Hae
My Project Is Me

Uuden viikon uudet kujeet

 

Moi,
Takana on ensimmäinen treeni 30 days shredin kakkostasoa, kaksi kävelylenkkiä ja oma lihaskuntotreenini. Ihan hyvä maanantai ja tapa aloittaa viikko siis:)
Kuten joskus mainitsinkin että taso 2 näyttää melkoisen rankalta ja voin sanoa että kyllä se olikin! Muutamassa liikkeessä tuli oikein se fiilis että eikö tämä lopu ikinä. Ja jälkikäteen oli hyvä tosi hyvä fiilis. Liikkeet olivat edelleen yksinkertaisia ja helppoja mutta kuormittivat lihaksia enemmän. Samoin sykkeenkohotusosiossa intensiteetti oli korkeampi. Tänään uudestaan!
kuva: http://weheartit.com/entry/9431780
Päädyin tosiaan lähtemään illansuussa vielä toiselle lenkille vaunujen kanssa vaikka tuon dvd treenin jälkeen ajattelin että kyllä nyt oli tämän päivän liikunnat tässä.  Lyhensin matkaa tosin hieman mutta korvasin tämän matkan lyhenemisen sitten tehon nostolla, eli kuten luvattu juoksin osan matkasta.
Matkassa kulki tänään myös Polarin sykevyö johon sain vihdoin ja viimein uudet patterit. Nyt harmittaa kun en tallentanut näitä lukuja mutta noin 300-350kcal taisi kulua. Sykkeitä en muista mutta kävellessä ne ovat siinä satasen pinnassa, ehkä joku 110 ja juostessa noin 160.
Tällaisena multitalenttina lakkasin kynnetkin lenkkeillessäni – aamulla peruslakka ja illalla päällilakka. Ulkona on hyvä lakata koska kuivuvat nopeasti ja poika nukkuu tyytyväisesti vaunuissa.. Kotona kun ei koskaan tiedä kauanko nukkuu mutta lenkillä nukkuu lähes poikkeuksetta aina. Siinäpä taas yksi hyvä syy lenkkeillä lisää! Jokatapauksessa valitsin punaisen värin, joka tuntuu olevan nyt niin monella muullakin bloggarilla in.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.