Hae
My Project Is Me

Takaisin treenin pariin

Moikka,

Asettelin eilen kuva-arvoitusta Facebookiin ja kysymys kuului, mitä mahdankaan niin tuimasti tuijotella: 

IMG_0396

Ja vastauksena on että alkavan viikon vastustajaa. Kyllä. Tällä viikolla alkaa jälleen 30:n päivän rutistus yhdessä Jillian Michalesin kanssa ja vuorossa on 30 day shred- nimellä kulkeva dvd. Kyseinen kotiohjelma oli aikanaan ensimmäiseni ja suuri ihastukseni, joka johti muutaman muunkin hankintaan. On aika siis katsoa mitä mietteitä treeni herättää kahden vuoden tauon jälkeen.  Totuttuun tapaan kukin ohjelma kestää noin 30minuuttia ja tarkoitus on treenata vähintään viidesti viikossa.

IMG_0392

Viime viikko sujui siis treenittömissä merkeissä ja kylläpä tuntuukin siltä kuin edellisestä kerrasta olisi aikaa. Todellisuuessa ainoa täysin treenivapaa päivä oli keskiviikko sillä muina päivinä kävin vähintään kävelemässä. Ja itseasiassa vielä maanantaina ja tiistaina jumppailin edellisen ohjelman mukaan – eli eihän siitä jumpasta nyt niin kauaa olekaan kun alkaa tarkemmin ajattelemaan.

Ruokavaliopuolella ensimmäinen herkkuhimotukseni osui perjantaille, jolloin kävinkin tahtojen taistoa avatun Hopeatoffeen ja lenkin välillä. Lenkki voitti ja kotiin palattuani pussi oli helppo siirtää silmien alta muualle. Sunnuntaina sensijaan sukuloinnin seurauksena kahvipöytä kutsui heikkoa mieltä ja kiitoksena tästä nousujohteinen painonpudotukseni (eli siis alaspäin menevät luvut) sai stopin. Aamupaino siis jälleen 59,00 mutta olo on onneksi vastaavanlainen viime maanantaihin eli en ole hädissäni. Eniten tässä vain harmittaa ”voittoputken” katkeaminen, ei niinkään tuo lukema. Yhtäkaikki, tästä siis kohti alkavaa viikkoa ja uusia lukuja. Sillä niitähän ne loppujen lopuksi vain ovat – lukuja ja se mikä ratkaisee on että itsestä tuntuu hyvältä.

IMG_0263 IMG_0332

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Itselläkin menossa toi Jillianin 30 day shred. dvd:tä en omista mutta onneksi on youtube. 🙂 noita on kiva tehdä kun ei tarvi miettiä mikä liike tulee seuraavana… tsemppiä sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.