Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Mehusta on moneksi

Kaupallinen yhteistyö: Marli Vital

Kaupallinen yhteistyö Marli Vital

P1160077

Näyttää hyvältä eikö vain? Uskotteko jos sanon, että kaiken tämän lähtökohtana ja innoittajana on toiminut tuoremehu? Uskoitte tai ette niin näin on. Sain kunnian tutustua blogini kautta Marlin Vital – mehuihin ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Erilaiset mehut ovat toimineet innoittajina niin hedelmäisiin fruitieihin, marjaisaan smoothieen, tuorepuuroon sekä tietysti pöydän kruunuun, smoothiekakkuun.

P1160090

P1160081

P1160091

Marlin Vital -mehuperhe on kasvanut alkuperäisten vitaminoitujen mehujen lisäksi vähäsokerisilla uutuuksilla, jossa puolet sokerista on korvattu stevialla. Stevia on siis luonnollinen makeuttaja päinvastoin kuin monissa muissa mehuissa käytetty aspartaami. Lisäksi tarjolle on tullut kaksi raikasta, ilman lainkaan lisättyä sokeria olevaa mehujuomaa, joihin on lisätty magnesiumia mikä auttaa esimerkiksi palautumisessa treenin jälkeen.

P1160301

P1160303

Lisäksi isoista tetroista tuttu kierrekorkki on tuotu myös pienempiin purkkeihin, jotka kulkevat näppärästi matkassa mukana. Meillä nämä ovat olleet erityisessä suosiossa lasten luistelutreenejen energiantuojina sekä matkajuomina. Jos koko mehu e menekään kerralla, niin sen saa kierrekorkin ansiosta näppärästi kuljetettua mukana takaisinkinpäin.

P1160113

P1160116

Mehusta siis todellakin on moneksi niin matkaevääksi, erilaisten smoothieiden ja muiden välipala/aamiaisherkkujen valmistusaineeksi kuin itse juotavaksi mehuksikin.

Kaupallinen yhteistyö: Marli Vital

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.