Hae
My Project Is Me

Vaatehuolia

Ajattelin vaihteeksi päivittää vaatekaappiongelmiani iänikuisen laihduttamisen sijaan. Tosiaan koska liikun kaupungilla imeväisen poikani kanssa niin myös vaatteideni tulee olla imetykseen sopivia. Toisinsanoen tämä tarkoittaa joko nappeja tai vetoketjua edessä ti sitten uskaliasta kaula-aukkoa.

Tällaisia paitoja, joilla kehtaa julkisilla paikoilla liikkua, minulla on oikeastaan vain kaksi. Tämän tajusin eilen kun olin lähdössä ystävääni tapamaan. Ihan sattumalta huomasin että Seppälässä oli osta 3 maksa 2-tarjous ja vaikken yleensä Seppälästä mitään ostakaan päätin katsastaa tilanteen. Yllätyin positiivisesti! Ihanimmat vaatteet eivät tietenkään palvelleet tätä minun käyttötarkoitustani mutta jotain tarttui kuitenkin mukaan.

Punainen kauluspaita/tunika

Valkoinen kauluspaita/tunika

Harmaanruskea neuletakki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.