Hae
My Project Is Me

Kesän kevein jäätelö

Kesään kuuluu (omasta mielestäni) erottomattomasti jäätelöllä herkuttelu. Jos kuitenkin on yhtä perso jäätelölle kuin minä, saa sillä helposti täytettyä jopa puolet päivittäisestä energiantarpeestaan.  Mutta jos homman ei halua lähtevän ihan käsistä, voi itsevalmistamisen sijaan myös kaupan pakastealtaalla tehdä vähän parempia valintoja. Ja myös näillä valinnoilla se jäätelönhimo tulee taltutettua – kevyesti.

(Mansikka) Eskimo – 92kcal: Omaan makuuni Eskimoista mansikka on ehdoton suosikki. Pehmeä mansikkainen jäätelö ohuella suklaakuorrutteella – paljon enempää ei kesäpäivänä voi perinteisen jäätelöhimon iskiessä toivoa.

Solero Exotic – 98kcal: Kuuman kesäpäivän ehdoton pelastus. Mehujätskin raikkaus yhdistettynä tavalliseen jäätelöön toimii aina auringon paistaessa.

Mehujäätelö – Twister: 69kcal, Amppari: 97kcal: Perinteinen mehujätski on oikeastaan aina aika kevyt valinta kun tarkastellaan energiamääriä. Twster ja Amppari ehkä  omat suosikkini kaikista vaihtoehdoista. (mutta vain ehkä)

Turkin Pippuri – 137kcal: Joskus suomalaisen vain tekee mieli salmiakkia. Vaniljajäätelön ja salmiakin yhdistelmä on syntisen hyvä – aivan kuten valkosuklaan ja salmiakinkin. Ihan keveimmästä päästä tämä ei ole kun vertaa listan muuhun tarjontaan mutta kaupan  salmiakki- ja lakritsijäätelöistä se taitaa olla kevein (korjatkaa toki jos olen väärässä).

Vaikka siis keventäisit, ei lempiherkuistaankaan tarvitse luopua vaan täytyy vain tehdä vähän parempia valintoja. Joskus kuitenkin on ehkä pakko saada se vähintään kahden suklaan ja toffeen kyllästämä herkkujäätelö. Ja joskus, sekin voi olla ihan okei. Mutta vain joskus sillä..  Magnum Double Caramel – 246kcal.

 

Yksi kommentti

  1. Jätskimies30 kirjoitti:

    Hyvää jätskiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *