Hae
My Project Is Me

Lohdutusta

Moi,

Jatkona eiliselle vatsaitkulleni haluan tuoda esiin onnistujia. Nimenomaan raskausvatsan täydellisesti kadottaneita idoleita itseäni varten.

Ensimmäisenä tulee mieleen upea Gwen Stefani. Hän on muutoinkin piristävä tuulahdus Hollywoodissa koska on useaan otteeseen myöntänyt että hänen täytyy työskennellä pitääkseen kroppansa kunnossa. Halusin tahallani hakea kuvaa, jossa synnytyksestä ei olisi kulunut aivan mahdottomasti aikaa – tässä reilu vuosi.

kuva: http://starcasm.net/archives/30053

Luonnollinen jatko on hetken aikaa sitten lapsen saanut Mel B. Hänhän on vain parantunut vartalollisesti synnytysten jälkeen ja takana on myös lihavampia kausia – todellinen idoli siis

http://www.whosdatedwho.com/tpx_3529/melanie-brown/news_2

Tämä seuraava tuttavuus oli minulle ihan uusi, eli Jenifer Nicole Lee. Hän on tullut unnetuksi nimenomaan pudotettuaan painoa raskauden jälkeen. Törmäsin tapaukseen Daily Mailin nettisivuilla.

kuva: http://www.taringa.net/posts/imagenes/12873160/_Jennifer-Nicole-Lee_-de-vacaciones-en-Miami.html

Miranda Kerr (tai kuka tahnasa muu huippumalli). Näissä kuvauksissa synnytyksestä oli takana vain reilu kolme kuukautta.. Kerr on kyllä julkisesti myöntänyt vartalonsa olevan nykyjään hieman erimallinen kuin ennen synnytystä, jotenkin muodokkaampi ja pehmeämpi mutta hoikka siis jokatapauksessa

kuva. http://www.iltalehti.fi/viihde/2011041813573232_vi.shtml

Aikanaan tämä kuva Coleen Rooneystä innosti itseäni huisin paljon (siis jo enne raskauttani). Rouva Rooney on melkoinen jojoilija ja hänellä kertyy kilot helpohkosti vatsaan kuten itsellänikin. Siksipä kait olinkin niin onneissani kun hänkin sai reilussa neljässä kuukaudessa vatsansa tällaiseen kuntoon:

kuva: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1294355/Coleen-Rooney-loses-1-half-stone-baby-weight-months.html

Listaahan voisi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälti – on kaikenmaailman Victoria Bechameista ja Rachel Zoe:a ja Nicole Richieitä.. Mutta uskoisin että näillä muutamilla esimerkeillä sain jo asiani selväksi – myös raskauden aikana venyneen vatsan on mahdollista kiinteytyä takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.