Hae
My Project Is Me

Tervetuloa Tikkurilaan

Moi,

Omista kotikulmista tulee harvemmin kehuttua mitään erityistä mutta olen onnistunut lyhyen ajan sisään innostumaan omasta asuinkylästäni muutamaan otteeseen. Aloitetaan ihan ensiksi pienellä esittelyllä sen suhteen mikä tämä Tikkurila oikein on – lähiö Helsingin kupeessa. Mitään suurta ja mahtavaa täältä ei löydy mutta kaikki tarvittava ja se mitä ei löydy sijaitsee noin vartin matkan päässä joko Helsingin keskustassa, Itäkeskuksessa tai Vantaan suurimmassa kauppakeskuksessa Jumbossa.

Se mitä Tikkurilasta kuitenkin löytyy, on ruokakauppa joka myy vakiona Quest Bareja hintaan 2,95€. Tämän julkaistuani siintää K-market Ylivetoon koko lähialue, patukat loppuvat ja suuren kysynnän vuoksi nostetaan hintaa. Toivotaan että ei ja ne jotka kulkevat aseman suunnalta niin Tikkurilan P&S taitaa edelleen tarjota QB:t samaan tarjoushintaan 2,95€.

kuva-374

Tikkurilasta löytyy myös uusi ja mahtava Aasia-marketti, joka ei suinkaan ole ainoa laatuaan mutta varmasti parhaimmistoa. Ensinnäkin, mitä tällaisiin etnomarketteihin yleensäkin tulee, niin palvelu on lähes poikkeuksetta tavattoman ystävällistä. Niin myös täällä ja jokaisella kerralla olen jäänyt osittain suustani kiinni mukavan myyjän kanssa. Sijainti ja sisääntulon helppous on toinen merkittävä tekijä tämän kyseisen liikkeen hyväksi sillä se sijaitsee valoisassa liiketilassa, kävelykadun varressa (paikallisille tiedoksi että entisen Intersportin tiloissa). Sisään on sii tavattoman helppo astua kun valaistus tai sijainti ei ole hämärä. Valikoima on laaja ja mitä juttutuokioihini myyjän kanssa tulee niin entisestään laajeneva.

IMG_2932

IMG_2936

IMG_2938

IMG_2940

IMG_2942

IMG_2943

 

Puoliakaan tuotteista en väitä tuntevani tai tietäväni niiden käyttötarkoitusta mutta näillä muutamilla ostoskerroillani, joita olen tänne tehnyt niin mukaani on tarttunut vähän sitä sun tätä sekä tuoretta minttua, nuudeleita, kookosesanssia ja kookosöljyä. Kookosöljy päätynee kuitenkin kauneudenhoitotuotteeksi sillä sen maku ei ollut ihan mieleinen melko tarkka kuin tämän asian suhteen olen.

IMG_2950

IMG_2951

4 kommenttia

 1. Bee kirjoitti:

  Onko ihanan iso etninen kauppa! 🙂 Täällä Vantaan länsipuolella on vaan ihan pikkupuoteja. Tuollaista isoa minäkin kaipaisin, ettei tarvitsisi aina Hakaniemeen lähteä, kun jotain mielii.

  • jennie kirjoitti:

   Tervetulao siis Tikkurilaan 😉 Pieniä,. pimeitä jä vähän hämyisiä suurin osa niistä muista on täälläkin mutta tämä oli tervetullut poikkeus

 2. Lili kirjoitti:

  Oi noi Quest barit on vaan niin ihania! ♥ Paljon mieluummin syön niitä kuin vaikkapa suklaata. Oon yrittänyt kalastella questejä oman kotikaupunkini sittareista, mutta vielä ei ole ilmestynyt 😀 Kiva blogi sinulla, ja aion kyllä itse liittyä samantien lukijaksi 🙂
  Mä kirjoitan itse myös hyvinvointi/lifestyle -blogia, jossa julkaisen reseptejä sekä myös omia kuulumisiakin.
  http://www.do-what-you-really-love.blogspot.com

  -Hyvää kevään alkua! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ei ei löydy? Luulisi että pian löytyy kun ovat niin paljon yleistyneet tässä viimeisen vuoden aikana. Toivotaan ainakin näin. Kiitos kun linkkasit oman blogisi, kauniita kuvia ja ihanan inspiroivia reseptejä löysin heti ensimmäisenä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.