Hae
My Project Is Me

Tammikuu on #Timmikuu

Moikka,

Tammikuu on monelle sitä aikaa kun haetaan motivaatiota treeneihin ja ruokavalioon. Samasta syystä kuntosalit täyttyvät uusista asiakkaista. Samasta syystä Realit ja rahkat loppuvat kaupasta (kyllä, tämä on oikeasti totta – tai näin olen ainakin kuullut kaverin kaverilta!). Ja minusta se on hienoa! Minusta on hienoa että jokapuolelta saa positiivista energiaa ja tsemppiä omaankin tekemiseen. Jokapuolelta saa vertaistukea omaan projektiin. Ja jokapuolelta saa uusia ideoita niin treeneihin kuin ruokavalioonkin liittyen. Timmimmän kropan tavoitteleminen ei siis voisi olla, ainakaan motivaation ja monipuolisuuden puolesta, tämän helpompaa.

IMG_9741

IMG_9738

Instagramista löytää näitä pieniä, tsemppaavia viestejä ja kuvia #timmikuu -merkinnällä. Tammikuun lopun ajan Fitfashionilla vietetään siis Timmikuuta ja jokaisen teidän panostus on tervetullutta ja arvostettua: Kaikki motivoivat tsempit ja ideat siis jakoon Fitfashionin Instaan.  Itse aion ainakin viettää timmikuuta ja pakata motivaatiota huonojen päivien varalle vähän jemmaan 😉 Jos et vielä seuraa niin minut löytää nimellä @nyplis

IMG_9742

timmiasenne

 

Yksi kommentti

  1. Mami kirjoitti:

    Suurenmoista, mahtavaa…ONNITTELUT, olet ansainnut tämän. Nyt tarkkana sillä kateellisia ihmisiä tulee olemaan, mutta viis siitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.