Hae
My Project Is Me

Hanki lihasta, Polta rasvaa

Moi,Jokin aika sitten törmäsin kirjauutuuteen Hanki lihasta, Polta rasvaa. Itse asiassa osa teistä lukijoistakin oli opukseen törmännyt ja saadun kommentin mukaan vaikuttaa oikein asialliselta teokselta. Nyt se on viimein, tai edes oikeastaan kovin pitkän odottelun jälkeen, minullakin.Kirjan on kirjoittanut Tyksin ylilääkäri ja fitnesskilpailija Jan Sundell. Ihan huuhaa-ukosta ei siis ole kyse. Herrahan on myös Body-lehden kolumnisti, eli jollekulle ehkä tuttu sitä kautta. Vielä en ole päässyt sisällysluetteloa ja pikaselausta pidemmälle, mutta hyvältä vaikuttaa. Kirja tarjoaa paitsi perustietoa ja teoriaa myös hirmuisesti käytännön ohjeita kuvineen ja jopa saliohjelmineen. Saliohjelmia löytyy sitten yksijakoisesta kuusijakoiseen ihan oman tarpeen mukaan. Lisäksi hän käsittelee ravintolisiä ja niiden merkitystä sekä tarjoaa esimerkkejä eri käyttötarkoituksiin.Kunhan saan kirjan luettua, niin katsotaan hankinko oikein omaksi asti. Tämä minun versioni on lainattu kirjastosta, joka itse asiassa yllätti minut monipuolisuudellaan tarjonnan suhteen jokin aika sitten. Kirjastosta löytyy oikeasti ihan hurjan paljon uuttakin luettavaa eikä vain iänkaikkisen vanhoja opuksia tyyliin Neljän päivän Ihmedieetti (oikeasti, ellen ole väärässä tällainen kirja on olemassa). Nyt kuitenkin, toivottavasti, antoisia hetkiä järkevän kirjan parissa.

ps. Kunhan saan luettua, niin palaan varmasti mielipiteineni aiheeseen.

23 kommenttia

 1. EmAn kirjoitti:

  Tämä on ollutkin omalla listallani jo jonkin aikaa. :)Pitäisi käydä hakemassa kirjastosta tai pistää varaukseen.Eilen sain luettua loppuun Maanantaisoturit, joka oli kiinnostavalla tavalla kirjoitettu. Ensimmäinen puolisko on lähinnä ruokaan liittyvää osiota, toinen puolisko kahvakuulailusta. Kenties raportoin viikonlopun aikana siitä lisää blogissani.

 2. katja kirjoitti:

  Empäs ole tuohon vielä törmännytkään! Täytyykin tutustua, kuulostaa tosi hyvältä! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mainiota! Mitä kirjastoihin tulee, niin kirjastoihin hankitaan jatkuvasti valtavat määrät uutta aineistoa. Jos jää vaikutelma, että kirjastoissa on vain vanhoja kirjoja, niin se johtuu tietysti siitä, että uudet menevät heti lainaan ja vanhat ”klassikot” seisovat hyllyssä. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää varausmahdollisuutta! 50 senttiä ei ole paha hinta, vaikka sitten joutuu vähän odottelemaankin.

  • jennie kirjoitti:

   Meinasin jo aikaisemmin tehdä tekstin uudesta ystävästäni, Kirjastosta mutta jätin sen sitten..

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hei,Hieno blogi sulla. Hienoa myös, että naiset ovat löytäneet kirjani. Kirjoitin sen nimenomaan molemmille sukupuolille. Mukavia lukuhetkiä.Dr. Body

  • jennie kirjoitti:

   Tämä on kunnia päästää kiittämään lähes henkilökohtaisesti asiallisesta teoksesta. Kiitos.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Mahtavaa, että otit kirjan esille ja kerroit muillekin! Innostuin kovasti. Tarttee mennä itsekin kirjaston hyllyjä selaamaan! 🙂

 6. Maija kirjoitti:

  Ohhoh, juuri sain käsiini tuon kirjan ja selailun lomassa avasin tämän blogisi, telepatiaa tai mitä lie :). Mutta mielenkiinnolla odotan myös syventymistä tuohon opukseen :).

 7. Anonymous kirjoitti:

  Loistava aihe! Tästä todellakin toivon lisää 🙂

 8. Tea kirjoitti:

  Luin itsekin tuosta teoksesta ja mielenkiinto kasvoi heti kyseistä kirjaa kohtaan. Vielä en kuitenkaan omiin käsiini teosta ole löytänyt, joten mielenkiinnolla oottelen sun mielipiteitä. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Eiköhän ne melko pian saada, on nimittöin melko ”helppolukuista”- tekstiä eikä siis tarvitse lukea samaa asiaa sataan kertaan sen ymmärtääkseen. Vielä kun löytyisi lukemiselle aikaa..

 9. Eikku kirjoitti:

  Luin tuon kirjan (tai no, vielä en ole ihan lopussa) ja tykkäsin. Ei ollut liian kuivasti kirjoitettu ja tosi kivasti selitetty kaikenlaista salijargonia kuin huomaamatta siellä tekstin lomassa. Meni saliohjelma vaihtoon tuon lukukokemuksen myötä.

  • jennie kirjoitti:

   ”Meni saliohjelma vaihtoon tuon lukukokemuksen myötä” nyt odotan jälleen hieman enemmän että pääseen edelleen etenemään tekstissä. Onneksi on viikonloppu ja aikaa vähän enemmän.

  • Eikku kirjoitti:

   Jep, tarkennetaan vielä, että oli kyllä aikakin vaihtaa jo ohjelmaa, mutta nyt palaan taas takaisin perusasioiden pariin; latasin lisää painoja telineisiin ja keskityin puhtaisiin toistoihin. 3x 8-12 oli alkanut uhkaavasti luisua 3 x 15-25 -sähläämiseen.

 10. LURA kirjoitti:

  Tuo oli omassa lähikirjastossani pikalainassa… Pitää vielä hetki odotella, että kirjan saa ihan koko kukaudeksi tutkittavaksi (:

 11. Veera kirjoitti:

  vaikuttaapa mielenkiintoiselta, täällä odotellaan lisäinfoa kirjasta! 😉

 12. Miru kirjoitti:

  Innostuin kirjasta sen verran, et menin tilaamaan sen. Hinta ei ollut paha nettikaupassa. Toivotaan, että kirjasta saa rakennuuspalikoita kunto asioissa ja lisää pontta. Liikkuminen ei ole ongelma, mutta se miten liikkua on ongelma. Toivottavasti saan kirjan avulla tehtyä itselle saliohjelman 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Toivotaan näin 🙂 Minäkin rohmusin kirjan viikonlopun aikana läpi ja raporttia luvassa pikapuoliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.