Hae
My Project Is Me

Mitä söin tänään

Moi,

Tänään on tarjolla pitkästä aikaa ruokavaliopostausta, tällä hetkellä hyvin tyypillisestä päivästäni. Osa kuvista saattaa olla vilahttanut täällä jo aiemmin sillä vaikka kuinka tarkoitukseni oli kuvata tämä kyseinen päivä niin rahkat jäivät kuitenkin kuvaamatta. Kuvista puuttuu myös lisäravinne puoli mutta sanottakoon että sellainenkin löytyy. Kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä.

kuva 2(75)

kuva 3(54)

kuva 4(34)

kuva 4(36)

kuva 5(21)
Sanottakoon vielä että vaihteohtoja muunkinlaisiin ruokiin, ainakin vielä, on. Käsittääkseni ruokavaliot tässä viikkojen edetessä kiristyvät mutta siitähän minulla ei tässä vaiheessa ole tietoa 😉 Pelkän rahkan ja raejuuston lisäksi siis muitakin ruokavaihtoehtoja on tarjolla, hyvin suurella repertuaarilla, joten jokainen saa varmasti kasattua mieleisensä annoksen ja omani ovat sieltä tylsimmästä päästä.

2 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Kyllä nyt alkaa tuntua siltä, että on itsekin lähdettävä tähän valmennukseen mukaan kun mahdollisuus koittaa! Haaveissa olisi tiristää rasvaa pois loppuvuosi ja jos siinä tammikuun paikkeilla sopivasti alkais BC niin pakkohan siihen on lähteä mukaan. 😀 Kiitos näistä valaisevista postauksista! Antoi paljon paremman käsityksen kun aiempin kuulevani ”söin kanasalaattia ja treenasin paljon”.

    • jennie kirjoitti:

      Ole hyvä vain – yritin itsekin etsiä, ja toki löysinkin aivan kuten varmasti sinäkin, tietoa ennen valmennukseen lähtöä. Ryhmän tuki on myös ihan huippu, eli vaikka ei varsinaisesti uutta asiaa tulisikaan niin se kun tietää että joku muu jossain, ajattelee ihan samalla tavalla kuin sinä ja kokee ne ihan samat jutut, auttaa todella paljon tsemppaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.