Hae
My Project Is Me

Hard Candy!

Moi,

Satuin törmäämään muutaman vuoden takaiseen lehtileikkeeseen kaivaessani esille reseptiä eräälle lempiherkuistani, Sticky Toffee Pudding:lle. Voisi kuvitella että reseptipankista löytyisi jotain ruokaan liittyvää mutta ei – löysin Madonnan treeni- ja ruokavalio-ohjelman.

Artikkeli on julkaistu jo edesmenneessä Jade-lehdessä muistaakseni vuonna 2009. Ihan varma en tästä ole koska olen ottanut jutun olennaisesta osasta vain kopion eikä siinä käy ilmi kuin lehden nimi. Jokatapauksessa ohjelman on tähdelle laatinut Tracy Anderson. Anderson on Madonnan lisäksi treenannut myös mm. Gwyneth Paltrow:ta. Lisäksi myös häneltä löytyy kotikäyttöön tarkoitettuja jumppa dvd:itä, joista yksi on minullakin.

kuva: http://www.theforumsite.com/forum.php?p=3764121

Jokatapauksessa, Madonnan treeni sisältää hurjan määrän toistoja ja harjoitteiden rankkuus ja määrä kasvaa ajan kuluessa. Ohjeena on noudattaa treeniä kuutena päivänä viikossa.

Lämmittely:
20minuuttia aerobisia liikkeitä (hyppyjä, juoksua jne.). Lämmittelyn määrää lisätään 10 minuutilla/viikko, eli siten että viidennellä viikolla lämmittelyn kokonaiskesto onkin jo tunnin!

Vatsalihakset:
Yhteensä 220 rutistusta, jotka ovat koostuvat kolmesta perusliikkeestä. Nämä liikkeet kohdistuvat alavatsaan, ylävatsaan ja kylkiin.

Muu lihaskunto:
Muu lihaskunto koostuu pitkälti hieman pilatesvaikutteisista liikkeistä. Esimerkkinä: ”Seiso T-asennossa kämmenet kohti lattiaa. Kierrä käsiä olkapäistä, kämmenet kohti kattoa ja takaisin. Tee 100 toistoa”. Kaikenkaikkiaan toistoja erilaisista liikkeistä tulee 1000kpl.

Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan niin tarkat liikkeetkin löytyvät ja jaan ne kyllä eteenpäin.

kuva: http://www.theforumsite.com/forum.php?p=3764121

Ruokavalio ei ole treeniohjelmaa lepsumpi. Ruokavalio ei sisällä esivalmistettua ruokaa, maitotuotteita, öljyjä eikä kastikkeita. Kiellettyjen aineiden listalta löytyvät myös alkoholi ja kofeiini. Vettä tulisi juoda 1,5-3 litraa/päivässä. Ruokien vaihtaminen vastaaviin tuotteisiin on mahdollista. Mittayksikkönä käytetään ”kupillista” joka vastaa suunnilleen 2,5desiä.

Listaan tähän yhden päivän esimerkkinä (ruokaohjeet löytyvät yhdelle viikolle ja kiinnostuneille jaan myös tämän tiedon). Aterioiden määrät vaihtelevat kolmesta-neljään/päivä. Ateriat on jaoteltu siten että jollakin kerroista syödään aina proteiinin lähde ja kasviksia, jollakin pelkkiä kasvikunnan tuotteita, jollakin viljatuotteita

Aamiainen:
Kupillinen täysjyvämuroja, 1/2 kupillista rasvatonta riisimaitoa

Lounas:
Grillattua broileria, kurkun- ja tomaatin paloja kumpiakin 1/2 kupillista

Välipala:
Kupillinen marjoja

Päivällinen:
Kupillinen orgaanista pastaa, 1/2 kupillista höyrytettyä pinaattia

Mitäpä tähän voi todeta, ei ole helppoa olla Madonna – tai ainakaan näyttää samalta! Hirmuinen määrä treeniä ja melkoisen niukka ruokavalio. Kaikki kunnioitus Madonnalle hänen kovasta kunnostaan, iästä huolimatta. Uskaltaisin väittää että harva meistä varmaan hänelle pärjäisi kuntotestissä ja itselläni ainakin on aika monta vuotta vähemmän mittarissa 😀

Kuitenkin on pakko todeta että mielestäni liika on liikaa ja lady voisi ottaa esimerkkiä omasta itsestään muutamat (kymmenet) vuodet sitten.

kuva: http://www.celebitchy.com/category/madonna/page/6/

 

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Löytyykö tota ruokavalio ja liikuntaohjetta mistään netistä ? Mua kiinnostais kokeilla saako tolla tuloksia viidessä viikossa ! 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Moikka Anonyymi, en itse ainakaan ole törmännyt vaikka se siellä varmasti jossain onkin. Voisin kokeilla laittaa sen sinulle vaikka sähköpostiisi pdf-tiedostona, joten laita minulle viestiä tuonne myprojectisme(at)gmail.com niin skannailen tuon sivun sinulle

  3. Tomppa kirjoitti:

    Heei:) muillekkin vois lähettää ainakin sen treeniohjelman 🙂 ihan mielenkiinnosta vois koittaa 😀 laita vaikka tonne mun blogin sähköpostiin : kohti.kevyempaa(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.