Hae
My Project Is Me

Sokeriton tomusokeri

Olen joskus aikaisemminkin valmistanut blogisisko Tiinan reseptillä herkullisia donitseja ja halusin testata niitä uusiksi nyt vappuna. Tällä kertaa koristelun halusin hoitaa tomusokerikuorrutteella mutta kaloreitta ihan vain siksi ettei hyvismunkki muuttuisi yhtäkkisesti pahikseksi. Olen nähnyt nettikauppojen myyvän karppitomusokeria mutteihan sitä tähän hätään ehtinyt samaan. Niinpä valmistin tomusokerin itse.

IMG_4646

Mikä tahansa kidemäinen makeuttaja kelpaa ja itse käytin erytritolia koska pidän sen mausta eniten. Erytritoli on stevian tapaan luontainen makeuttaja mutta omaan suuhuni maultaan hivenen raikkaampi. Valittu makeutusaine laitetaan blenderiin  ja surautetaan tomuksi muutamissa sekunneissa. Ei voisi olla helpompaa. Kuorrutteen värjäykseen käytin kotoa löytyviä pastavärejä

kidemäisenä sisään..

kidemäisenä sisään..

pölymäisenä ulos

pölymäisenä ulos

IMG_4647

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *