Hae
My Project Is Me

Perheen kesken

Moi,

Ystävänpäivä oli ja minäkin vietin sitä ystävien kanssa. Ystävänpäivää seurasikin perhepäivä lastentahtisesti niiden kaikista rakkaimpien kanssa. Yhdessä olo, taivalla kirkkaasti loistava aurinko ja lasten ilosta ja innosta tuikkivat silmät tekivät perhepäivästä aivan erityislaatuisen. Kuten tänään eräälle tulevalle aviomiehelle totesin, ei romantiikka ole sitä että puitteet ovat ainutlaatuiset vaan sitä että siitä hetkestä tulee merkityksellinen. Muistetaan siis jokainen nauttia myös niistä hetkistä, joita eteemme tulee ja tehdään niistä itse merkityksellisiä.

IMG_2767

IMG_2812

IMG_2816

Ja jotta ei kukaan (erityisesti oma avopuolisoni) hämmenny liikaa niin tulevalla aviomiehellä ei viitata häneen (ainakaan täsäs tekstissä, vaan erääseen onnelliseen mieheen, joka sai myöntävän vastauksen kosintaansa)

3 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Tuleva aviomies 😉 <3

    • jennie kirjoitti:

      Hei ei apua… iiks, nyt on pakko käydä lisäämässä että en viittaa tällä henkilöön, jota luulet (ainakaan vielä 😉 ) Voi olla että jäisi se tulevaisuuden aviomies haaveeksi kun täällä julkisesti kuuluttelisin enneaikojaan moisista aikeista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *