Hae
My Project Is Me

-697kcal

Moi,

Olisiko parempi vain olla kirjoittamatta jos ei onnistu? Kirjoittelen teille ehkä kolmatta kertaa koskaan puhelimella ja kylläpä tämä onkin olevinaan haastavaa. Kuvat ovat ihan mitenpäin sattuu vaikka ne ovat oikeasti ihan oikeinpäin. Kunhan huomenna pääsen koneen ääreen niin käännän ne järkevämpään muotoon.

Päätin tosiaan vaihtaa hetkeksi maisemaa ja tällä hetkellä minut löytää aurinkoisesta Heinolasta. Ennen tänne lähtöä ehdin kuitenkin viettää omalle mittapuulleni melkoisen superjumppapäivän kun aamu alkoi ensin cms boot camp-tunnilla. Tunti menee kesän aikana salillani vain satunnaisesti ja kylläpä se olikin melkoinen aamuherätys.

image

Tätä seurasi alkuiltapäivästä uskollisesti vatsalihashaaste Jillianin ohjeilla kotona.

image

Ja koska aurinko paistoi ja oltiin jo hyvässä vauhdissa niin lähdin noin 5km kävelylenkille rattaiden kera.

image

Tänään olo onkin ollut senmukainen ettei ehkä haittaa yhtään mitään että tästä tuli venyttelyyn keskittynyt välipäivä..

2 kommenttia

  1. Nelly kirjoitti:

    Tuli tuosta kalorikellosta mieleen että seuraan fb Marianne zaikovan pyöräilyjuttuja ja oli yhden etapin aikana kuluttanut lähes 4000 kaloria.on kohta lähdössä suomea taas kiertää pyörällä,hauskaa lukemista taatusti tulossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.