Hae
My Project Is Me

Haaveena pidemmät ripset

Moi,

Jotka ovat tätä blogia pidempään seuranneet tai tuntevat minut tosielämässä niin mitä kauneuspuolenasioihin tulee niin ripset ovat olleet minulla aina keskiössä. Vuosi toisensa jälkeen olen etsinyt sitä täydellisesi pidentävää ja tuuhentavaa ripsiväriä ja voin sanoa että kun sellainen viimein löytyy, niin se katoaa markkinoilta. Ja vaikka hyvä väri löytyisikin niin sen levittäminen ja täydellisen lopputuloksen aikaansaaminen, varsinkin arkiaamuisin, on osoittautunut harvinaisen haasteelliseksi. Länsimaisen ihmisen ongelmat, I know..

IMG_7297-682x1024

Vuosien ajan vastaus ikuisuusongelmiini ripsien kanssa olivat ripsienpidennykset. Pidennykset olivat ihanat, helpot ja kauniit. Oma ilme oli niiden ansiosta fressi niin nukkumaan mennessä kuin sängystä noustessa. Miksi sitten luovuin niistä? Huoltovälin vuoksi. Minusta noin kolmen viikon välein tapahtuva huoltokäynti oli jollain tapaa liian tiuhaa enkä ollut järin tyytyväinen viimeisimpänä käyttämääni paikkaan. Jotenkin kaiken muun sumplimisen ohella vielä yhden ripsihuollon aikatauluttaminen tuntui lähes ylivoimaiselta ja nämä kaksi asiaa yhdessä tekivät sen että luovuin tästä ihanuudesta. Järkytys poiston (tai luonnollisen poistumisen) jälkeen oli kamala: Ennen niin kauniista ripsistäni oli jäljellä enää lyhyet nysät.

Ne ihanat..

Ne ihanat..

Arjen pelastajat

Arjen pelastajat

Ja totuus muutaman kuukauden kasvattelun jälkeen

Ja totuus muutaman kuukauden kasvattelun jälkeen

Urheasti kasvatin omia ripsiäni kunnes hankin avukseni Revitalashin seerumin ja jäin odottamaan ihmettä. Ja ihme tapahtui, ripseni kasvoivat takaisin kauniin pitkiksi. Erityisissä juhlatilaisuuksissa saatoin edelleen turvautua tekoripsiin vain ja ainoastaan lisänäyttävyyden vuoksi mutta olin pitkästä aikaa tyytyväinen. Ripseni keräsivät kehuja myös blogin puolella, joten jotain todellakin oli tapahtunut.

012a5da8bfdbf29ded4252dd41fb828126d817039b-768x1024

IMG_7440-1024x366

Nyttemmin, seerumin käyttö on taas unohtunut vaikka sitä hivenen jäljellä vielä olisikin. Pelotteluista huolimatta omat ripseni eivät ole kadonneet ja ne ovat edelleen ”melko pitkät” (paitsi itse niin myös ripsipidennyksiä käyttävä työkaveri on tätä mieltä). Varmasti säännöllisellä seerumin käytöllä, uusilla Shue Uemuran taivuttimilla, sekä paremmalla ripsivärillä saisin ripseni paraatikuntoon myös nyt mutta en ole ihan varma onko se juuri sitä mitä nyt haluan.

Itseasiassa juuri nyt haaveilen jälleen ripsienpidennyksistä. Haaveilen siitä helposta olemisesta ja aamurutiinien nopeuttamisesta. Varsinkin kun maaliskuusta aamuihin astuu vielä salikuviot. Olen jopa valmistautunut henkisesti ajatukseen pidennysten jälkeisestä ripsikadosta mutta huoltovälistä en ole vieläkään ihan varma. Omissa haaveissani olisi perinteisten pidennysten sijaan volyymiripset ja ihaillen vain katson kanssabloggaajia/työkavereita/muita kavereita ja kanssakulkijoita sekä heidän ripsiään. Tiedän että koukutun ensimmäisestä kokeilukerrasta ja se suuri kysymys onkin että olenko valmis jatkuvaan huoltamiseen sekä aikanani omien ripsien takaisin kasvattamiseen. Kommenttiboksi on vapaana, niin puolesta kuin vastaan ja jokaista ajatusta arvostetaan suuresti.

IMG_9398

27 kommenttia

 1. tsindi kirjoitti:

  Painin TÄYSIN saman kysymyksen kans!! Joka päivä tekis mieli varata aika ja pistää kunnon volyymit vaik olin päättäny viime kerran jälk kun lopetin niiden pitämisen, et ei enää kun ei jaksa sitä huoltorumbaa.

  Mulla kans nyt seerumilla kasvatusprojekti. Oon miettiny myös et jos kokeilis ottaa ripsipermiksen ja kestovärin niin saisko siitä apua..

  • jennie kirjoitti:

   Mulla on joskus kaaaauan aikaa sitten ollut kestoväri ripsissä mutta olin jotenkin ihan pettynyt. Ehkä se johtuu siitä että se ei tuo yhtään volyymiä tai paksuutta.. Tosin nyt kun katselen noita kuvia niin kykenisinkö kuitenkin elämään omien ripsieni kanssa jos vaikka uusi hyvä ripsarilemppari löytyisi..

 2. Virpi kirjoitti:

  Kannattaa guugletella tuosta Revitalashista tietoa. Se ei olekaan niin turvallista käyttää kuin voisi olettaa…

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos varoituksesta. Paljon luin juttuja ennen käytön aloittamista mutta itsellä ei ongelmia ole esiintynyt. Nykyisestä seerumistahan on poistettutuo keskustelun aiheena ollut lääkeosa kokonaan, joten nykyisellään siis ilmeisesti turvallisempi tuote. Mutta onko yhtä toimiva niin en tiedä, itsellä kun on vielä jäljellä tuota kiellettyä tavaraa.

 3. Jonneli kirjoitti:

  Tällä hetkellä itse kallistun ennemminkin kannalle että ei kannata hankkia pidennyksiä, VAIKKAKIN onhan ne kauniit ja itsellänikin oli pitkän pidennykset kunnes tuli pakollinen tauko enkä jaksanut enää aloittaa rumbaa uudelleen. Tympi käydä niin usein ripsihuollossa, siitä koin liiaksi vaivaa. Omat ripset tosiaan olivat täys tyngät kun pidennykset jätti pois! Se oli aika karseaa. Kosmetologiystäväni vakuutti etteivät omat ripset mene miksikään pidennyksistä johtuen……eipä!;D

  Jotenkin olen vain viime vuosina kallistunut enemmän sellaisen luonnollisuuden kannalle, ja ihailenkin herkemmin esim. ihmisten luonnollisia ripsiä. Esimerkkinä sinunkin luonnostaan kauniit ripset. Sen sijaan kun näen että jollain on pidennykset, niin huomaan heti että ne ovat pidennykset, ja jotenkin niitä en osaa arvostaa niin paljon koska tiedän etteivät ne ole luonnolliset. Jos saat kiinni mitä tarkoitan?:)

 4. Jonneli kirjoitti:

  Sitä ripsiseerumia voisin kyllä itsekin koittaa, mikäli sellainen oikeasti toimii…..olen vain melko epäileväinen.

  • jennie kirjoitti:

   Kyllä, hyvin ymmärsin mitä tarkoitat ja olen josksu itsekin ollyt ylpeänä omista rispisitäni, olkoonkin vähän apujen kanssa kasvatetut 😀

   Tässä vaiheessa on tosiaan pakko kehua seerumia, jota joskaan ei enää markkinoilta ainakaan Suomesta saa ihan sellaisenaan kuin ennen. Mutta sikäli kuin uskominen on niin toimivat edelleen.

 5. Virpi kirjoitti:

  Mavalan ripsienhoito ”aine” toimii myös. Itselläni ainakin parin viikon päästä aineen käytön aloituksesta alkaa huomaamaan ripsien kasvun. Sekä myös kulmakarvojen jos sitä laittaa myös kulmiin.

 6. Bigblue kirjoitti:

  Jos yhtään mietityttää mitä myrkkyjä sitä tulee kauneuden eteen käytettyäkään niin kehuttu luonnollinen (ja edullinen) ripsien kasvatuskeino on risiiniöljy. Lisätietoa löytyy paljon googlettamalla 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Wau, oikeastiko? Miten minä olen tällaisen tiedon missannut kokonaan. Täytyykin tutkia asiaa.. Kiitos vinkistä!

 7. anna kirjoitti:

  Ootko kokeillut Silk Fibre Lash -ripsiväriä. Mulla ei ole itsellä ollut käytössä, mutta kaverin kokemusten perusteella tuolla saa kyllä ripsienpidennysten veroiset ripset helposti! 🙂 Kannattaa kokeilla, ainakin kampaaja-ystäväni myy tuota tuotetta omassa liikkeessään. Pk-seudulla en tiedä sen saatavuudesta.

  • jennie kirjoitti:

   Hei hyvältä kuulostaa! Täytyykin yrittää tutkia mistä tällaista ihmeainetta saisi. Huippua!!

 8. Mari kirjoitti:

  Itse käytin pidennyksiä liki kolme vuotta, mutta jäädessäni äitiyslomalle, lopetin niiden käytön. Haikailen niiden perään edelleen, vaikka olen ollut niitä ilman noin kaksi vuotta. Ne ovat upeat ja helpot. Itse myös kyllästyin huoltoon. Lisäksi luin taannoin artikkelin pidennyksissä käytettävistä kemikaaleista ja se myös pisti miettimään. Akrylaatti voi aiheuttaa allergiaa. Silmä on kuitenkin arka ja limakalvot joutuvat varmasti koville liima- aineista pitkässä juoksussa. Joten tämä huomio painaa itselläni vaakakupissa. Ripsipidennyksien pitkäaikaisesta käytöstä ei ole vielä varmaan tutkimustietoa, mutta kosmetologit ovat kuitenkin sairastuneet ns ammattitauteihin esim astma- ja allergiaoireet akrylaatin vuoksi.

  • jennie kirjoitti:

   Ovathan nuo varmasti melkoisia ”myrkkyjä” ja jos muistan oikein niin alkuperäinenkin ripsienlaittajani allergisoitui niille aineille ja joutui sen vuoksi lopettamaan (ja jos Kirsi satut tämän lukemaan niin olet edelleen yksi parhaita laittajia, joihin kaikkien vuosien aikana pääsin tutustumaan!)

 9. Hanna kirjoitti:

  Itselläni oli noin reilu vuosi sitten myös ripsienpidenykset. Pidennyksiä olin huollattanut kolmen viikon välein reilut puoli vuotta. Aloin kuitenkin saamaan allergisia oireita ilmeisesti ripsiliimasta. Alussa luomia ja ripsien juurta vain hieman kutitti, mutta lopussa silmät olivat turvonneet ja punaiset. Jouduin siis pakon edessä poistamaan pidennykset suureksi harmikseni sillä rakastin niitä! Olo poiston jälkeen oli kuitenkin paljon parempi, ja mikä parasta, rahat ovat säästyneet! 😀 muuten en varmana olisi ikinä lopettanut pidennyksien huoltamista… 😉

  • jennie kirjoitti:

   Siis kalliiksihan se tosiaan tulee, varsinkin jos käyttää muita kuin niitä kaikkein edullisimpia paikkoja. Niin, allergiset reaktiot – sitä en tullut edes ajatelleeksi että sekin on mahdollista..

 10. saara kirjoitti:

  Silk oil of morocco sarjan kuituripsari on huippu!

 11. Tiialii kirjoitti:

  Itseänikin rasitti juuri huolloissa käyminen, mutta mikä ihanuus olla levittämättä joka aamu ripsiväriä. Sitä on ikävä. Osittain syynä myös muutto toiselle paikkakunnalle enkä ole uudelta hyvää tekijää löytänyt. Haluan olla aivan varma kenet päästän silmieni lähelle liiman ja pinsettien kera. Pääkaupunkiseudun lähettyviltä Tuusulasta Hyrylästä löytyy aivan ihana kosmetologi Kati, joka tekee loistavat tarkkaan tehdyt klassiset sekä volyymiripset monen vuoden ammattitaidolla.

  http://www.hoitolaeufora.fi/kuvia.html

  • jennie kirjoitti:

   Tuo helppous on tosiaan tuo mikä tässä eniten houkuttaisi ja nyt minulla saattaisi siis olla hyvä tekijäkin tiedossa jahka kallistun pidennysten puoleen. Juuri nyt tosin tuntuu että taidan sittenkin vielä hetken yrittää omillani.. Mutta olisihan ne ihanat <3

 12. Airi kirjoitti:

  Hei!

  Suosittelen kokeilemaan YUMILashes ripsienkestotaivutusta. Itselle tuo tehtiin viime vuoden I Love Me- messuilla ja olin todella tyytyväinen. Tosin homma on melko arvokasta, mutta niin on nuo pidennyksetkin. Eli ensin ripset kestotaivutetaan ja sitten vielä kestovärjätään. En nyt kyllä tiedä miten tämä eroaa perinteisetä ripsipermanentista, mutta kuulema eroaa. Sinulla kun on kauniit pitkät ripset on lopputulos varmasti todella hyvä. Eikä tarvitse huollatta. Ja ainakin minulla ripset ovat olleet ihan hyvät näin jälkeenpäinkin. Ja jos haluaa lisä näyttävyyttä ripsiin voi aina laittaa lisäksi ripsiväriä. Itse en kuitenkaa ripsaria arkipäivänä kaivannut.

  T. Airi

  PS, en siis itse ole mitenkään tekemisissä näiden tekemisen kanssa enkä saa rahaa siitä, että noita kehun. Olin vain itse kovin tyytyväinen ja menen varmasti vielä uudelleenkin ottamaan

 13. Mari kirjoitti:

  Multakin yksi kuituripsivärivinkki: Maybellinen Illegal Length. Taivutan ripset hyvin ja lisään pari kerrosta eikä muuta tarvita. Moni on kysynyt onko mulla ripsienpidennykset 🙂 Mulla on luonnostaan aika pitkät mutta todella värittömät ripset. Nyt jo varmaan kolmas putkilo menossa, en tiiä mitä teen jos valmistus lopetetaan.

  • jennie kirjoitti:

   Heeeei, mulla on joskus tätä tainnut ollakin. ehkä.. Nyt on kyllä hyvä että näitä vinkkejä tulee kun oma väri on lopussa ja uutta pitäisi alkaa ostamaan. Kiitos!

 14. Tytti kirjoitti:

  http://www.diegodallapalma.fi/online-shop/product_details.php?p=211 tässä mun suositus! Tekee mitä lupaa. Oli kyllä loistava ostos 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitti linkistä, nyt on tullut loistavia ehdotuksia ja toivotaan että tästä joukosta löytyy se oikea 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.