Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Juoksukuulumisia

Kaupallinen yhteistyö: Vahva Elämä/ Rebekka Jaakkola ja Naisten Kymppi

Tänään juoksemassa käydessäni huomasin, etten ole lainkaan päivittänyt juoksukuulumisia blogin puolelle sitten valmennuksen aloituksen. Olen tosiaan jo 18:tta viikkoa mukana Vahva Elämän – valmennuksessa, mitä luotsaa upea Rebekka Jaakkola. Jaakkola on valittu juoksutapahtuma Naisten Kympin viralliseksi vastuuvalmentajaksi ja tuon tapahtuman tiimoilta minäkin olen saanut kunnian olla valmennuksessa mukana virallisena lähettiläänä. Meitä erilaisia ja eri juoksutaustaisia somevaikuttajia on mukana useampi ja yksi heistä on muuten Vaikuttajamediakollega Emmi.

Juoksuhistoriani

Oma juoksuhistoriani on lyhyesti sanottuna yritteliäs. Ylensä joka kevät olen aloittanut juoksemisen ominavuin tavoitteenani tehdä siitä pysyvä tapa. Viimeistään joka syksy, useimmiten tosin jo jossain vaiheessa kesää tai jopa kevättä, olen sen lopettanut koska se on ollut niin raskasta eikä sinne ole huvittanut lähteä. Jostain syystä juokseminen on mielestäni vaatinut aina jonkin ihan omanlaisensa kunnon kaikkeen muuhun liikuntaan verrattuna. Olenkin aina ihaillen ihmetellyt useita ystäväni, jotka voivat olla juoksematta vuosikausia ja sitten tuosta vain vetäistä tunnin lenkin. Tai puolisoni, joka käytännössä kylmiltään juoksi joitain vuosia sitten maratonin.

Toisaalta, olen kuitenkin halunnut pystyä juoksemaan ja ehkä siksi myös yrittänyt siinä onnistua. Jossain haaveissani juoksen pitkin rantabulvevardia jossain palmujen katveessa. Tai oikein kovakuntoisena vaikka pitkin sitä merenrantaa märällä hiekalla. Mutta ennen sitä, tavoitteena on kuitenkin toukokuinen Naisten Kymppi mihin valmennus huipentuu ja mihin juuri tänään ilmoittauduin ja valitsin lähtöryhmän missä tavoitteena on hölkätä koko matka.

Juoksukuulumisia

Tässä kuluneiden viikkojen aikana ollaan edetty progressiivisesti, lepoviikkoja unohtamatta. Olen itse mukana valmennusryhmässä, mikä tähtää kävelystä juoksuun ja nimenomaan siihen hyvään juoksemisen fiilikseen. Ja siten treenit ovat oikeastaan koko tämän valmennuksen ajan kulkeneetkin. Käytännössä jokaisen treenin jälkeen on jäänyt sellainen tunne, että olisi voinut itseasiassa mennä vielä vähän enemmän. Niinpä olen näiden viikkojen aikana alkanut oikein odottaa hölkkälenkkejä ja ollut oikeastaan jopa vähän pettynyt, jos niitä ei ole ollut tai niitä on ollut jotenkin vähänlaisesti. Siinä on aikamoinen asennemuutos juoksuun, jos mietin sitä entistä minääni, joka nimenomaan lopetti juoksemisen aina koska alkoi suorastaan pelätä lenkille lähtöä.

Pelkän juoksun lisäksi ohjelmaan on kuulunut lihaskuntoa sekä kehonhuoltoa ja tietenkin sitä hyvää peruskuntoa kasvattavaa ja ylläpitävää kävelyä. Senverta täytyy kyllä myöntää, että muiden treenien suhteen olen ollut laiskempi tekijä ja silloin kun salit vielä olivat avoinna, hoidin lihaskunto-osuuden siellä ja sittemmin olen tehnyt sekä valmennuksen ohjeilla, että muutoin. Se itseasiassa onkin ollut minusta valmennuksessa myös huippua, että tähän joustavuuteen ja valmennuksen räätälöintiin omaan elämään sopivaksi on kannustettu koko ajan. Ja sitten taas toisaalta, jos ei olisi mitään muuta, niin valmennus tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin huolehtien kokonaisuudesta – ei vain juoksemisesta.

Bonusvinkkinä loppuun, että valmennusta on mahdollista kokeilla kaksi viikkoa veloituksetta ja jos yhtään kiinnostaa niin klikkaa tänne.

Valmennus huipentuu Naisten Kymppiin

Valmennus huipentuu tosiaan toukokuussa juostavaan Naisten Kymppiin. Tai minun osaltani juostavaan, sillä sen voi yhtähyvin myös kävellä tai taittaa näiden yhdistelmällä sillä kyseessä ei ole kilpailu vaan tapahtuma, missä jokainen on osallistuja on jo valmiiksi voittaja. Naisten Kymppi onkin tapahtuma suurella sydämellä, sillä jokaisesta osallistumismaksusta 1€ lahjoitetaan sydänliitolle ja tämän lisäksi tapahtuman tuotto käytetään lasten, nuorten ja aikuisten yleisurheilutoimintaan.

Koodilla NK22MYPROJECT on mahdollisuus kuitenkin saada vielä 5€ alennus osallistumismaksusta aina 16.4.2022 saakka.

Ootko mukana?

pitkästä aikaa vaa'alla

Kaupallinen yhteistyö: Vahva Elämä/ Rebekka Jaakkola ja Naisten Kymppi

2 kommenttia

 1. Iina / MouMou kirjoitti:

  ”Olenkin aina ihaillen ihmetellyt useita ystäväni, jotka voivat olla juoksematta vuosikausia ja sitten tuosta vain vetäistä tunnin lenkin.”

  Siis TÄYSIN sama mulla! En ymmärrä ja kadehdin. ?

  http://moumou.fi

  • myprojectisme kirjoitti:

   Eikö vain? Sanoisin että ovat luonnonoikkuja (sinun tapaasi ihaillen kadehtien) mutta koska heitä on useampi niin ei sekään taida pitää paikkaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.