Hae
My Project Is Me

Voihan ojentajat

Moi,

Olen löytänyt itselleni ihan yllättäen loistavan ojentajatreenin: Britax B-dual-lastenrattaat. Olen tässä muutamana iltana ihmetellyt että miten ihmeessä minun ojentajat ovat aina näin jumissa vaikken mitään ole edes tehnyt kunnes se eilen valkeni minulle. Käytän oikeasti todellapaljon ojentajia hyödykseni tuolla rattaita työnnellessä. Tätä efektiä ei minusta ollut ketterämmissä ja kaiketi kevyemmissä vanhoissa yksittäisistuttavissa mutta tämä onkin nyt sitten asia erikseen. En tietenkään pistä pahakseni vaan otan kaiken hyötyharjoittelun ilolla vastaan.

joku aurinkoisempi päivä kyseessä kuin eilinen

joku aurinkoisempi päivä kyseessä kuin eilinen

Ojentajat ovat nyt päässeet ihan oikeankin treenailun kohteeksi kun ojentajapunnerrukset ovat osa kotitreeniohjelmaani. Mielikuvissani treenaan kuudesti viikossa mutta ohjelmani ei ole kestoltaan kovin pitkä ihan käytännönsyistä. Tämä kotijumppailu nimittäin tapahtuu sinä ainoana hetkenä kun molemmat lapset nukkuvat yhtäaikaisesti, joka tapahtuu tasan kerran päivässä. Tänä samana hetkenä on tietysti myös niitä ihan maailman arkisimpiakin asioita tehtävänä (kuten ruoanlaitto, siivoaminen jne..). Koska hetken pituudesta ei ole takeita, on treeniosuuden pysyttävä melko tiiviinä ja maksimiaika on 30min.

IMG_2575

liikeradan helpottamiseksi (varmistamiseksi) voi kämmenistä muodostaa kolmion ja punnertaa siten

Puolessa tunnissa saa onneksi jo paljon aikaan. Ja jahka tästä vielä hieman vetreydyn lisää (toisinsanoeen siis erilaiset hypyt alkavat tuntua ihan hyvältä vaihtoehdolta) niin palaan varmasti asiaan tuttujen Jillian Michaelsin dvd:iden parissa. Siihen saakka pientä kuntopiiriä ilman erityistä sykkeennosto-osuutta sekä mainittuja vaunulenkkejä.

4 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Meilläkin on nuo Britaxin rattaat ja ovat kyllä tosi hyvät! Välillä hankaluutta tuottaa tuo 1,5 vuotias, joka ei malttais niissä istua 🙂
  Tää on mun eka kommentti sulle ikinä, vaikka oon jo pitkään tätä sun blogiasi lueskellut. Olet kyllä melko tahtonainen ja nostan hattua tälle sun projektillesi! Meillä on siis 1,5 vuotias sekä kohta 2 kk ikäiset pojat, joten aika on tosiaankin kortilla mitä liikuntaan tulee. Varsinkin, kun tää pienempi kitisee masukipuja vähän väliä (= ei siis nuku kunnolla..), niin mitään kuntopiirejä kotona ei pidetä. Nyt kun aloin kirjottamaan, niin pätkähti mieleeni, että voisinhan mä tuon pikkujätkän kanssa jumpata yhdessä!

  • jennie kirjoitti:

   Voi pientä 🙁 Ja jaksuja sinulle perusarkeen. Muistat pitää itsestäsi myös huolta niin kyllä se kaikki muu lutviintuu siitä sitten 🙂

 2. PikkuMy kirjoitti:

  Mistä olet hankkinut ne Jillianin DVDt? Mäkin haluaisin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi! Omani olen tilannut Amazon UK:lta, josta löytyy melko mukavaan hintaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.