Hae
My Project Is Me

Maanantailukua mökiltä + muistutusta arvonnasta

Heh, 

On jälleen maanantai ja totean ääneen lauseen, joka on kummitellut mielessäni jo jonkin aikaa; Omastaan on vaikea luoppua ja minulla se näyttää tarkoittavan kilojani 😀

Eri vaakojen luvuthan toki vaihtelevat keskenän ja siksi minusta onkin tärkeää että kun painonpudotusta tarkkaillaan vaakalukemien perusteella, toimii vaakana sama laite ja mielellään vielä samassa paikassa sijoitettuna. Olen joskus ennenkin todennut että kotivaakani tuntuu aina näyttävän himpun verran vähemmän kuin muut vaa’at ja niin on nytkin. Mökkivaaka kun antoi luvuksi 60,7kg, eli siis +0,5kg. Tuo puolenkilon muutos voi johtua tosin ihan mistä vaan eikä sinänsä aiheuta minussa nyt minkäänmoisia muutoksia tekemisissäni suuntaan eikä toiseen. Paitsi se että kyseessä on eri vaaka kuin yleensä, voi puoli kiloa olla helposti myös ylimääräistä nestettä (jota kertyy siis helposti tuon verran, riippuen toki mitä on syönyt ja milloin). Kyse voi olla ihan yhtälailla myös toki rehellisestä painonnoususta mutta koska olen kuitenkin syönyt fiksunlaisesti ja myös liikkunut, epäilen viimeisimmän paikkansapitävyyttä. 

IMG_8991 IMG_9070

Tässä mökkeilyn lomassa olen muuten aloittanut mielenkiintoisen projektin – olen kahlannut vanhoja blogitekstejäni läpi ihan ensimmäisestä alkaen aikajärjestyksessä. Tavoitteena on oppia jotain menneisyydestä, muistuttaa viimekierroksen hyvistä ja huonoista asioista sekä muutoinkin motvoitua silloisesta muutoksesta. Tulen varmasti palaamaan näihin huippuhetkiin ja oivalluksiin vielä tarkemmin. Tässä vaiheessa olen vain onnellinen siitä että olen projektini rehellisesti kirjannut ylös niin ylä- kuin alamäkineen. 

Ja vielä haluaisin muistuttaa arvonnasta, joka suoritetaan sunnuntaina. Joku onnekas osallistuja saa siis vapaavalintaisesti itselleen käytännöllisen ja mukavan Sobean imetystopin, jonka tarjoaa MamaMia-verkkokauppa. Osallistumaan pääset tästä (kommentoimalla tekstiä), jollet ole sitä jo tehnyt. Onnea vielä kerran kaikille arvontaan!

 

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Hei, ootko aatellu, että jos kuitenkin syöt liian vähän, ja kroppa pitää tiukemmin kiinni rasvoista? 🙂
    Oon ite 6kk sitten synnyttäny, ja huomannu, että mulla kuluttaa jo pelkkä imetys ja arki 2 veen ja vauvan kanssa touhuten (+ 3 salitreeniä viikossa siihen päälle,) niin paljon, että syön varmaankin 2200kcal tai enemmänkin ja herkuttelenkin joinakin päivinä.. ehkä muutamana päivänä viikossa teen rauhallisia kävelylenkkejä. Paino on tippunut hiljalleen, n. 10 kiloa tässä puolen vuoden aikana. Oon kans pienikokonen ja ylipainoa ei oo, vaan oon yrittäny lihasmassaa pitää yllä/kasvattaa ja hiljalleen luopua nuista rasvavarastoista mitä kertyi raskausaikana 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Kiva kuulla että jollakulla on jotakuinkin sama tilanne päällä:) olen jonkunverran miettinyt tätä syömisasiaa ja joskus jos ajatuksenjuoksu toimisi fiksusti niin varmaan siitä jatkankin vielä hieman täällä blogin puolella. Mutta siis, olen miettinyt myös tuota vaihtoehtoa liian vähäisestä syömisestä vaikka aiemmin olen syönyt vieläkin vähemmän (tämä kävi hyvin ilmi tuolta vanhoista teksteistä). Myös liian vähäinen rasvankäyttö on käynyt mielessä tai liian vähäinen hiilaritaso kokopäiväiseen touhuamiseen nähden..

    kiitos tässä vaiheessa sinulle oman kokemuksesi jakamisesta, autoit kommentillasi minua taas asteen eteenpäin enemmän kuin uskotkaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.