Hae
My Project Is Me

Kevennetty Pyttipannu

Moi,

Kukapa meistä ei pitäisi pyttipannusta? Minä ainakin ja siitä se ajatus sitten lähti..

IMG_3336

Koska kaipasin vaihtelua naudan jauhelihalle, valmistin oman versioni hieman intialaisin maustevivahtein broilerin jauhettuun lihaan.

  1. Keitä perunat
  2. Mausta jauheliha haluamallasi tavalla, pyöräyttele pallot ja paista (kananmunaa tai korppujauhoja ei tarvita). Siirrä hetkeksi syrjään
  3. Lisää haluamasi pilkotut kasvikset pannulle ja kuullota kunnes ovat pehmeitä (minulla munakoiso, paprika, punasipuli ja pinaatti)
  4. Lisää joukkoon perunat ja lihapullat sekä heitä sekaan tamariin
  5. Nauti salaatin kanssa

Ei ehkä mitään gurmeeta, mutta herkullista, helppoa ja hyvää – kuten arkiruoan kuuluukin olla.

IMG_3332

IMG_3333

IMG_3334

IMG_3336

Yksi kommentti

  1. Tuulia kirjoitti:

    Meillä syödään kanssa usein kevennettyä pyttipannua, tosin näemmä hyvin erilaisena versiona: perunasta korvataan yksinkertaisesti haluttu osa porkkana/palsternakka/punajuuri/kesäkurpitsa-setillä sen mukaan mitä näistä kotoa löytyy, lisätään suhteessa ihanaksi pannulla pehmenevän sipulin osuutta ja siinä se sitten onkin. Meillä myös pilkotaan nuo juurekset suhteessa aika pieniksi kuutioiksi, niin maut ikään kuin tasoittuvat enemmän keskenään. Pytistä on moneksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.