Hae
My Project Is Me

Hetki jota olette odottaneet; Arvonta on suoritettu

Moi, 

Ihan ensimmäisenä iso kiitos kaikille MamaMian ja minun yhteiseen kisaan osallistuneille. Teitä oli hurja joukko ja olen äärettömän onnellinen ettei minun tarvinnut valita voittajaa kommenttien perusteella. Teillä monella on siellä oma pikkutuhisija ja osa odottaa vielä omaansa saapuvaksi. Toiset teistä ovat odotuksen osalta pidemmällä ja osalla se pienin on vielä pilke silmäkulmassa. Kiitos siis teistä jokaiselle, upeille kommenteillenne ja kisaan osallistumiselle.

Arvottavana tosiaan siis oli MamaMian tarjoamana Sobean imetystoppi ja arvonta suoritettiin vähän aikaa sitten. Koska en tosiaan olisi edes osannut valita voittajaa minään persutelun mukaan, oli arvonta täysin arpaonnen nojassa. Kirjasin siis jokaisen osallistujan nimen/nimimerkin paperille. Te, joiita oli useampi samanlainen nimi/nimimerkki, erottelin numeroin (jenni 1, jenni 2 jne). Jokaisen nimi/nimimerkki kirjattiin paperille ja paperit leikattiin ja taiteltiin samankokoisiksi.

IMG_7690 (1024x683) IMG_7692 (1024x683) IMG_7693 (1024x683) IMG_7694 (1024x683)

Jokainen arpalippu päätyi arvontahattuun ja sai kunnon sekoituksen. Tämän jälkeen pyydettiin paikalle virallinen arpoja, perheen pikkumies. Hänen tehtävänään oli valita 1 onnekas voittaja.

IMG_7697 (1024x683) IMG_7700 (1024x683)

Yksi onnekas voittaja ei tarttunut käsiin ensimmäisellä kerralla vaan nyrkillisen verran papereita päätyi seuraavalle kierrokselle ja uuden yrityksen kautta se yksi onnekas oli lopulta Niinu! ”Mulla on toisen lapsen la marraskuun alussa, toppi ois kiva varuste talvellakin 🙂 Olen muuten lukenut blogiasi jo noin vuoden verran, ei oo vaan koskaan tullut kommentoitua. Oot tosi inspiroiva mamma! :)”

IMG_7702 (1024x683) IMG_7703 (1024x683) IMG_7704 (1024x683)

Onnea siis Niinulle niin itseni kuin varmasti MamaMian:kin puolesta! Niinu voisikin olla minuun yhteydessä sähköpostitse (myprojectisme(@)gmail.com) ilmoittaen oman nimensä ja yhteystietonsa niin välitän ne MamaMian edustajalle, joka hoitaa loput järjestelyt. Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille ja onnea paitsi voittajalle, myös kaikille teille äideille ja tuleville sellaisille!

ps. Meillä innostuttiin arpomaan tämän jälkeen oikein urakalla ja paperilaput sinkoilivat ympäri olohuonetta 😀 ilmeisesti pikkuherran mielestä voittajia olisi pitänyt olla useampi…

IMG_7709 (1024x683)

 

 

4 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  Arvontahetki oli varmaan mukava :). Tässä laiskemmalle bloggarille yksi vaihtoehto: http://www.tulisielu.net/virtuaalisia/arvontakone.php

  • jennie kirjoitti:

   Muistin että joku tällainen on olemassa mutten sitten asiaan sen enempää paneutunut – tämä onneksi sujui oikein mukavasti näin 🙂 Kiitos, ehkä tälle on vastaisuudessa hyötyä.

 2. Niinu kirjoitti:

  Jee, kävipä hyvä arpaonni. Kiitos paljon pikku arpojalle! 🙂 Laitan sähköpostia tulemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.