Hae
My Project Is Me

Takana toisenlainen viikko

Moi,

Jälleen on maanantai ja aika kerrata hieman edellisviikon juttuja, tarkastaa paino sekä miettiä hieman tulevaa.

Viime viikko oli jokseenkin toisenlainen kuin viikot yleensä sillä mukaan mahtui kahdet juhlat ja sitä myöten juhlasyömiset. Jotenkin tämä juhliminen jäi itselläni ilmeisesti päälle koska loppua s herkuttelulle ei näkynyt tulevan lainkaan. Joka päivä, keskiviikkoa ja sunnuntaita lukuunottamatta, tuli syötyä jotain pientä.. niin tai sitten vähemmän pientä, kuten esimerkiksi lauantai-illan cookiet. Myös vanha viholliseni leipä onnistui jollain tapaa ujuttautumaan ruokalistalleni ja ihan oikeasti syytän osittain tätä tahdittomuutta tuosta leivänsyönnistä johtuvaksi.  Joko se on opittua tapaa tai sitten ihan oikeasti jokin fysiologinen juttu, mutta aina kun syön leipää, sorrun myös herkutteluun.

kuva:  http://mi9.com/wallpaper/bread-wallpaper_83420/

Myös urheilun osalta oli hieman epätavallinen viikko, jotenkin laiskotti suunnattomasti tuo lihaskuntotreeni ja omaa sarjaa tulikin tehtyä vain jokunen kerta (kolmena tai neljänä päivänä). Sen sijaan lisäsin noihin dvd-treeneihin hieman lisätehoa ottamalla extrapainoja mukaan ja otin tehoja irti sieltä suunnalta hieman enemmän. Sunnuntaina tuli myös lenkkeiltyä tavanomaista pidempää matkaa kun huomasin aamulenkiltä kotiin palattuani että avaimet ovat pudonneet jonnekin matkanvarrelle.. Ei se sitten auttanut kuin lykätä poika sisään ja lähteä uudelle kierrokselle. Onneksi poikaystäväni oli siis kotona ja pääsin matkaan yksin, sillä ajattelin käyttää tilaisuuden hyödyksi ja laittaa juoksuksi. Hyvin jaksoi tuon noin 6km matkan hölkkäillä, joskin ylämäet kävelinkin. Ja ne avaimetkin onneksi löytyivät 🙂 Haastoin itseni myös kokeilemaan leuanvetoja pitkästä aikaa, siis ensikertaa ainakin vuoteen, ja neljä niitä meni.

 

kuva: http://goodlife-nadia.blogspot.com/2010/08/my-favourite-workout.html

Viikkoon mahtui siis syömistä, liikuntaa ja syömistä.. Ja ehkä kolmannenkin kerran vielä syömistä. Tuossa viimeviikosta mainitsinkin heittelehtivästä painostani riippuen kehon nestemäärästä ja omista syömisistäni. Yllätyksekseni paino tänään oli 51,5kg elikkä vain +200g viime viikkoiseen vaikka takana oli tosiaan aika rento viikko syömisen ja jopa liikkumisten suhteen.

Mahtavaa on toki huomata että kun tässä kuitenkin ollaan siirtymässä, tai oikeastaan ollaankin, enemmänkin jo painon ylläpito kuin -pudotusvaiheessa, niin melkopaljon rennommin sitä pystyy ruokailun suhteen ottamaan. Ylimääräisen herkuttelun ei nyt silti tarvitsisi kuulua päivittäiseen ruokavalioon ja täytyykin katsoa että se ei ää tavaksi Jouluun asti.. Näinollen, pyrin malttamaan mieleni ja oikeasti herkutella vasta Jouluna, sillä ennen sitä ei ainakaan mitään erityistä pitäisi olla edes tiedossa. Leipään en ainakaan koske, se on varma 😀

Yksi kommentti

  1. jennie kirjoitti:

    ps. jouduin käydä vähän päivittämässä lenkkimatkaa, en tiedä että missä ajatukset kulkivat mutta enhän minä mitään 12km matkaa ole juossut vaan kuusi 🙂 No on nyt korjattuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.