Hae
My Project Is Me

Mission accomplished

Moi,

Haluan ensimmäisenä kiittää (ja ehkä hieman pahoitellakin) mahdollisuudesta kirjata eilisen kaltaisia ajatuksia ylös julkisesti. Erityisesti kiitän myös asiallisista kommenteista. Ehkä tekstsitä paistoi läpi että takana oli kaikenkaikkineen tavanomaista rankempi viikko ja se näkyi ajatusmaailmassa. Eikä eilinen harmaa sää auttanut asiaa sitten millään lailla!

Noh, hyvin nukutun yön jälkeen olikin ihan parasta herätä aurinkoiseen aamuun ja ensimmäistä kertaa koko viikkoon minusta tuntuu siltä että minä onnistun sittenkin. Päivittäinen herkuttelu saa nyt jäädä ja terveellinen elämä kutsuu taas. Uskon myös että sain uutta energiaa myös siitä että sain jakaa mietteeni kanssanne sekä siitä tsempistä jota sain teiltä takaisin. On oikeasti ollut ihan mahtavaa kuulla että olen itse onnistunut innostamaan monia teistä lukijoista omassa projektissanne ja haluankin vain sanoa että homma toimii ihan samoin myös toistekin päin <3

Nappasin muuten perjantaina kuvaa salin jälkeen ja tosiaan todisteena itselleni, kyllä se vartalo edelleen ihan kunnossa on. Erityisesti kiinnitän edelleen huomiota tuohon keskivartaloon. Täytyy kyllä sanoa että tuntuupa hölmöltä laittaa kuva alusvaatteisillaan vaikka todellsiuudessahan se ei ole yhtään sen ronskimpi kuin bikinikuvatkaan.

Bikinikuvista puheenollen. Joku ehkä muistaa että haaveilin keäsksi uusista bikineistä mutten oikein ollut löytänyt mieleisiä. No nyt ei tarvitse kuin odotella postia nimittäin tilasin River Islandilta seuraavat setit:

kuvat täältä

Nuo punaiset olisin todellisuudessa halunnut siniraidallisina mutta kun kokoa ei ollut niin Marianne-sävy kelpaa toki myös. Koska nämä nyt näköjään kaikki ovat tällaisia bandeau-mallisia niin täytynee katsoa että jos sitä löytäisi vielä olkaimellisetkin jostain..  River Island tarjosi muuten mielettömästi myös tämän hetken trendillä olevia röyhelö- ja hapsu-bikineitä mutta jotenkin en näe niissä itseäni.. Kyllä ne brittiläiset vaan hallitsevat tuon vaatetarjonnan ja tässä kovasti katselenkin lentoja että milloin pääsisi halvalla Skotlantiin kun kerta talvilomakin olisi vielä pitämättä. Skotlantiin siis siksi että isoäitini asustelee siellä ja samalla saisi yhdistettyä useamman hyödyn: shoppailun, sukuloinnin ja lomailun.

6 kommenttia

 1. Crunches not Cookies kirjoitti:

  Ooh ihanat raita-bikinit! Mä ostelen aina kaikkee raidallista ja pilkullista 😛

 2. Trina kirjoitti:

  Minusta oli mahtvaa eilen, että toit tuonkin puolen esille. Kaikki ei ole aina helppoa ja on hetkiä, kun ei huvita vaikka upeassa kunnossa onkin! Näytät mahtavalle, tajuttoman hyvälle;)!Ihania bikinejä, onko liian henkilökohtaista kysyä minkä koon tilasit? Itse tilasin viimeksi 10=36, mutta oli tosi ison oloinen. Tai kerrotko ainakin vastasivatko kokoa hyvin:)!Nauti aurinkoisesta päivästä ja uudesta ”noususta”! <3

  • jennie kirjoitti:

   Tilasin kokoa 8 ja täytyy vaan toivoa että sopivat. Tai ainahan ne voi vaihtaa mutta postikulut taitavat jäädä itselle maksettavaksi. On tosiaan sääli että koot saattavat vaihdella merkistä riippuen paljonkin ja nyt peräti vaivauduin katsomaan koko-opasta ennen tilausta. Lupaan ehdottomasti tulla kertomaan vastasiko kokoaan jahka saapuvat.

 3. Nynny kirjoitti:

  Seppälän nettisivuilla on puna- ja siniraidalliset halterneck -malliset biksut, ja Lindexillä näky olevan bandeau -mallia puna- ja vihreäraidalliset. (Liekö vielä myymälässä myynnissä?) Kuolaan raitabiksujen perään itsekin, mutta en tiedä uskaltaako vielä ostaa jos tämä pylly tästä vielä kesään mennessä kovasti pienenee. 😀

  • jennie kirjoitti:

   😀 Juuri näinhän sen ajattelun tulee mennä! Kiitos myös bikinivinkistä jos omieni kanssa vaikka käykin hassusti..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.