Hae
My Project Is Me

Kolme yötä jouluun on..

Tai jossei jouluun niin ainakin siihen mitä olen odottanut jo kaksi kuukautta – Kampaajakäyntiin.

Olen jo hetken aikaa kauhistellut kuvissa omaa maantienväristä hiuspehkoani ja nyt siitä viimein pääsee eroon. Olen joutunut tosiaan tätä kampaajakäyntiä odottamaan jo tovin kun ostin sellaisen citydealin-lahjakortin ja enimmäinen mahdollinen aika venähti marraskuulle saakka..

En ole ihan varma että mitä sitä tälle kuontalolleen keksisi, tosin mikä tahansa on varmasti parempi kuin nykyinen hireenharmaa 🙂 Olen ollut tumma ja vaalea sekä kaikenlaista siltä väliltä.. On ollut otsatukkaa edessä ja sivulla.. On ollut pidennystä ja ihan lyhyttä mallia. Alla jokunen kuva menneistä ajoista:

Lahjakortti sisältää pesun, leikkauksen ja värjäyksen (tarvittaessa useammallakin värillä). Sinänsä viihdyn nykyisen latvan mukaisessa sävyssä, joka on siis raidoitettu muutamalla eriasteisella vaalean sävyllä enkä varmaan mitään radikaalia teekään. Sanotaanko vaikka näin, että haluaisin hiuksiini eloa ja jotain sävyä. Olenkin lähinnä ajatellut tyven värjäystä hieman tummemmaksi/lämpimämmäksi ja samalla sävyllä jokusia raitoja. Lisäksi voisin kirkastaa kokonaisilmettä, ylläri, vaaleilla raidoilla. Jotakuinkin tähän tapaan:

Kaikki kuvat googlesta. Hakusanoina käytin hair with highlights tai julkkiksen nimi+hair, esim. Jennifer Aniston hair

Malli onkin sitten jo vaikeampi juttu. Nytkun olen saanut hiuksiani  kasvatettua, en millään raaskisi kovin paljoa leikata pituutta pois. Koska edellinen kampaajakäyntini taisi olla huhtikuussa, voi toki olla että hiuksen kunnon vuoksi joudutaan kuitenkn leikkelemään astetta enemmän. Otsatukkaa vai ei – en tiedä. Vannoin itselleni että nyt kasvatan sen pois mytta kun katseli noita vanhoja kuvia niin kylläpäs se vain toi mukavasti pientä piristystä… No, onneksi siellä on joku minua ammattimaisempi toteamassa mikä malli sopisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.