Hae
My Project Is Me

Every cloud has a silver lining

Moi, Se on jälleen kerran maanantai ja kaunistelematta, ilman selityksiä, vaaka näytti 62,4kg! Kyllä, siis + 2,1kg edellisviikkoon verraten. Jos siis ennen tuskailin putoamattoman painon kanssa niin nyt voin tuskailla nousseen painon kanssa.

IMG_7254 (501x1024)IMG_7252 (453x1024)IMG_7251 (537x1024)

Tiedän tasantarkkaan mistä tämä painonnousu johtuu – turvotuksesta ja aivan kertakaikkisen epäopillisesta lauantaimässäilystä. Se yksi holtitonkaan päivä ei olisi niin paha mutta jostain syystä olin taas viimeviikolla kaikinpuolin heikkomielinen, mitä ruokavalioon tulee. Herkku siellä, herkku täällä ja tässä on nyt sen tulos. Tulos joka muistuttaa armottomasti siitä tosiasiasta kuinka paljon ruokavaliolla on oikeasti merkitystä kun puhutaan vartalon muokkaamisesta perinteisin keinoin. Viime viikon aikana törmäsin muutamaankin otteeseen mietelmään, joka meni jotakuinkin näin: ”Training hard is the easy part, healthy eating is the hard one”, osui ja upposi ainakin minuun.

En tiedä uskonko kohta enää itsekään itseäni mutta nyt taas on palattu takaisin oikeille raiteille ja edetään kohti tavoitteita sillä järkkymättömällä tunteella ja vimmalla. Kyllä tämä vielä tästä, uskokaa pois. Ja tosiaan otsikkoon viitaten, hyvää tässä kaikessa on se että viikon päästä vaaka näyttää varmasti pienempää lukemaa.

10 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  Tsemppiä, itsekin viime viikolla kompuroin ja kirjoittelinkin siitä blogiini. Mutta itseäni kyllä lohduttaa se ajatus, että painonnoususta suurin osa ei kuitenkaan ole läskiä. Tukala olohan tuollaisen jäljiltä kuitenkin on. Tässä yksi hyvä kirjoitus aiheesta: http://th-valmennus.blogspot.fi/2011/12/joulukalenteri-luukku-9-viikonloppu.html

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos linkistä ja lohdutuksesta. olen itseasiassa melko pirteällä tuulella jo, tämä launatain huipennus nimittäin sai aikaan jonkinmoisen ”yliannostuksen” kun jo heti sunnuntaiaamuna oli ihan toisenlainen fiilis koko mässäilymaniaa kohtaan 😉

 2. -didi- kirjoitti:

  Yksi sortuilija täälläkin.. vahingoista en tiedä, koska en ole astunut vaa-alle pitkään aikaan. Huomaan itsekin, että lipsuminen silloin toinen tällöin on kauhean helppoa. Tästä päivästä lähti likkeelle lipsumattomuus (poikkeus la) joka tulee kestämään melkein kolme viikkoa.

  Tsempataan molemmat 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Näin tehdään! (minä sitten poikkean vähän sunnuntaina kun pikkuneiti tulee saamaan itselleen nimen)

 3. -E- kirjoitti:

  Täälläkin meni jälleen hienosti alkanut viikko pieleen viikonloppuna. Uusi kuu alkoi hienolla uudella puhdilla ja olo olikin mitä mainioin ja timmi. Nesteet karisi pois ja olo oli reipas. Mökkiviikonloppu kavereiden kanssa johti siihen että lähes huomaamatta tuli herkuteltua pe-su 🙁 Ouh! Vahingosta ne tiedä koska olen itsekin unohtanut vaa’alla käymisen ja seurailen omaa oloa ja peilikuvaa. Ensi viikolla luvassa uusi kehonkoostumusmittaus 6kk treenamisen jälkeen. Toivottavasti lihasmassaa on tullut lisää!

  • jennie kirjoitti:

   Kehonkoostumusmittaukset on aina kiinnostavia, tsemppiä siis sinne! Onneksi pitkällä tähtäimellä herkkuviionloppu (tai peräti viikko) ei kauheasti maailmankaikkeuta hetkauta.

 4. LOVE kirjoitti:

  Onko sulla kielilävistys ??:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.