä. Eikä onneksi tarvitsekaan.

IMG_3468

Leipävalikoimahan on nykyään todella kattava ja perinteisen vehnäpitkon  lisäksi tarjolla on oikeasti järkeviä vaihtoehtoja. Sellaisia jotka ovat luonnollisia (ymmärrät ainesosaluoettelon ilman sanakirjaa) ja sisältävät luonnollisista lähteistä peräisin olevia proteiineja ja kuituja.  Yksi tällaisista uutuuksista on Vaasan Kunto proteiini & kuitu. Leivän runsas proteiini- (15%) sekä kuitupitoisuus (10%) ovat peräisin erilaisista siemenistä ja jyvistä kuten kaura, ruis, kvinoa, auringonkukansiemenet sekä suuressa suosiossa olevat chiasiemenet.

Hyvä ruoka maistuu herkulliselle ja antaa pitkäkestoista energiaa sekä ravitsee. Näihin peruspilareihin nojaten nautin Vaasan Kunto proteiini & kuitu -leivän kesäisen iltalenkin jälkeen, jolloin se toimi myös iltapalana. Annokseeni sisällytin:

aimokasan hiilihydraatteja (leivästä itsestään sekä kasvikisista)

aimokasan proteiinia (leivästä itsestään, kananmunista sekä kalkkunafileestä)

aimokasan hyviä rasvoja (leivästä itsestään, avokadosta ja kananmunista)

IMG_3467

IMG_3477

Vaasan Kunto proteiini & kuitu löytyy kaupoista sekä rukiisena että kauraisempana vaihtoehtona ja omaan makuun paremman löytää vain kokeilemalla. Jos yhden miinuspuolen tästä leivästä kuitenkin saan sanoa niin siemenpaljous näkyy syntyneenä sotkuna. Mutta tämä on loppupeleissä onneksi vain positiivinen ongelma.

näin käy aina kun otat leivän pussista

näin käy aina kun otat leivän pussista 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.