Hae
My Project Is Me

Odottavan aika on pitkä

Moi,

Noin kuukausi takaperin olin innoissani kun huomasin että neljän aikaan iltapäivästä oli vielä valoisaa. Eilen huomasin että vielä viideltäkään aurinko ei ollut laskenut. Olin innoissani sillä tämä kaikki tarkoittaa vääjäämättä kevään saapumista. Tämä talvi on mennyt ohitse yllättävän nopeasti ja vaika vielä lunta ehtiiin varmasti satamaan, olen jo ehdottomasti kevättunnelmissa. Viimeisimmistä (ale)ostoksistakin olen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta keskittynyt kevääseen tai ainakin keväisiin sävyihin. Vaikka sanotaan että odottavan aika on pitkä niin toivotaan ettei se tällä kertaa pidä paikkaansa.

Tästä kaikki alkoi

Tästä kaikki alkoi

IMG_0729

IMG_0735

shhh. Farkkutyttö on löytänyt päälleen kukkamekon @Seppälä 5€

 

3 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Todellakin odottavan aika on pitkä! Me ollaan muuttamassa toukokuussa vuokra-asunnosta omaan ihka uuteen kotiin ja muutenkaan en oo mikään hurja talvifani. Tykkään että tulee talvi ja on lunta sekä pakkasta, mutta 2kk riittäisi 🙂 Onneksi nyt on jo selviä kevään merkkejä ilmassa.

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Kevät ♥ Intoilen myös tuosta valoisan ajan lisääntymisestä ja kevättä ostettu vaatekaappiinkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.