Hae
My Project Is Me

Puntaripäivitys

Moikka,

Ja taas kerran on maanantai ja aika hypätä viikottaisen luvun pariin joka tällä viikolla on 52,0kg. Muutosta viime viikkoon ei siis ole tapahtunut.

Sänsä luku ei yllätä, olenhan pysynyt jotakuinkin samoissa lukemissa jo pidemmän aikaa. Viime viikolla jätin  kuitenkin viljatuotteet ruokavaliostani kokonaan tarkastellakseni niiden vaikutusta omaan olotilaani lähinnä turvotuksen tunnetta ajatellen. Tästä johtuen paino olisi siis voinut notkahtaakin hieman alaspäin mutta vastaavasti lauantaina tuli syötyä sitten hieman enemmän mukaanlukien vähän viljatuotteita tuttavapariskunnan käydessä kylässä. Olen itseasiassa muutamaan otteseen miettinyt noita sallittavia vapauksia ja sitä, että milloin näitä vapauksia saa ottaa.

Hyvä esimerkki on tuo viime viikolla jo käsissäni pitämä Kultasuklaan omena-kaneli-valkosuklaa, jonka muistin olevan aivan äärettömän hyvää. En kuitenkaan tarkalleen muistanut miltä tuo herkku maistui vaikka kuinka yritin mielikuvissa sitä mutustella. Päädyinkin sitten jättämään koko suklaan kauppaan ja totesin vain mielessäni että parempi vain on että en muistakaan niin eipä tule uudestaan himoittua moista kaloripommia.

Vaikka en siis mitään kielläkään en myöskään aina salli kaikkea hamuaamani. Yleensä nuo hieman paremmin syömiset liittuvät juuri erilaisiin sosiaalisiin tapahtumiin ja tapahtumasta riippuen herkutellaan enemmän tai vähemmän hallitusti. Lukuunottamatta siis lauantaita viikko sujui aivan tarkalleen suunnitelmien mukaan eikä ylimääräistä mutustelua tapahtunut. Ja tuo viljattomuus tosiaan toi toivotun tuloksen loppuviikosta sen suhteen että ylimääräistä turvotuksen tunnetta ei esiintynyt.

Pääsin käyttämään barbiekenkiäni (siis noita järjettömiä pinkkejä kumppareita) viime viikolla kun lunta vain satoi ja satoi.. . En oikeasti ole omistanut kumisaappaita vuosiin ja nuo tilasin Briteistä Dorothy Perkinsiltä kun halvalla sai (joku £8). Ensi kerralla taidan investoida joihinkin hieman neutraalimpiin versiohin mutta kuten eräs ystävä totesi niin ainakin tuo pieni konttailija erottaa nyt äidin muista kenkien ansiosta 😀

Liikuntapäiväkirja näytti tältä:
MA    aamulenkki, Jillian’s six week sixpack taso 1, omat vatsat + kädet, iltalenkki
TI      aamulenkki, Jillian’s six week sixpack taso 2, tankotreeni
KE     aamulenkki, Jillian’s six week sixpack taso 1 (puoliksi), omat vatsat + kädet, iltalenkki
TO    aamulenkki, Jillians ripped in 30 taso 1, tanko
PE     aamulenkki, Jillian’s ripped in 30 taso 2, iltalenkki
LA    aamulenkki, iltalenkki (ilman vaunuja)
SU    aamulenkki, Jillian’s ripped in 30 taso 2, omat vatsat + kädet, iltalenkki

Keskiviikkona tuo dvd-harjoite jäi kesken kun pikku-ukko heräsi uniltaan kesken kaiken eikä jatkamisesta sitten tullutkaan enää mitään.  Torstaina sain postia kotiin ja siitäpä innostuneena aloitin treenaamisen tuolla Ripped in 30:lla. Aiemmin mainitsin kakkostason olevan huisin rankka ykköstasoon verrattuna.Tehokkaalta treeniltä se tuntui edelleen, mutta yhden lepopäivän jälkeen tuo ääretön rankkuus oli onneksi tiessään. Nyt uskaltaa taas odottaa ihan innolla että pääsee treenin ääreen.

8 kommenttia

 1. Pilvi kirjoitti:

  Pakko kommentoida, että ihan mahtavat kumisaappaat!! 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei Paljonko nuo dvd:t maksavat ja kannattaako ostaa? =) mistä sanoitkaan niitä saavan? Mulla ei ole luottokorttia että saiko jostain suomesta tilattua??? 🙂

 3. jennie kirjoitti:

  Juu, nuo on Pilvi sen verta pinkit että löytyy vaikka keskiyöllä metsän keskeltä :DJa Anonyymi, Suomesta saa ainakin cdon.comilta-tilattua noita dvd:itä. Hinnat vähän vaihtelevat mutta kympin luokkaa ovat siellä. Valikoima on myös suppeampi kuin tuolla Amazon uk:lla, josta itse tilaan mutta se vaatii tosiaan luottokortin maksutavaksi. E-baysta voinee myös tutkailla sillä siellä maksutapana käy tietääkseni myös paypal, jossa korttityypin voi valita olevan myös Visa Electron (muistaakseni ainakin). Ja mitä siis itse dvd:iden hyödyllisyyteen tulee niin olen itse ainakin ollut tyytyväinen. Jopa tuolla reilulla 20-minuttisella treenillä tulee hiki pintaan ja tuntuu tehokkaalta. Noissa dvd:issä on siis eri mittaisia treenejä joista lyhyimmät ovat tuon reilu 20min. Dvd:n Lisäksi tarvitaan käsipainot.Mielestäni nämä joista nyt on kokemusta ovat ihan oiva vaihtoehto ryhmäliikuntatunnille.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Ihana blogi sinulla, olen jäänyt koukkuun. Mukavaa että jaksat kirjoitella päivittäin! :)Onnea myös huimasta saavutuksestasi, oma urakka on vielä lähestulkoon aluilla. Mietinkin että käytkö aamulenkillä tyhjällä vatsalla?

 5. jennie kirjoitti:

  Moi Anonyymi, Kiitos sinulle etää käyt lukemassa 🙂 Kokemusta löytyy myös tyhjällä vatsalla lenkkeilystä mutta tämän nykyisen lenkkini teen vasta aamiaisen (ja aamukahvin) jälkeen. Yritin tosiaan aikanaan tuota tyhjällä vatsalla kulkemista mutten vain millään jaksanut liikkua tehokkaasti. Voisin jossain vaiheessa yrittää hieman tarkentaa noita liikkumisiani teille kaikille lukijoille.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Joo samaa vikaa itsellä, muutaman kerran olen päässyt aamulla aikaisemmin ylös ja lenkki on ollut yhtä tuskaa ilman aamupalaa :/ Olisi myös mukavaa jos kirjoittaisit jonkinlaisen 10- vinkkiä tyylisen koosteen siitä, miten onnistuit 🙂 Olisi etenkin näin uuden lukijan kannalta mukava lukea!

 7. Anonymous kirjoitti:

  Ensiksi kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogistasi, ja järkevistä teksteistä! 🙂 Tuli muuten sellainen juttu mieleen, että oletko ikinä ajatellut haastavasi itseäsi pienesti ja ilmottautuvasi esim. keväällä tulevaan naisten kymppiin? Tai johonkin muuhun tuon kaltaiseen tapahtumaan. Kaikille ei tietenkään sovi, mutta itselläni nuo tuommoiset tapahtumat ovat piristys ja on joku ”päämäärä” mihin voi harjoitella ja tähdätä. Vaikkei mistään kisailusta olekaan kyse. Pakko vielä sanoa, että ihanan pirteän väriset saappaat, oivat tähän masentavaan pimeyteen! 🙂

 8. jennie kirjoitti:

  Anonyymi: Lupaan toteuttaa ehdotuksesi, postausideat ovat aina enemmän kuin tervetulleita 🙂 Tässä kun itse vaan puuskuttaa menemään niin varmaan monet asiat jäävät tuolla tekstipuolella uusille lukijoille hämärän peittoon. Muistakaa että aina on lupa pyytää tarkennuksia asioihin ja/tai lisätietoja. Ei kysyvä tieltä eksy. Ja Anonyymi: Kiitos sinulle. Toivon tosiaan voivani tarjota edes jotakuinkin järkevää luettavaa tekemisistäni varsinkin kun tästä aihealueesta (painonhallinta) on niin paljon kaikkea tarjolla. En itseasiassa ole koskaan miettinyt itseni haastamista ehdottamallasi tavalla ja nyt oikeastaan ihmettelen että miksihän en. Olen kuuitenkin hienoisesti kilpaileva luonne ja vaikkei noissa tilaisuuksissa varsinaisesti kilpailusta kyse olekaa niin tuontyyppinen tavoitteellinen harjoittelu olisi varmasti omiaan. Täytyykin ihan laittaa harkintaan mitä sitä keksisi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *