Hae
My Project Is Me

Hieman käsiä

Moikka,

Tämä on postaus joka minun on pitänyt tehdä jo pitkään. Kyse on vastan lisäksi toisesta ikuisuusprojektistani eli kiinteistä käsivarsista. Oikeastaan ehkä kiiinteä ei enää riitä kuvaamaan käsitaavoitteitani vaan ennemminkin kauniin muodostunut.

Tässä hieman kuvaa alkutilanteesta nykyisyyteen.  Lähtötilanne syyskuu, keskikuva marraskuu ja viimeisin kuva viime viikonlopulta. Kasvot olisin ehkä voinut rajat pois, sen verta mielenkiintoiselta näyttää varsinkin tämä viimeisin mutta sille on selityksensä. Olen tosiaan tietoisesti hakenut hiamn lihaksikkuutta käsivarsiin ja varsinkin viimeaikoina on käynyt perinteisesti, eli nälkä on kasvanut syödessä. En omasta mielestäni ole oikein saanut tulosta aikaan ja sen vuoksi tämä postaus on aina vain jäänyt. Koska en tosiaan ihan varsin tyytyväinen treenin tulokseen ole ollut niin kuvassakin ilme on mitä on. Tuolloin keskivaiheessa olen ollut selvästi tyytyväinen ja se paistaa läpi myös kuvasta. Lisäksi kuvakulma on mitä parhain!

Nyt kun nämä kuitenkin vierekkäin asettaa niin ehkä tuossa on kuitenkin jonkinasteista kehitystä havaittavissa ja tilanne ei sittenkään ole niin onneton kuin miltä se aina aika-ajoin on tuntunut. Katsotaan jälleen muutaman kuukauden päästä uudestaan. Tämä ehkä innostaa taas hieman enemmän tarttumaan niihin vieläkin suurempiin painoihin siellä salilla.

Olen itseasiassa muutoinkin ajatellut että voisin vaihtaa tuota käsitreeniäni hienoisesti myös hauiksien ja olkien osalta. Ojentajathan vaihdoin taljassa tehtäviksi jokin aika sitten ja nyt tosiaan hyviä (rankkoja) vinkkejä otetaan vastaan myös hauiksille ja olille.

Niin ja vielä, kenen käsistä pidän – ainakin Jillian Michaelsin. Olkoonkin photoshopattu kuva mutta onhan hänellä liikunnan ja terveyden ammattilaisena treenattu kroppa, jollaista kelpaa tavoitella.

Kuva täältä

 

Kuva täältä

11 kommenttia

 1. Annie kirjoitti:

  Olkapäille supersarjana pystypunnerrusta ensin 8-10 toistoa ja sitten vipunostoja sivuille n. 10-15kpl. Näitä kolme sarjaa, ja viimeisessä vipunostosarjassa teet ensin kymmenen sillä painolla minkä valitset, ja sen jälkeen otat kilon/puoli kiloa pienemmät painot ja teet toiset kymmenen jne. Eli pudotussarja. Hapottaa todella mukavasti olkapäitä 🙂

 2. Pomppurotta kirjoitti:

  Hei! Oletkos huomannut, että mitä enemmän edistyt ja näytät edistyskuvia niin sitä vähemmän hymyilet! 🙁 Kaipaisin vähän hymyä, onnellisuus tuloksista pitäisi näkyä ennen kaikkea nassussa, eikä kropassa.

  • jennie kirjoitti:

   Oi Apua! Tätä kuvasarjaa lukuunottamatta en ole tätä ”ongelmaa” huomannut joten kiitos kun toit asian esille. Olet kommenttisi kanssa enemmän kuin oikeassa ja lupaukseni onkin että yhtään myrttynaamakuvaa ei täällä enää nähdä 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  katsoen kolmatta kuvaasi kuvasarjassa en voi kuvitella miten aiot vielä muokata kroppaasi, olet jo todella hyvässä kunnossa!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kovin. Kuten täällä joku on joskus todennutkin niin matkanvarrella sitä tavoitteet helposti kasvavat ja toisinaan omaa muutosta voi olla vaikea huomata. Tämän vuoksi tykkään itse ottaa näitä ”reality checkpointteja” kuvien kera 🙂 Mutta siis, hieman kun vielä saisi käsiin lihaserottuvuutta, mutta siis vain hieman, uskaltaisin väittää olevani tavoitteessani. Ehkä tämä on osittain sitä itselleen näyttämistä ja omien rajojen kokeilemista jollain tasolla 🙂

 4. Jenni kirjoitti:

  en nyt jostain syystä saa kommentoitua tuoreimpaan postaukseesi, mutta kirjoitanpa nyt tänne! ensinnäkin blogisi on tosi laadukas ja sitä on ollut ilo seurailla, mahtavan työn olet tehnyt ja blogisi on ollut suunnaton inspiraation lähde omassa laihdutusprojektissani!toivoisin kuitenkin, että kiinnittäisit hieman huomiota oikeinkirjoitukseen. virheitä on nyt ollut tässä ja tuossa uudessa postauksessa. tiedän, että nipotan ja pikkuvikojahan nuo ovat, mutta itseäni (ja varmasti joitakin muitakin) kirjoitusvirheet häiritsevät suunnattomasti, kun on vähän tuota kielipoliisin vikaa. 😀 oikolukemiseen ei mene paljoa aikaa, mutta se vaikuttaa niin paljon! muuten laadukasta ja mielenkiintoista blogia ei meinaa jaksaa lukea, jos kirjoitusvirheitä löytyy runsaanpuoleisesti.hyvää keväänjatkoa ja onnea projektillesi! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Jenni Kiitos, kiitos, kiitos – olen mahdottoman huono kirjoittaja ilman oikolukua ja yllättävän sokea omille kirjoitusvirheille. Kanssasi olen ehdottoman samaa mieltä siitä että paljon kirjoitusvirheitä sisältävää tekstiä on raskas ja ikävä lukea. Myönnän, viiemaikoina en ole tarkastuttanut tekstiä esim. wordillä kirjoitusvirheiden eliminoimiseksi mutta yritänpä taas jatkossa niin tehdä kun omat silmät eivät selvästi ole tarpeeksi tarkat :)Mahtavaa kevättä myös sinulle ja vielä kerran kiitos.

  • jennie kirjoitti:

   Ja piti sitä vielä sanomani että kommentointimahdollisuus uusimpaan postaukseen on nyt myös mahdollinen – oli jostain syystä jäänyt pois.

  • Anonymous kirjoitti:

   Itse Jenni et osaa käyttää isoja kirjaimia. 😉 Ja jennie, et ehkä itse sitä huomaa, mutta sinulla ON parempi kroppa jo nyt kuin Jillianilla. 😮 Sinulla nimittäin lihakset erottuvat jo nyt paremmin käsivarsissa ja varsinkin mahassa. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Itselleen sokeutuu kummasti, se on ihan totta – mutta siis kiitos kovasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.