Hae
My Project Is Me

Hyvänmielen Herkkuja

Moikka,

Minullahan on ollut tähän vuoteen teema, tehdä parempia valintoja. Näitä parempia valintoja voi tehdä myös herkuttelun suhteen ja omat tämänhetkiset rakkaimmat hyvänmielenherkut (eli siis herkku joka maistuu hyvälle ja on jokseenkin terveellinen/terveellisempi eli parempi valinta) ovat ehkä seuraavat:

Banaanipannarit

IMG_50671

Suklaapirtelö

016ad7ed22bb0a364279720bd9376f7962fccdae9d

Suklaa-kookos-pallerot

IMG_8239-1024x683

Palleroita lukuunottamatta nämä ovat ihan käypiä vaikka arkiruokavalioonkin. Suklaapirtelöä olen viimeaikoina tehnyt tummansuklaan sijaan kaakaonibseista ihan yhtä menestyksekkäästi. Ei voi kuin sanoa että namnam!

Ja koska kaikki eivät välitä makeasta niin nostan vielä erikseen esiin paljon käyttämäni Rahkaleivän. Itse en olekaan näitä pitkään aikaan tehnyt enkä nyt leipäkieltäymyksissäni ihan heti aiokaan. Muunnoksia ohjeeseen on helppo tehdä ja kokeiltu on myös Focaccia-tyyppistä lopputulosta.

IMG_6668 (683x1024) (2)

Kaikkien yllämainittujen ja kuvattujen herkkujen löytyvät linkkien (aina ennen kuvaa) takaa sekä tietysti tuolta Reseptit-osiosta. Ja nyt loppuun totean vielä että nämä todellakin ovat ne tämänhetken hyvänmielenherkut mitä tulee makuun ja helppouteen vaan epäilen etteivät kauaa. Kiitos nimittäin Pipsan ja hänen Terveen Hyvää-bloginsa, johon en jostain syystä ollut ennen tätä aamua törmännyt. Voin sanoa että tässä keittiössä lähtee varmasti kokeiluun resepti jos toinenkin. Eli jos paremmat valinnat ovat myös lähellä omaa sydäntäsi, kannattaa käydä katsomassa.

4 kommenttia

  1. Pipsa kirjoitti:

    Kiitoksia kovasti blogini esiinnostamisesta 🙂 Itse kiinnostuin heti noista rahkaleivistä, aivan mainio innovaatio! Sen voisinkin laittaa kokeiluun mitä pikimmin, pääraaka-aineet kun taitaa jo kaapissakin olla valmiina.

  2. Jenni kirjoitti:

    Oi tuo pirtelö näyttää niin hyvältä <3 pakko tehdä v.loppuna 🙂 ja ehkä pannareitakin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.