Hae
My Project Is Me

Suklaapirtelö ja ilmoitusasiaa

Moikka, 

Aloitetaan otsikossakin ensimmäisenä esiintyvällä aihealueella. Olen jälleen herkutellut, tosin tällä kertaa ehkä astetta fiksummin kuin alkuviikosta vaikka kyseessä onkin suklaapirtelö. IMG_8234 (683x1024)

Se että onko tämä sallittua vai ei, saa jokainen päättää itse sillä ainesosathan näkyvät alla:

IMG_8233 (1024x683)Banaani, maitorahkaa, mantelimaitoa, kaakaon makuista proteiinijauhetta, 2 palaa tummaa (86%) suklaata. Ilman suklaata sanoisin itse että sallittua on. Tekeekö sitten kaksi palaa tummaa suklaata tästä niin paheellisen? Ehkei sittenkään – vai mitä olette mieltä? Ei tätäkään tietenkään tarvitse litratolkulla litkiä päivästä toiseen mutta silloin tällöin ei varmasti maailmaa kaada. 

Itse suklaapirtelöstä voin sanoa että herkkua on! Ja nuo pienet rouhepalat kruunavaat nautinnon, vaikka ilmankin varmasti pärjää. Jos kaipaa enemmän suklaan makua niin kaakaojauheella (siis sillä leivontaan tarkoitetulla tummalla versiolla, ei perus o’boylla) saanee kivasti lisää makua. Tai miksei joku perusproteiinijauhetta makeampi versiokin toimisi lisämakua tuovana ainesosana, kuten vaikkapa suklaapudding-jauhe. Täytyykin ehkä kokeilla. 

Sitten tuo jälkimmäinen osio – Olen viimeinkin lisännyt blogini myös Facebookin puolelle. Saa käydä tykkäämässä 🙂 Pidemmän aikaa olen tätä harkinnut ja nyt ainakin kuvittelen tehneeni oikean ratkaisun. Tavoitteena on päivitellä kuulumisia sitä kautta hieman tiheämpään tahtiin, reaaliajassa (kun jotain ilmoittamisen arvoista tapahtuu). Ajattelinpa että sitä kautta pääsee myös seuraamaan, päivä kerrallaan, tulevan Ripped in 30:n tuntemuksia, tapahtumia ja tuloksia.

Ja heti tarvitsen jonkun osaavamman apua. Jostain syystä en saa FB- sivustolleni lisättyä puhelimen kautta kuvia lainkaan. Normaalisti näkyvissä on seuraavanlainen kuvake kuvien lisäämiseksi

IMG_9211

 

mutta minulta se puuttuu kokonaan omalta sivultaniIMG_9212 (1024x768) (2)Osaako joku sanoa mistä tämä johtuu? Voiko olla puhelimeni käyttöjärjestelmän (windows) vika vai saanko sen jostain asetuksista kuntoon? tai toki jos kuvien lisäämiseksi puhelimella on joku muu näppärä tapa niin saa myös vinkata. Kiitos jo etukäteen. 

11 kommenttia

 1. Marianne kirjoitti:

  Moikka, noista kolmesta pisteestä alaoikealta saa kuvan faceen, kun valitsee jaa ja facebook. En nyt ole varma vastasinko oikein tai ymmärsinkö kysymystä oikein, mut näin olen itse sinne kuvia lisännyt. Suklaapirtelö näyttää herkullisen houkuttelevalta, eikä pari palaa suklaata ole paha olleskaan, sehän on terveellistäkin 😉 hyvää viikonloppua!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos. Saan sen sieltä tosiaan jaettua omalle henk.koht sivulle mutten blogia varten tarkoitetulle. Toki voin hätätilassa kierrättää kuvat sitäkin kautta vaan uskoisin (ja toivoisin) siihen olevan yksinkertaisemmankin keinon…

 2. LOVE kirjoitti:

  FB:stä tykätty :))

  http://www.facebook.com/lloveyourselff

 3. Jonna kirjoitti:

  Voi miten ihanan kuuloista tuo pirtelö. En ole tuollaista mantelimaitoa koskaan kokeillut ja sen kokeilu tuollaiseen pirtelöön alkoi nyt kiinnostamaan!:) Tuossapa olisikin perjantai- tai lauantai-illalle oiva herkku. Ja kyllä, on se terveellinen & sallittu!=)

  • jennie kirjoitti:

   Ja sehän oli hyvää! Mantelimaitoa en itsekään ollut käyttänyt aiemmin, enkä osaa oikein sanoa tuliko siitä makua sen enempää vaikka sellaisenaan hivenen mantelille (ja kermaisemmalle) maistuukin tavalliseen maitoon verrattuna.

 4. Mervi kirjoitti:

  Paljonko laitat mantelimaitoa ja rahkaa? Ajattelin kokeilla tätä.

  • Nimetön kirjoitti:

   Rahkaa laitoin 250g ja maitoa sopivasti, en siis yhtään mitannut määrää mutta varmaan suunnilleen 2-3dl. Helpostihan sitä saa onneksi lisättyä jos tuntuu että meinaa jäädä liian tönköksi.

   • Nimetön kirjoitti:

    En näköjään ollutkaan kirjaantuneena sisään puhelimellani mutta terkuin siis minä, Jennie

    • Mervi kirjoitti:

     Kiitos tiedosta. Täytyy joskus kokeilla. Tein tossa jokin aika sitten vähän ”vastaavaa”, mutta tämä lienee ravintoarvojenkin mukaan ihan jälkiruokaosastolla. Laiton 2 dl suklaan makuista soijamaitoa, banaanin, 1 rkl vanilijan makuista proteiinijauhetta, 1 tl steviasekoitusta, hieman kaapista löytyviä raakasuklaajauhoa, kaakavoita ja kaakaonibsejä. Tuli iso mukillinen ja oli kyllä tosi hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.