Hae
My Project Is Me

Tee sitä mitä rakastat (ja kuvia kehityksestä)

Monelle on varmasti kuullut lauseen tee mitä rakastat ja rakasta mitä teet. Usein ajatusmaailma yhdistetään esimerkiksi työelämään mutta pätee varsin hyvin myös esimerkiksi treenaamiseen. Otetaanpa esimerkiksi lihaksikas keskivartalo, jollaista moni varmasti toivoisi voivansa esitellä ensi kesänä rantahietikolla. Kuinka moni silti rakastaa vatsalihastreeniä? Voisin vaikka vannoa että se ,joka vastasi rakastavansa on jokseenkin lähellä tavoitettaan. Vatsalihakset olivat aikanaan ehdoton lempparilihasryhmäni mitä tuli treeneihin. Rakastin sitä polttavaa tunnetta joka treenistä syntyi. Olisin voinut tehdä vatsalihaksia jokaisen treenin yhteydessä ja melkein teinkin. Ja kyllä, olin lähimpänä näkyvää vatsalihasrivistöä kuin koskaan.

P1010369

Sittemmin en ole saanut samanlaista rakkaussuhdetta syntymään. Itseasiassa ihan samanlaista rakkaussuhdetta mihinkään yksittäiseen lihasryhmään ei ole olemassa eikä mitään erityistä lemppariliikettä ole. En tietenkään halua selitellä että oma kehitykseni tai kehittymättömyyteni olisi kiinni siitä, ettei minulla ole erityistä lempitreeniä, mutta jos rakastaisin jotain aivan erityisesti, saattaisi kehitystä tapahtua hivenen nopeammin. Ja ennen kuin saan muistutuksen että ”abs are made in the kitchen” niin pitää paikkansa mutta kyllä sitä treeniäkin kaivataan, varsinkin jos puhutaan muista lihasryhmistä kuin keskivartalosta.

Treeniä voi toki tehdä ihan vain treenaamisen ilosta mutta optimaaliseen kehitykseen tarvitaan myös hieman sitä rakkautta. Tai näin minä ainakin ajattelen mutta mitä te olette mieltä?

Ja hei, on sitä tässä vuosien aikana sentään jotain tapahtunutkin 😉

vipunosto1

Ihan alussa..

IMG_10371

Joskus viime talvena

2012-09-19+07.38.071

Tässä vaiheessa treeniä oli jo jonkunverran takana ja olin siinä kuuluisassa ”elämäni kunnossa”

2012-10-17+07.17.531

IMG_4019

Sama paikka, jokunen vuosi myöhemmin

IMG_4133

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Mulla oli yhdessä vaiheessa tosirakkaussuhde punnerruksiin. 😀 Ja kyllä, oli käsivarret niin upeet että mutsikin oikein ääneen ihasteli. 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.